שלום לכולם!!!

v i l y a

New member
../images/Emo140.gifשלום לכולם!!!

אתם בטח רגילים לכך אבל אני אומר שוב...יש לכם אחלה פורום.. ועכשיו לעבודה, עיינתי בכל הרעיונות שהעלתם בטאגליינס ובכל זאת אני חסרת רעיון.. אני וחבר שלי חוגגים שנה ביחד, שנה מדהימה וקסומה ואני מתה לקנות לו משהו מקורי ולהוסיף משהו שימושי.. האם יש לכם רעיונות? אני אשמח מאד מאד כי אני די דלה ברעיונות, ואני אשמח אם גם תציעו לנו מה אפשר לעשות ביחד... תודה רבה.

v i l y a

New member
תודה רבה רבה לך!!

ממש עזרת לי, החלטתי שאני אעשה לו קופסת שם כזאת, ובכל אות של שמו אני אכניס מתנה. אבל מבין כל מה שאתן אני רוצה לתת משהו ממש שווה..יש איזה רעיון למשהו יוקרתי?

ShirShir

New member
../images/Emo39.gifבכיף../images/Emo70.gif

תלוי באותיות של השם שלו...... צריך לבחור אולי מתנה או שתיים גדולות והשאר קטנות.... מה את אומרת

v i l y a

New member
אני מעדכנת....../images/Emo9.gif

עכשיו חזרתי לי מהקניון והנה התוצאות: 1. לאות ג- בושם מדהים מניו פארם שמתחיל באות זו, לא בדיוק באות אבל בערך.. 2. לאות ל- לקקן גדול ויפה, משהו ממש מיוחד! 3. לאות ע- קניתי לו עציץ קטן ובו עץ ננסי שקוראים לו עץ הכסף והפרנסה וזה כי הבחור אוהב מרשרשים. 4. לאות ד- קניתי לו דג זהב מתוק בצנצנת, וזה כי אני יודעת שהוא לא מת על בעלי חיים וסביר שהוא יציע לי לטפל בדג וממש בא לי על דג זהב .... בקיצור, אחלה פורום, תודה רבה לך שיר על העזרה הרבה, ואני בטוח עוד אחזור לבקר כאן...

v i l y a

New member
שכחתי משהו...../images/Emo3.gif

את הכל אני מניחה בתוך קופסה מעוצבת ממש יפה שקניתי בהפנניג, ומוסיפה מכתב יפה ממני...

ShirShir

New member
וואהוו../images/Emo70.gif אחלה מתנות../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

שמחה שיכולתי לעזור...

למעלה