שלום לכולן!

• פותח הנושא dhara
  • פורסם בתאריך

dhara

New member
../images/Emo140.gif שלום לכולן!

חדשה פה לגמרי - כוססת כרונית עם תקופות של טיפוח ציפורניים, בימים אלו ממש אני אמא גאה של 10 ציפורניים יפות
הבעיה שלי היא כזו -- יש לי לק אדום כהה שאני נורא אוהבת, אבל אני פשוט לא מצליחה להוריד אותו כמו שצריך
תמיד נשאר פס דקיק דקיק בשוליים של הציפורן (איפה שהציפורן מתחברת לעור) - וזה יוצר מראה ממש מוזנח.. בנוסף לזה, אלוהים יודע איך - בחלק מהציפורניים הגיע לי לק למתחת לציפורן איכשהו -- איך מורידים את זה? זה קטן מדיי בשביל שאני אוכל להשתמש במקלות אוזניים... זה כל כך מרגיז אותי שלמרות שקניתי 2 לקים חדשים אני לא מורחת אותם כי גם הם כהים ואני לא רוצה להיתקע עם הלכלוך הזה.. ושאלה אחרונה -- איך מנקים מתחת לציפורניים? לא שאריות לק, סתם לכלוך שמצטבר שם... [כן, אני ממש בורה בתחום הזה
] תודה לכן

mgirl

New member
גם לי הייתה את הבעיה הזו

הפתרון מתחלק לשניים. לגבי הפס בשוליים - מה שעבד בשבילי זה פשוט להפסיק למרוח בשולים. אני מתחילה למרוח מילימטר או שניים אחרי, אף אחד לא שם לב אבל מאז הציפורניים שלי נראות הרבה יותר טוב כי אין שאריות של הלקים הישנים מסביב...
נראה לי שגם לדחוף את העור עם דוחף עור מיוחד עוזר לזה. לגבי הלק שנשאר מתחת לציפורניים - כשאת מסירה את הלק, תספיגי צמר גפן במסיר לק ותניחי על כל ציפורן ל10 שניות בערך ואז הלק לא 'ימרח' מתחת לציפורן. ולגבי לכלוך באופן כללי, אני אוהבת לנקות במקלחת מתחת לציפורניים בגלל שאז הלכלוך 'מתרכך' וקל מאוד להוריד אותו

רחלי ג

New member
אני מוצאת ש...

מה שמלכלך את העור הוא הלק שנספג בצמ"ג עם האציטון אם תחליפי את הצמ"ג עם האציטון כל 2-3 צפורניים(בלק כהה) ותקפידי להוריד בלי למרוח לא יתלכלך לך. לכלוך מתחת לצפורניים- כמובן לשטוף ידיים עם סבון ומים ולשים מברשת שיניים ישנה בכיור ליד הסבון ידיים.. בנוסף, לשפשף את קצות האצבעות בחצי לימון עושה עבודת ניקיון משובחת. נסי וספרי לחברה

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם לדעתי פשוט צריך למרוח את הלק במרחק מהעור. ככה מלכתחילה תימנעי את הנזק הזה :) וזה רק ענין של נסיון במריחה. אגב, אני מכירה מישהי שבהתחלה היתה מורחת את הלק גם על העור שסביב הציפורן, ולא רק את פס החיבור שלה... ובינתיים, עד שתצברי נסיון, תספיגי צמר-גפן במסיר לק ותצמידי אותו לציפורניים במשך כמה שניות. אח"כ תימשכי אותו החוצה, והפלא ופלא - היה לק ואיננו. מומלץ לחזור על התהליך עם צמר גפן חדש ספוּג וללא המתנה כדי לנקות שאריות ואת העור שנצבע בשלב הקודם.

dhara

New member
תודה לכן!!!

ניסיתי כבר אתמול את הרעיון לא למרוח את הלק על צדי הציפורן וזה פשוט ג-א-ו-נ-י!! מעבר לזה שזה קיצר לי את מריחת הלק בערך בחצי (לא היו את כל התיקוני-טעויות), זה גם נראה ממש טוב! תודה רבה על הטיפים

dhara

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif

מישהי יודעת אם אפשר לראות איפשהו באינטרנט קולקציית לקים של ג'ייד? חברה שלי נוסעת לחו"ל ויש בדיוטי פרי לקים שלהם ב-4 דולר...

Black Star

New member
לא בטוחה, אבל...

בסופר-פארם מוכרים לקים שלהם ב-10 ש"ח, לא צריך להילחץ על הדיוטי
אגב, זה הזמן להציג את עצמי - אני יעלי, קוראת סמויה כאן כבר כמה זמן... יופי של פורום!

mgirl

New member
בסופר פארם הם עולים 15 ש"ח ../images/Emo13.gif

אז אין לה מה להלחץ

למעלה