שלום לכולן, חדשה כאן

noalu5

New member
../images/Emo140.gif שלום לכולן, חדשה כאן

היי בנות! חדשה כאן! איזה מחמם זה לראות שאני לא היחידה שאוהבת את הלהקה (אנשים סביבי מנידים עפעף ברגע שהם שומעים שאני מעריצה עדיין את הלהקה) וסוף סוף אפשר להביע את זה בלי אישזהי נימת התנצלות! קניתי כרטיסים להופעה של ה-4.7 בוומבלי ואני כולי בהתרגשות!!! פעם ראשונה בשבילי live. יש עוד מישהי כאן שטסה לתאריך הזה? אני רואה שיש כאן המון בנות מנוסות, יש לכן אולי המלצות לאיזשהו מלון, שגם יהיה קרוב לארוע וגם שיהיה יחסית ברמה? עקרונית אני חושבת להיות שם גג כשבוע - נראה אם בכלל יש מה לעשות שם שבוע... כל הצעה ועצה לתכנון הטיול יתקבלו בברכה!!

עפטוב

New member
ברוכה הבאה

הרבה פה טסות בתאריך הזה... בעיקרון המלון הכי קרוב הוא איביס וומבלי, אחלה מלון אבל השאלה היא מזה בשביל ברמה, הוא פשוט מאוד אבל נוח ולא חורבה

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נעים להכיר, אני הילה
איביס וומבלי אחלה בית מלון- רק צריך למהר ולהזמין כי לא נראה לי שנשארו מקומות
חחחח פשוט מומלץ להתקשר כל כמה זמן ולשאול, בטוח יהיו ביטולים של הרגע האחרון
אז ספרי לנו יותר על עצמך- מי הממבר הכי אהוב עלייך? השיר הכי אהוב? האלבום הכי אהוב? חחח סליחה על התחקור
השתלבות מהנה וממכרת

Hadar07

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שתישארי ותהני איתנו. מבינה אותך לגבי האנשים מסביבך גם אצלי לצערי זה ככה בגלל זה הכי כיף להיות פה ולשתף אנשים שבאמת מעניין אותם בדברים שקורים עם הלהקה. תהני בהופעה אני הולכת עם הבנות המקסימות מהפורום להופעה יומיים לפניך וגם בשבילי זאת תהיה פעם ראשונה שאני אראה אותם בלייב.

noalu5

New member
תודה לכולן על קבלת הפנים החמה!

הממבר האהוב עלי הוא מארקי
אבל בהפרשים זעירים אחריו רובי וגארי (מצטערת הווארד וג'יסון... למרות שג'יסון בשנים האחרונות נראה ממש ממש טוב!). לגבי השיר האהוב עלי... וואי, זה ממש קשה, במיוחד שהיו המון שירים שליוו אותי בתקופות רבות בעבר, אבל הפייבוריטים שלי (כאלה שאף פעם לא ימאסו...) הם: Another crack in my heart ו- Nobody else וכמובן איך אפשר בלי סיבוב Youtube (שגרם לי אגב לשוטט שם עוד כשעה חח - תמיד קורה לי...) : http://www.youtube.com/watch?v=jx7khqGtb0U http://www.youtube.com/watch?v=6zE_j1KqqDA שאלה שיש לי לגבי ההופעה למנוסות שביניכן. הכרטיסים שקניתי הם כרטיסי עמידה וכמובן שאני רוצה לעמוד כמה שיותר קרוב. אנ כמעט בטוחה שזו שאלה רטורית אבל אני צריכה ללכת לתפוס עמדות כבר מהבוקר או שיש מצב להגיע בשעה סבירה יותר ולנסות "לחתור" פנימה?

לא מנוסה אבל יודעת

כמה שתבואי יותר מוקדם יהיה לך סיכוי יותר טוב להגיע לקדימה

בלבלות12

New member
ACIMH הוא אחד האהובים עליי

גם היום, אחרי כ"כ הרבה שנים אני חושבת שזה פשוט שיר מצוין וחבל שהם לא מוציאים אותו בגרסה יותר עכשuית ובעיבוד הכי פשוט שיש. בכלל שמעתי עכשיו את כל Everything changes והכל הרגיש שוב כמו 1995 (זו השנה שבה גיליתי אותם). איזה אדיר! ד"א-יש למישהי מושג מה היתה חלוקת הקולות המקובלת ביניהם, עם ובלי רובי? אני לא מצליחה לפענח את זה משמיעה-כנראה שהקולות שלהם היו מאוד מאוד דומים אז ורק היום כל אחד קיבל חיספוס קצת שונה. האם שידרוג אוזניות יעזור
?

למעלה