שלום לכולם!

mayan174

New member
../images/Emo13.gifהי, את לא בפורום חברים?

את בפורום חברים וג'ואי? כי נראה לי שראיתי את השם שלך שם..... אני הצטרפתי לשם לא מזמן.....

mayan174

New member
אני חדשה כאן

אני חדשה כאן ולא מכירה את כולם, התכתבתי עם בני 15, 16 אני בקרוב אהיה בת 17 אני מניחה שהגיל אינו חשוב....לכולנו יש אהבה משותפת: סוף הדרך!!1!

אני בהחלט אוהבת את התוכנית

אבל נכנסתי לכאן בגלל סיבה אחרת, די דבילית ואני מרגישה יותר כמו בת 3 מאשר 20..

mayan174

New member
../images/Emo12.gifלמה?

איזו סיבה יש להכנס לפורום אם לא להתכתב עם אנשים שאוהבים נושא משותף?

חשבתי ש..

אני אקרא כאן קצת על עובד כי זה סיקרן אותי.. וכשראיתי שבערך לחצי מבנות הפורום יש טעם כמו שלי, קצת הרגשתי דבילית.. ובמיוחד לא חשבתי על עצמי כעל מעריצה, אם לא הייתי "פוגשת" אותו דרך הטלוויזיה אז סתם הייתי חושבת, וואלה הוא ממש הסגנון שלי (הוא פשוט נשמה טובה ומצחיק..)ומסתבר ש..הוא גם נחשב פה לחתיך הורס אז בכלל הרגשתי שאני חוזרת כמה שנים טובות אחורה... תתפללי בשבילי שהבחור הבא שיראה לי כמו החצי השני שלי יהיה סתם משהו נחמד מהרחוב ולא מישהו מהטלוויזיה (מקסים ככל שיהיה..) דרך אגב אני גם ממש נהנית לקרוא את מה שאתם כותבים.. משמח אותי שהנוער של היום כ"כ פתוח וסובלני במיוחד במצב הרגיש שאנחנו נמצאים בו.. זה כיף לראות שמשהו יכול להזכיר את המילה "התנתקות" לכאן או לכאן.. מבלי שיצלבו אותו על כך.. כל הכבוד לכולכם!

mayan174

New member
ואני חשבתי ש

אני עם בעלת הנפש הילדותית יחסית לגילי, נחמד שאת אוהבת את האתר. גם אני חושבת שעובד הוא פשוט בןאדם נפלא ויש בו את כל התכונות הטובות שבעולם, אך ההערצה סביבו קצת מוגזמת..... תמשיכי להנות מהאתר ומעובד החתיך.....

|לב-שצודקת...

אבל ממש לא הגדרתי את מה שהרגשתי כהערצה..עם זה סיימתי כבר בגיל 13... הערכה היא הגדרה קצת יותר מדוייקת. כל הסיטואציה הזאת קצת ביאסה אותי אין לי אומץ כמו בנות אחרות פשוט להשאיר לו את ה e-mail שלי, זה פשוט לא אני.. אבל מבאס ככל שזה יהיה אני סומכת על הקב"ה שישלח לי מישהו מקסים לא פחות (בדרכים קצת יותר קונוציונליות..ורצוי שלא יתמודד על מליון שקלים) אוווווווווצ'! עוקצים אותי יתושים אז אני אפרוש לבנתיים.. בי!

mayan174

New member
../images/Emo23.gifאת ממש נוגעת ללב

קראתי את מה שרשמת ורציתי להגיד לך שממש נגעת לי ללב, יש לי שאלה אלייך - את גדלתעל אורח חיים דתי או שמאמין בדת?

הי מעיין!

קודם כל תודה.. שמחתי לדעת שלא שעממתי אתכם בשפיכת הלב הפתאומית.. ולשאלתך, כן אני דתיה וגדלתי בבית בעל אורח חיים דתי.

mayan174

New member
../images/Emo6.gifידעתי!

גם אני דתייה מיום הוולדי ובע"ה אמשיך להיות כך!

למעלה