שלום לכולם

אנגלה3

New member
../images/Emo140.gifשלום לכולם

תודה לכולם על האיחולים הלבביים, ממש מחמם את הלב (כנראה גם בגלל זה ההחלמה מהירה יותר
) אני מתאוששת מהניתוח, התחלתי לתפקד קצת עם היד, יותר נכון עם האצבעות, היום החלפתי חבישה (נראה זוועה, אבל כל עוד חבוש אז לא רואים
). היה ממש קשה בסופ"ש, שחר היה חולה עם חום והקאות, היום יותר טוב
(מצ"ב תמונה שלו מאתמול, הילד "שפוך"...). אבל עם הכל נכנסתי והתעדכנתי בפורום. ברכות לשבים שמעדכנים
תמיד טוב שחוזרים ומעדכנים, ככה אנחנו ההורים לילדים הצעירים יותר למדים עוד ועוד. נשיקות לשחיינים הקטנטנים(תמונות מהממות)וגם לאלה שעדיין מפחדים מהמים(אירנה, הבן הגדול שלי פחד מאוד מהים ומהבריכה כשהיה קטן, תנסי להוציא אותו היום מהמים...
). למצטרפים החדשים, ברוכים הבאים לפורום, פורום שהוא משפחה אחת גדולה תומכת ומעודדת, תענוג של ממש. לכל האמהות שבדרך- שתהיה לכן לידה קלה ומהירה
. ג'סיקה - תודה שאת תמיד כאן בשבילנו
. שיהיה לכולם המשך יום נעים אנג'לה

sigis7

New member
אנג'לה, כמה טוב לראות שוב את השם שלך../images/Emo24.gif

אתה מתרגל לביקורים שלך בפורום ומחפש את כולם כמו איזה ג'נקי. מרגישה טוב יותר?! מה עם שחר? אומללים הקטנים האלה (והאמהות שלהם) כשהם חולים. רפואה שלמה לכל אחד מכם בתחומו
.

אנגלה שמחה שאת כבר מתפקדת עם היד.....

מה בדיוק היה לך אם אפשר לשאול... תרגישי יותר טוב מעכשיו אורית

אנגלה3

New member
../images/Emo6.gifצודקת, בעלי כבר התחיל לקרוא לי מכורה...

היי סיגי, היי אורית, תודה, שחר מרגיש קצת יותר טוב (
היום הוא לא הקיא), נראה לי שהוא מפתח שוב חום עכשיו, אחרי שלא היה לו כל היום, הוא ישן, אמדוד לו כשיקום(זה קצת מדאיג אותי כי הוא ישן משעה 13:00 ועוד לא התעורר לאכול
) אורית, היה לי מה שנקרא DE QUERVAIN TENOSYNOVITIS(התעבות מעטפת של הגידים) או בשפה הפשוטה, דלקת בגיד באגודל ימין. עברתי ניתוח לשחרור המעטפת המוצרת, ועכשיו ברוך השם...מחלימה. הייתי יכולה לדחות את הניתוח ולחכות איתו, אבל מה שזה אומר זה להמשיך לסבול כאבים נוראיים בכל תנועה או סיבוב של כף היד (הייתי חודשיים עם מקבע שממש לא עזר, אלא רק הפריע). והמצב הפריע לי מאוד במיוחד בטיפול בשחר, כל החתלה, כל אמבטיה, וכל הרמה ליווה איתו כאב, אז החלטתי לסבול בצורה מרוכזת של מספר ימי החלמה מהניתוח, ולא לסבול יום יום בפעולות הפשוטות. דרך אגב, לפי דברי הרופאים התופעה הזו מאוד ידועה בקרב נשים אחרי לידה, בעיקר ממאמץ, אז בנות, הזהרו, אל תתאמצו יתר על המידה, ואל תשכחו, יש לילדים שלנון גם אבא...
אנג'לה

אירנה ק

New member
הי! טוב שחזרת הית חסרה כמה ימים../images/Emo24.gif

גם לי בשליש האחרון של ההריון היתה דלקת בגיד אגודל ביד שמול. סבלתי נורא לא יכולתי לעשות כלום. זה נמשך אחרי הלידה עד שהאורטופד נתן לי איזה כדור חזק ( לא זוכרת את השם
) רק אחרי שהפסקתי להניק וזה עזר.

למעלה