../images/Emo140.gif שעועית ירוקה עדינה
שעועית ירוקה שעועית ירוקה ברוטב עגבניות מתאימה כתוספת. אני נוהגת להשתמש בשעועית ירוקה שלמה עדינה,לילדים גם יותר קל ללעוס אותה. חומרים: 1חבילה 600 גרם שעועית ירוקה שלמה עדינה 1 בצל קצוץ דק שיני שום כתושים 3 עגבניות אדומות מגורדות בפומפיה(ללא הקליפה) אני חוצה אותן ל 2 ומגרדת) 1 כף רסק עגבניות קורט כוסברה טחונה(לא חובה) מלח,פלפל שחור ,פפריקה מתוקה/חריפה הכנה: לטגן את הבצל עד להזהבה בסיר גדול ורחב. מוסיפים בעדינות את השעועית ואת שאר החומרים. מוסיפים כחצי כוס מים רותחים (אם אוהבים עם יותר רוטב , להוסיף עוד מעט מים)ומערבבים היטב. מבשלים בערך כ15-20 דקות. בתיאבון.
שעועית ירוקה שעועית ירוקה ברוטב עגבניות מתאימה כתוספת. אני נוהגת להשתמש בשעועית ירוקה שלמה עדינה,לילדים גם יותר קל ללעוס אותה. חומרים: 1חבילה 600 גרם שעועית ירוקה שלמה עדינה 1 בצל קצוץ דק שיני שום כתושים 3 עגבניות אדומות מגורדות בפומפיה(ללא הקליפה) אני חוצה אותן ל 2 ומגרדת) 1 כף רסק עגבניות קורט כוסברה טחונה(לא חובה) מלח,פלפל שחור ,פפריקה מתוקה/חריפה הכנה: לטגן את הבצל עד להזהבה בסיר גדול ורחב. מוסיפים בעדינות את השעועית ואת שאר החומרים. מוסיפים כחצי כוס מים רותחים (אם אוהבים עם יותר רוטב , להוסיף עוד מעט מים)ומערבבים היטב. מבשלים בערך כ15-20 דקות. בתיאבון.