שנה ויום בדיוק

../images/Emo140.gifשנה ויום בדיוק../images/Emo20.gif

לפני שנה ויום בדיוק, איכשהוא זה יצא ביום שני, בשעה 18:10, שודר הפרק האחרון של רבלדה בויוה! נכון שאפחד לא זכר את התאריך חחחח?. זהו, אנחנו שנה אחרי, אבל עדיין פה- אם תרצו או לא
אולי עכשיו קצת פחות, אבל תכלס יש פה אנשים. אז איזה חוויות זכורות לכם מאותו שני הזה? תכתבו פה איך הרגשתם, איפה ראיתם את הפרק האחרון, אם הקלטתם או לא, ראיתם שידור חוזר בכלל וכו'. אם דאגתם לאוכל ושתיה
או שנזכרתם ברגע האחרון. :]

redsnowhite

New member
אני זכרתי../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

אני זוכרת שאמרתי שטויות, כולה סדרה שמסתיימת ובסוף כן הייתי עצובה
חחחחחחחח

ג ב ש ו ש

New member
רגע עצוב את האמת..../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif

כ"כ נהנתי לראות את הסדרה,זה תפס חלק ביום יום שלי ונהנתי מזה מאוד.. בכל מקרה,נקווה שמתישהו יהיו שידורים חוזרים או בכללי,שהפורום יתעורר.

LOLO RBD

New member
כולם זכרו את זה פתחנו על זה ספיישלים כנסו...

הינה פה בפורם הראשי http://rbd-en-israel.forumotion.com/forum-f1/topic-t1410.htm ובהייד פארק http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2303328 ובאונברסו מעריצים ישראלים פתחו אשכולות ח כדאי להיכנס לכתובות עשינו ספיישלים העלנו תמונות וסירטונים הם מושקעים.......... תהנו

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלא זכרתי ת'תאריך..../images/Emo9.gif

31.10?
עצוב ושמח.. עצוב שנגמר, כי למרות שלא ראיתי מההתחלה ממש אהבתי את הסדרה ואני עדיין רואה קטעים ביוטיוב ומנסה למצוא את הפרקים הראשונים כדי לראות הכל מההתחלה..
שמח כי הינה, באמת גם אחרי שעברה שנה הפורום עדיין קיים.. הייתי בפורום של סידרה אחת ואחרי שהסידרה נגמרה התחלנו לדבר על דברים אחרים ותפוז סגרו לנו את הפורום...
ופה ממשיכים לדבר על הלהקה, הסידרה, שירשורים ישנים, תמונות וכו'... למרות שאני לא פה הרבה אני שמחה שלפחות זה נשאר
חפרתי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif*../images/Emo187.gif*לא../images/Emo210.gif ../images/Emo122.gif

מנסה להתגל לחזרתה של הפטריה..

צטלע

New member
האמת שלא זכרתי את התאריך.

אבל את היום ההוא אני כן זוכרת.. אני זוכרת שלא ראיתי את השידור בערב אלא קמתי ביום למחרת ב6 בבוקר.. וואי ממש לא זכרתי שזה היה בתחילת כיתה יא'. באמת עבר הרבה מאוד זמן מאז
ולמרות שלא ראיתי את העונות הראשונות של רבלדה, בעונות האחרונות (ובמקביל שהגעתי לפורום ונהייתי מנהלת) ממש אהבתי את זה. ואני כן זוכרת שבאיזה שהוא מקום היה חסר לי לפתוח ביום למחרת את הטלויזיה ב18:10 או לבוא לכאן לכתוב על הפרק היומי חח

ספיר65

New member
אוףף חבל שנגמר

אני זוכרת את היום הזה מה זה הייתי עצובה כל היום שלי נהיה שחור בגלל זה ובסוף בכיתי...

GaLGaLz 15

New member
ת'אמת...

שחכתי את התאריך.... אבל כל הפרק האחרון הייתי עם דמעות בעיניים שאחריי שלוש עונות.... להיפרד מהסידרה הזאת... אבל להגיד את האמת בויוה עם החזירו את תשוקת הנצים ואת אם חורגת אז אולי .... לא בטוח אולי יחזירו גם את רבלדה והלוואי שיחזירו אני יהיה מאושרת עם יחזירוו

../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifייאא את צודקתת../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif

אייזה מבאאאאאאאאאאססססס
איך אהבתי ואני עדייןם אוהבת וממשיכה לראות ביוטוב את הפרקיםם
מישהו יודע עם הסידרה תשודר עוד פעם

כולנו מקווים שכן אבל...

בויוה הם החזירו את אם חורגת ואת תושקת הנצים... אז אולי יהיה מצב שיחזירו גם את רבלדה....

צטלע

New member
אני מתקשה להאמין..

יש לה המון עונות, 440 פרקים. אני לא מאמינה שהם ימהרו להחזיר את זה כ"כ מהר...

didalf

Well-known member
יוו חח כבר עברה שנה?../images/Emo109.gif

חח אני זוכרת שראיתי והשוותי למורדים
דווקא היה יפה הסוף אפילו שמתי תמונה במסן

למעלה