שלום שלום.... ושאלות של חדשה

3 איב

New member
../images/Emo140.gifשלום שלום.... ושאלות של חדשה

היי בנות אני בוגרת פורום פוריות, ואחרי שנה וחצי של טיפולים ניכנסתי להריון באופן ספונטני, בגיל 43, לתדהמתו הבלתי מוסתרת של רופא הפריון החמוד שלי. במהלך כל הבדיקות שעשיתי נמצאתי חיובית באחד הפקטורים של קרישיות ייתר, ופרופ' קופרמינץ המליץ לי להיות במעקב של מחלקה להריון בסיכון גבוה. ובנוסף אני כמובן מזריקה קלקסן 60. ולשאלות: מה זה אומר להיות במעקב כזה? מה עושים במחלקה כזאת שלא עושה רופא מעקב רגיל? האם חשוב להיות במעקב בביה"ח בו אלד? האם מישהיא מכירה את המחלקה בליס, או, ברמת מרפא? אני חברה במכבי וכדי להגיע לליס אצטרך אישור מיוחד, השאלה האם כדאי להתאמץ או שהמחלקה ברמת מרפא טובה מספיק. וגם - האם מישהיא מכירה את ד"ר ינון גלבוע בעבור שקיפות עורפית??? תודה והרבה ברכה ומקווה לבלות בנעימים עד הסוף הטוב

ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

אני מכירה את הניק שלך מפוריות. איזו שמחה וששון לשמוע על הנס שקרה לך! מאחלת לך שכמו ההתחלה השמחה, כך יהיו גם ההמשך וכמובן גם הסוף.
לגבי מעקב היי-ריסק, זה אומר שהרופא שיעקוב אחרי ההריון שלך יהיה לא סתם גינקולוג אלא רופא עם התמחות בהריון בר-סיכון. שנית, במעקב יהיה מעורב גם איש מקצוע נוסף (המטולוג, מן הסתם). שלישית, זה אומר שכנראה תעשי יותר בדיקות (מכל הסוגים) במהלך ההריון מההריונית הממוצעת. רביעית, זה אומר שהחל מהשליש השני להריון את תראי את הרופא שלך לעתים קרובות יחסית, תתחילי לעשות באופן קבוע מוניטורים וא"ס למדדים ביופיזיקליים משלב יחסית מוקדם. וחמישית (זו נקודת האור) - אם המעקב שלך יהיה טוב, זה אומר שכל פרט שקשור בהריון שלך ייבחן בזכוכית מגדלת, ותהיי הרבה פחות חשופה ליחס מזלזל מצד הצוות שיטפל בך. את הרופא ששאלת עליו אני לא מכירה, SORRY... מאחלת לך להיות איתנו עוד הרבה זמן, וכמובן רק שמחות! עתליה

ברוכה הבאה

איזה נס נחמד! שימשיך בטוב. לטעמי, ההיי ריסק של מכבי הוא טוב מאוד באופן כללי. לדעתי, בהחלט מסםיק זה יחד עם "פיקוח על" של פרופ' קופרמינץ (כלומר, תיידעי אותו מידי פעם מה שלומך ואיך מתקדמים). לא מכירה את הרופא המדובר (אני עשיתי אצל פרופ' ירון צלאל המשובח).

etti34

New member
היי איב, אני במעקב ברמת מרפא ת"א

הם עברו עכשיו לשבת ביגאל אלון, בבניינים החדשים של מכבי. המרפאה להריון בסיכון גבוה שם טובה. עושים שם את כל המעקב, כולל אולטראסאונד, מעקב אחות, וכמובן - רופא. אני מטופלת שם אצל ד"ר סינוואני, ומרוצה ממנו. ממליצה לך גם לעשות שם מעקב. ושיהיה בהצלחה!

3 איב

New member
../images/Emo24.gifתודה תודה

חן חן על הברכות ושיהיו לכלונו רק ימים טובים "ומשעמים" מאוד מאוד!

למעלה