שלום

godest of love

New member
../images/Emo140.gifשלום

שמי עדי ואני סינגלית ישראלית.... אבל אני רוצה למצוא סינגל מחו"ל לקשר רציני יש כאן כאלה? או יש לכם מקום שאני יכולם ליצור קשר עם כאלה? אני אשמח לתגובות... עדי

ברוכה הבאה.... ../images/Emo24.gif

כמו שענה ה"תופאי" שלנו, חו"ל זה מקום גדול.... את מוזמנת לקחת חלק פעיל בפורום, ואשמח אם תסכימי לשתף-למה מחו"ל דווקא? (הייתי שמח לדעת מה ההבדל בין הרווקים הישראלים בחו"ל לבין הישראלים שבארץ...) אגב, תמונות חמודות יש לך בכרטיס.

godest of love

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

ובכן מדוע מחו"ל אתה שואל? מכיוון שנמאס לי מהמנטליות של הישראלים בארץ, משהו בחיים בחו"ל מרכך אותם קצת וגורם להם לרצות להיות יותר ממוסדים...
הרווקים בישראל מחפשים סטוצים וקשה מאוד למצוא רווקים שיהיו מוכנים לוותר על חיי הרווקות שלהם....
היות ואני כבר לא ילדה, אני מעוניינת בקשר רציני יותר מסתם סטוצים...
הרווקים שהכרתי מחו"ל יותר עדינים ומחזרים אחרי הנשים ונעים איתם יותר כי השיחות איתם לא סובבות כל הזמן על סקס וחלקי הגוף שלי...
ישנם עוד הרבה הבדלים אבל בשביל זה צריך כבר טאגליין חחח
אם תרצה אצור אחד כזה ותשים אותץו כטאגליין
לגביי היכן מחו"ל זה לא משנה במיוחד למרות שהמשיכה שלי היא בעיקר לארצות דוברות אנגלית כמו אנגליה אירלנד ניו זילנד אוסטרליה או ארה"ב נ.ב תודה על המחמאה

Vdrums

New member
ואיך בדיוק תוכלי לפתח קשר?

ולדעת שהבחור רציני ולא איזה דון חואן דה פוסי?

imjeane

New member
לדעתי, אם יותר לי...

סינגלס בחו"ל זה יותר אקזוטי. יש איזו איכות נוספת שאין לסינגלס בארץ. אני לא מסבירה את עצמי כל כך טוב, אבל הכוונה שבחו"ל יש איזה סטייל אחר. או שאני לגמרי טועה...

Vdrums

New member
מה אקזוטי בנניח איזה בריטי פוץ?../images/Emo3.gif

או אמריקאי אינפנטיל. בכל מקום יש ויש. אני חושב שאת מתכוונת למנטליות.

imjeane

New member
כן, אולי המנטליות.

שוב, זה איזה סטייל אחר. והמבטא והכל. לא יודעת, קשה להסביר מה קוסם באנשים לפעמים. אבל אין ספק שבכל מקום יש ויש. העיניין הוא שזה שונה, בכל זאת, מישראלים.

סלסרו

New member
השונה הוא אקזוטי

אבל אקזוטי אינו בהכרח טוב יותר.. לאמריקאים רבים ישראליות הן אקזוטיות בפרט כשהם רואים בחורה ישראלית במדים ונשק, גלגלי הפנטזיה הפטישית עוברים להילוך גבוה.. אישית אני נמשך לנשים שהן בין לבין, hyphenated, בלולות מכמה עולמות. קשה לי עם ישראליות סטנדרטיות או אמריקאיות סטנדרטיות. בכלל קשה לי עם סטנדרטי, אבל זה כבר נושא אחר.

סלסרו

New member
לא אשגע אותך יותר מדי... ../images/Emo69.gif

בין עולמות שונים. למשל, כאלה שבהרגשתן והווייתן אינן "רק" ישראליות או "רק" אמריקאיות אלא בעלות אופי בלול משני העולמות, כאלה שגדלו גם בישראל וגם בחו"ל, השולטות באנגלית ובעברית במדה שווה ומזדהות חלקית עם שני העולמות אך לא לחלוטין עם אף עולם. או למשל בחורות שגדלו בעולם דתי אך כיום אינן דתיות, כך שהן מבינות ומזדהות גם עם העולם הדתי וגם החילוני, אך אינן מזדהות לחלוטין עם אף עולם..

imjeane

New member
נראה לי שהבנתי

אז זהו, שאני אוהבת מה ששונה ממני כנראה. מה ששונה ממני, מהתרבות שלי, מהשפה שלי..

סלסרו

New member
אז מה הבעיה?

סעי להודו יש מיליארד אנשים שם ששונים ממך, עם תרבות שונה, שפה שונה... אבל לא לזה התכוונת, נכון?

imjeane

New member
|ליצןולזה בדיוק התכוונתי כשדיברתי

על סטייל... נו, אני ישראלית, "כמעט" עולם שלישי
(בלי לפגוע באף אחד), אז זה די צפוי שה"שונה" שדיברתי עליו לא יהיה זה.

סלסרו

New member
אז מה את מחפשת בפורום של סינגלים

ישראלים בחו"ל? הם פחות שונים ממך ממה שההודים שונים ממך.. מכאן לא תצמח הישועה..
סתם אגב, צר לי שאת חושבת שישראל היא כמעט עולם שלישי. כנראה שלא ממש ראית עולם, הא?

למעלה