חלי של ליאור
New member
../images/Emo140.gif שלום לכל הבנות... אני חדשה כאן
שלום לכל הבנות... אני חדשה כאן
כמה קשה להתחיל ... עד שהצלחתי להיכנס לפורום זה, גם זה לקח הרבה זמן עקב תקלה בקישור אלי למחשב. ובכן... הספקתי להכיר את רובכן. את ענת של מאי שאני מחזיקה לך אצבעות הכי חזק שיש בתקווה שלא תעברי עוד חודש של אכזבות
, כמוך אני עם ילד אחד נשמה אחת של שנינו וכמהה לעוד ילד/ה נוסף בבית. ואת סנדרה שהיה לי קשה לשמוע את האכזבה שלה, ואת "העין ה- 3" ואת "אמאלה 2" ו....שולחת אליכם המון המון
קצת על עצמי, אני בת 34 נשואה 14 שנה, אמא לליאור בן 4.5 שהגיע לעולם אחרי 2 הזרעות. (כשכל הזרעה היתה רק פעם 1 בחודש !!!). כיום אני בדרך לאסותא להפרית מבחנה ופוחדת פחד מוות. אין לי מושג לקראת מה אני נכנסת. ביום רביעי יש לי פגישה אצל רופא בשם דור. מישהי תוכל קצת לספר לי לקראת מה אני הולכת ביום רביעי ??? בכל אופן כל כך הזדקקתי לתמיכה, אני כל כך שמחה שאוכל להיעזר ולתמוך ולהיות אתכם בפורום זה. כל הצלחה של מישהי, מעודדת ומחזקת ומקרבת גם אותנו לאושר הגדול.מחזיקה לכולנו אצבעות להיפגש בפורום השכן.
כמה קשה להתחיל ... עד שהצלחתי להיכנס לפורום זה, גם זה לקח הרבה זמן עקב תקלה בקישור אלי למחשב. ובכן... הספקתי להכיר את רובכן. את ענת של מאי שאני מחזיקה לך אצבעות הכי חזק שיש בתקווה שלא תעברי עוד חודש של אכזבות