שלום לכן,יש לי שאלה חשובה...

../images/Emo140.gifשלום לכן,יש לי שאלה חשובה...

יש לי שני בנים ,בכור כבן 9 ותינוק מקסים כבן שנה +. עברנו לצפון כפי שכבר כתבתי ואנחנו מתאקלמים כאן בקצב שלנו,,לאט לאט, בשכונה שבה אנחנו גרים יש מכל וכל,,,ואני שומרת על בני ,ועם יד על הדופק,לאחורנה התחבר פה עם ילד חמוד, בגיל 11 כמעט אבל יש לי בעיה,,,ראשית אימו מנסה שוב ושוב להתחבר עימי ושוחחתי איתה פעם אחת בכדי להבין שאנחנו מעולמות שונים וזה ממש לא מתאים לי,מעבר לעובדה שהבן זוג שלה בבית,לא עובד, ו,,נרקומן,,כן כן... בני משחק עם בנה,הוא עולה אלינו והפוך,,(פה יש גם בעיה של צהריים,אין מושג 2-4 ,לא לכולם שוב,,,, היום שוחחתי איתה שוב וממש נרתעתי ממנה כי ראיתי שזה ממש לא זה,,אני מכבדת כל אדם באשר הוא אבל כשמדובר במצב כזה,אישה שכל הזמן מוכת גורל,וכו''',,,ועוד מממנת לו את ה......מה נשאר לי?? הבעיה היא שאני לא מסכימה שבני יעלה לשם,ואני בקשתי ממנו לא לעלות,,,הוא מתעקש לדעת למה,, הוא גם שם לב שאף ילד לא עולה לשם,,אני חוששת מהתפרצות של האב,,,וכו',,, למרות שאני יודעת מה לעשות,,אשמח לשמוע מכן,,, שבוע נפלא אילנה של שניים מופלאים

שי רה3

New member
אולי

כדי שבנך לא יילך לביתו של החבר החדש, תבקשי מבנך שרק יזמין אותו אלייך. מנסה לשים את עצמי בנעלייך: גם אני הייתי נרתעת מלתת לבני להיות בבית בו יש נרקומן,אבל, הילד לא אשם שיש לו אבא כזה ואולי הילד טוב ונחמד הוא. הייתי מזמינה את הילד אליי, מארחת אותו יפה, דואגת שבני יהנה איתו ביחד ועושה הכל הכל למנוע את הביקור של בני שם. בהצלחה

שבוע טוב אלן

את נוהגת בחכמה ! לילד שלך אין מה לחפש שם - בשום אופן! במקום להתעכב על הסברים - פשוט תדרשי , שאם הם רוצים להיות חברים זה יהיה רק אצלך בבית - ולא אצלו. מה קורה עם חוגים כדי למלאות עבורו את אחה"צ ? בהצלחה לכם עם האיקלום. אפשר לשאול מאיפה עברתם לצפון? פשוט זה נשמע לי צעד ממש קשה לעשות.

../images/Emo13.gifשבוע טוב גם לך,אכן זה מה שיהיה..

ולבני יהיה חוג שנה הבאה בכדורגל כפי שהיה לו לפני שעברנו, ולשאלתך השנייה,עברנו מחולון וכן,לא קל אבל לא היו הרבה אפשרויות, כאן קבלתי דיור ציבורי ומתכוונת לשנות אזור,,שיהיה קרוב לבה"ס של בני על מנת לא להעביר אותו שוב בה"ס כי גם כך לא היה לו קל,למרות שמבחינה חברית יש לו פה יותר חברים, בחולון היו לא מעט חברים,,הסביבה שם הייתה קצת פלצנית,,חחחח הגענו רק לפני חודשיים ולכן הוא לא בחוג עדיין, יש פה פעילות בימי שני והשאר אני אקח אותו למרכז לשחק עם המחשב או קורס ללמוד מחשב חינם,. יש גם בריכה שאני כבר הולכת איתם השבוע,,יהיה בסדר, חיים עם מה שיש ונותנים לילדים הרגשה מצויינת. הכי חשוב שיש קורת גג ובימים אלו הגשתי בקשה לדיור במקום אחר ו/או קשרים שיש לי בנוגע לקיבוץ/מעבר לקיבוץ לא יודעת,,בנתיים, אכן צעד לא קל אבל מתגברים ושורדים, תודה אילנה

אני מאחלת לך בהצליה

במקום החדש אליו עברתם, אכן תהליך לא קל. כמו השאר הייתי מציעה שאת תציעי לבנך לאחר את החבר, או לשחק יחד בחצר. אם יבקש הסבר הכי טוב להגיד חצי אמת במקרה הזה. לא לספר לו שהאב שם נרקומן, אלה שבגלל שאתם חדשים בעיר, וכעט אתם בתהליך התאקלמות את מעדיפה שלא ילך לבתי של "זרים" וכו'...

למעלה