שלום לכם.... שאלה לי

יפעת2004

New member
../images/Emo140.gif שלום לכם.... שאלה לי

אני מאוד אוהבת את הסדרה. הבעיה היא שראיתי את העונות בסדר ממש לא הגיוני, בערוצים שונים על פני המון המון זמן. את הפרקים שמשודרים ב axn כלומר העונה הראשונה לא ראיתי מעולם, ויש לי שאלה בקשר לפרק של אתמול ששודר ב axn - בטעות פתחתי את הטלוויזיה ונורא שמחתי. האם זה אכן הפרק הראשון שבו מולדר וסקאלי נפגשים? אם כן מה היה עד עכשיו - רק מולדר לבד? כי זכור לי ש # ספויילר למי שרואה ברצף פרקים ישנים # שבפרק האחרון ששודר בערוץ 2 לא מזמן הם היו באותו מלון בפרק שהראו אתמול? תודה י.

eve6

New member
אכן היה זה הפרק הראשון (פיילוט)

שבו הם נפגשים, ואכן מאלדר היה לבד בתקופה הזו, אבל באחד הפרקים בעונה הראשונה אנו פוגשים איזה שותף שלו לשעבר שנהרג . אפשר אולי גם להחשיב את דיאנה פאולי (עונות 5-7) למעין שותפה שהיתה לו...אבל העבר שלו איתה לא ממש ברור. לגבי סצינת הסיום - אכן מדובר במעין מחווה לאותה סצינה בפיילוט.

LoLo16

New member
היי יפעת../images/Emo70.gif

הפרק שראית אתמול הוא הפיילוט- הפרק הראשון בסדרה. AXN התחילו את הסדרה מהתחלה עד שייקנו את העונה הרביעית ומעלה
הפרק ששודר בערוץ 2 היה הפרק האחרון והסצינה עם המיטה דומה בכוונה לסצינה מהפיילוט. מאלדר אפילו מזכיר את זה:
MULDER: I believe that I sat in a motel room like this with you when we first met and I tried to convince you of the truth. And in that respect, I succeeded, but ... in every other way ...​

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

נכנסתי לאתר שלך- ממש ממש יפה

יפעת2004

New member
הי והמון תודה על התשובות ../images/Emo24.gif

אני שמחה כי עכשיו אוכל סוףסוף לראות את הפרקים ברצף. נראה לי שראיתי את כולם בשנים המקוריות כששודרו בערוץ 2 חוץ מהעונה הראשונה כאמור וחוץ מהעונות שבהם דייויד דוקובני עזב והביאו את הסוכן החדש ואת הבחורה - שכחתי את שמם. זו הייתה העונה האחרונה או קצת לפני? בstar world ראיתי המון פרקים חוזרים מזמן. הפרק אתמול היה ממש ממש חמוד - חוץ מזה שג'יליאן ודייויד נראים ממש צעירים ומתוקים שמתע לב שג'יליאן ממש מזכירה את השחקנית ג'וליאן מור (לא בטוחה אם כך קוראים לה - היא שיחקה ב"השעות". והקטע עם העקיצות של היתושים היה קורע!!!

LoLo16

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

רייס ודוגט, אלה השמות
הם הופיעו בעונות 8&9. אני הפסקתי לנסות להבין את סטאר וורלד.. בהתחלה אומרים שהם מראים כל שבוע את הפרק הכי טוב מכל עונה, אבל קיבלנו עד עכשיו כבר 3 פרקים מעונה 6... לפעמים לפי הסדר ולפעמים לא..
והיא טיפה מזכירה באמת את ג'וליאן מור במיוחד בגלל השיער
... אבל איך שהיא נראית עכשיו (והיא נראית מדהים לדעתי) היא בכלל לא דומה לה. סתם עוד תמונה כי מצאתי היום ים תמונות יפות...

לוטן זק

New member
עכשיו אני מבין...

משהו יודע מתי ימשיכו לשדר את שאר העונות? אני מקווה שלא עוד הרבה זמן, כי אין לי סבלנות לחקות...

לוטן זק

New member
חחחח...אם את אומרת....

נקווה שזה יהיה בקרוב, אני לא יכול לחקות כבר, אני משתגע....

למעלה