שמר 2

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifשמר 2 ../images/Emo124.gif

דיברת עם אנשים שחזרו בקשר לרויאל בים-המלח?

שמר2

New member
אני מקבל חוות דעת באופן שוטף

מאנשים שחוזרים ממלונות ומספרים לי התרשמות כ"משיח על פי תומו". דווקא לא זכור לי על מישהו שאני מכיר/עובד שהיה במלון מאז יולי-אוגוסט.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifמלון רויאל ים המלח- הפלופ הגדול

אין שאלה- היינו שם וכ"כ התאכזבנו- כתבתי על זה לפני יומיים ואז,התחיל דיון לגבי ים-המלח רויאל-שהיינו בו- היה פשוט נורא.....שמר אמר שיש אנשים שמגיעים משם אחרי כיפור והוא ישתף אותנו בחוויותיהם אז, רק הזכרתי לו ,שלא ישכח. רחלי

שמר2

New member
לא אמרתי את זה

אמרתי שאני מסתמך על חוות דעת של אנשים שאמינים בעיני. אני לא סוכן ולכן אני לא יכול לאתר אנשים שהיו במלון בתאריך נקודתי.

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifשמר 2 יקירי

בדף 2 ב 19/10 בשעה 08:14 אמרת בעקבות מה שכתבתי על מלון רויאל בים-המלח שתבדוק היום עם אנשים שחזרו ותראה מה יש להם להגיד....אז שאלתי אם בדקת? זה הכל. בכל אופן, כשתבדוק, אנא שתף כדי שאנשים כמוני לא יפלו על המלון הזה.... תודה רחלי

שמר2

New member
הבנת הנקרא

אמרתי שם שאבדוק עם אנשים שחזרו לאחרונה ולא ביום כיפור, מה שאומר שכשאתקל בכאלה, אשים יותר תשומת לב למה שיש להם להגיד, בעיקר משום שזה חשוב לעבודה השוטפת שלי. באופן כללי אני נוטה לראות כמה הגזמות בהודעה שלך, מה שתמיד קורה כשאנשים מאוכזבים מאוד ואז הכל נראה שחור. אולי מלון רויאל איבד מאיכותו, אבל אני עדיין רואה בו את אחד הטובים ומניח שאנשים ששילמו כסף טוב לאירוח שם ולא שמעתי מהם דבר, בסופו של דבר קיבלו מה שהם רואים כתמורה. שאלתי עובדת במחלקת שירות לקוחות פנים בסוכנות מסויימת, והיא מסרה שלא קיבלה שום בעיה לטיפול ביחס למלון הזה בזמן האחרון (פרט לבעיות רגילות של אנשים שקיבלו קומה ראשונה ללא נוף וכו').

למעלה