שלום לכולן

ברונוק

New member
../images/Emo140.gif שלום לכולן

אני קוראת סמויה שלכן כבר הרבה זמן, והחלטתי לצאת מהארון.... אז אני בת 29, הריון ראשון, בשבוע 17. חולמת על לידת בית אבל מלאת חששות. מקווה להיות איתכן בחודשים הקרובים ומבטיחה שיש לי הרבה שאלות..... ואני כבר אתחיל לשאול: איך בוחרים מיילדת? קראתי את כל סיפורי הלידה פה, ואת ההמלצות על מיילדות באתר של באופן טבעי, אבל אני לא נרגישה שקיבלתי מושג על האופי של המיילדות. אני מחפשת מיילדת שתהיה עבורי גם מקור לתמיכה והנחיה, ואני לא מצליחה להבדיל מהסיפורים בין מילדות מהסוג הזה לבין כאלה שמעדיפות לתת ליולדת להתנהל בעצמה. מה עושים? ומתי בעצם כדאי ליצור קשר עם מיילדת?

אשכר ש

New member
הי וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

להכיר ממש את אופי המיילדות וגישתן ללידה אפשר, לדעתי, לעשות רק בפגישה אישית איתן. מסיפורי הלידה מקבלים רק טעימה. קשר עם המיילדת אפשר ליצור כבר מעכשיו, בעיקר אם את רוצה לעשות אצלה גם מעקב הריון. גם אם לא, אפשר כבר ליצור קשר. יש רשימת מיילדות בית בקישורי הפורום, התחילי מלראות מי מהמיילדות מקבלת לידות באזור מגורייך. יש מאמר במאמרי הפורום, הדן בנושא של איך לבחור מיילדת. מכירה אותו?

debby12

New member
מנהל
ברוכה הבאה

תראי - זה לא שיש כל כך הרבה מיילדות בית. נדמה לי שיש 10 מוסמכות שחברות בארגון מיילדות הבית בישראל (אמה"י) ועוד כמה בודדות שאינן מוסמכות. איפה את גרה בארץ כבר מגביל אותך טיפה. אז תכתבי מאיפה את. ואז את פשוט מרימה טלפון לאחת מהן ונפגשת איתה אישית לראות אם אתן על אותו אורך גל. זה לא משהו שמישהי פה יכולה להחליט בשבילך. בדרך כלל הן גובות תשלום על פגישה כזו - אבל לא המון (בזמנו נדמה לי ששילמנו 250 ש"ח על פגישה שנמשכה שעתיים בערך) שבוע 17 נראה לי בהחלט זמן טוב כבר לפגישה כזו. וגם אני שולחת לך מסר.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לך
אין מה להוסיף על דבריה של דבי, אז קדימה- תרימי טלפונים
ותעדכני

ברוכה הבאה ורשימת שאלות בשבילך (-:

אספתי ברשת המון שאלות למיילדת את מוזמנת להשתמש ולהגי לי אם שכחתי משהו בהצלחה

צימעס

New member
../images/Emo124.gif מנהלות,

לשאלות נפוצות? (עדיף לערוך - אולי לפי נושאים - ולמאמרים)

למעלה