שקיפות ותודות

../images/Emo140.gifשקיפות ותודות

רוצה להודות לחברי הפורום המקסימים שבניהולי על ההירתמות לעזרה ולרכישת ציוד לאורלוששש מהצפון. היום תשונע אלי חבילה ענקית בציוד לבית הספר עבור ילדיה של אורלושש וממני יועברו יחד עם הדברים שאצלי ישירות לאורלוששש. בנוסף , היום יועברו התיקים ממני לסאג לקדימה.

שוקולתה

New member
יופי כל הכבוד שיש לך ציוד בית הספר ../images/Emo140.gif

וכל הכבוד לך מימי אחת ויחידה

היי שוקולותה , לאורלושש וילדיה יהיה בשבוע הבא

הציוד הדרוש. לקטנה שלי רכשתי ציוד כולל ספרים כי אין בבית ספרה השאלת ספרים בסכום של כמעט 1000 ש"ח.

שוקולתה

New member
אורלוש שנה שעברה מי שלא יכל לרכוש

או לא היה לו .כי כבר היה לו מחברות רגילות בכיתה המורה היסכימה שילד ירשום בהם . אז אולי תישאלי את המורה של הילד עם יכול לרשום במחברות 14 שורות או 11 שורות מחברות 40 דף . אני מדברת על כיתות הקטנות עם יש לך דבר כזה . ועם כן יש לי גם מעטפות למחברות רגילות חדשות

בכייף סאג , אעדכן אותך ואתאם גם עם הדגיגה

לגבי הקומפי. עדיין לא הגיע אליה בגלל תקלה ברכב שלו.

A N N 7

New member
היי משלמך ושבת שלום לך גב'.

מה קורה למה לא שומעים לא מצליחה לשלוח מסר אומר נחשל. טוב אני חשבתי שאת תצרי קשר יום רבעי . ואני מסרתי את הצלחות לגב'? עם 7 ילדים הביגוד לא ואמרה תודה. טוב גם לטל את לא עונה יש לי מסר לגבי עמותת ידיד? ביי חני

חני

כשמצקשרים אלי-אני תמיד חוזרת,יש לי שיחה מזוהה . לגבי עמותת ידיד-אין לי תשובה , מסרתי להם את הטלפון שלך.

A N N 7

New member
היי מימי יש רק אחת

את לא הבנת אותי חמודה אני עם קשר עם עמותת ידיד אבל הכול הולך לאת אני מבקשת ממך לצור קשר מחר בעזרת השם אני אחזור אליך. וסליחה אם לא הבנת אותי ביי מתוקה ושיהיה לך שבוע הכי טוב חני

שוקולתה

New member
מימי יש רק אחת האים קבלת מסר ממני

רק רציתי לדעת לפני כמה ימים בקשר לחד הוריות

למעלה