שרשור אוף...

רוני325

New member
../images/Emo140.gifשרשור אוף...

מי באה מחר להפנינג שיערך בנייל סטודיו בראשון לציון?

PeachGirl

New member
אני מאוד רוצה לבוא

אבל לומדת בשעות האלה איך אני מקנאה בך!!!

רוני325

New member
תרגישי טוב

מעתיקה לך מהודעה שכתבתי לפני כמה ימים: ") אז ככה: בתאריך 27.12.10 ביום שני יש הפנינג בחינם בנייל סטודיו שנמצא בראשון לציון ברחוב ירושליים 2. ההפנינג ישתרך לאורך כל היום החל משעה 10 ועד שעה 19 בערב.. בהפנינג יהיו במבצעים: כל מוצרי החנות ללא מע"מ, ויהיו סדנאות של: קישוטי ציפורניים על ציפורן טבעית ומלאכותית, הדגמת מוצרי opi ו-ibd, הפסקה וכיבוד,זמן לקניות, יהיה אומן האיפור בועז שטיין שיעשה הדגמות וילמד אותנו דברים חדשים באיפור, יהיו למכירה מוצרי בועז 2+1 מתנה וגם מקבלים במבצע זה פינצטה מקצועית מתנה (בתנאי שקונים 2+1) כל ההדגמות והכיבוד בחינם .בקיצור שווה שווה שווה... למי שמעונינת בעוד פרטים אפשר להסתכל אתר: www.nailstudio.co.il "

Ultra marine

New member
גאווה! כי אין מילה אחרת!

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=413&MessageId=148168063 שמחה לראות כזה גיבוש בפורום כנגד חברה שברור שהיחס של ללקוחותיה לא קיים ואם הוא קיים הוא שלילי ביותר! שמחה לראות שבדיוק בחורה אחת נרשמה לתחרות (לא קוראת קבועה, בטח הגיעה דרך קישור בפורום אחר) והפורום הזה מספיק פעיל בכדי שאחרי יומיים שהתחרות מפורסמת יהיו מספיק מי שיקפצו על המציאה אין לי תקווה שאיל מקיאז' ילמדו משהו, כי יש דברים שאני לא מוצאת סיבה להיות בהם אופטימית. אולי כשהחברה תסגר וכל מגדל הקלפים שלהם יתמוטט מישהו שם למעלה ילמד משהו כי רק דרך הכיס לומדים!

if i fell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

התחרות הזו והההתקוממות נגד הדולה בפורום הריון ולידה פשוט מראים כמה כוח חזק יש לפורומים. אולי הצעד הבא זה מחאה בפורום שלנו כנגד הרעלים בלקים...

Ultra marine

New member
בקצרה :)

אחרי ההודעה של שלומית על המקרה שלה ועל יפותו עלתה אתמול תחרות שהיא שיתוף של איל מקיאז' עם תפוז אני לא יודעת בדיוק מה צריך לעשות, שהוא כמו לצלם תמונה כאילו אימג' כזה והם יבחרו את הכי יפה וישתמשו בה, משהו כזה, לא נכנסתי לפרטים. בכל מקרה, הפרס הראשון הוא משהו כמו שווי מוצרים ב 2500 ש"ח ויש גם פרס שני ושלישי סביב ה 1500 ש"ח. קיצר, מתנות שוות סה"כ. אבל ברור שבנות הפורום לא מוכנות להשתתף כי אין להם שום עניין להכנס לרשת ולרכוש מוצרים (גם אם ניתנו בחינם). בנתיים, מאתמול, בדיוק מישהי אחת שמה את התמונות שלה לתחרות (וגם היא לא כותבת בפורום בכלל, מישהי שבטח הגיעה מבחוץ). ואני חושבת שאת יודעת שהפורום הזה מספיק פעיל ומכיל מספיק משתתפות ובכל זאת אף אחת על העקרון לא מוכנה לתת יד לאיל מקיאז' ומעבר לזה, נפתח שרשור התקוממות כנגד איל מקיאז' והתחרות. קיצר במילה אחת - שמח!

עכשיו מובן

האמת שאין ולו מוצר אחד שלהם וזה רק בגלל שקראתי מה שבנות כתבו על השירות הלקוי שלהם. לא מטריחה את עצמי לקנות מחברה שאין בה שירות נורמלי. כל הכבוד לבנות שעומדות על שלהן.

Ultra marine

New member
כמוני כמוך,

באמת אף פעם לא נכנסתי לסניף שלהם. כשהתחלתי עם הקטע של האיפור הגעתי מהר מאוד לפורום ולמדתי דרכו את כל הבסיס כולל בעיית השירות של איל מקיאז'..

רוני325

New member
האם מישהי מכירה את הבסיס של נייל סטודיו?

האם הוא מצהיב? האם יש בו רעלים? (הייתי שם אתמול ושכחתי לבדוק
)

רוני325

New member
היי

היו הרצאות על בניה בג'ל, קישוטי ציפורניים, סדנת איפור עם המאפר בועז שטיין ומכירת מוצרים ללא מע"מ

1Unicorn1

New member
../images/Emo32.gifבנות, אשמח אם תוכלו לסייע לי ../images/Emo13.gif

אני משתתפת בפורום "כלבים" בתפוז בתחרות סיפורי אימוצים, אם תוכלו להצביע לי כדי שאזכה זה מאד יעזור לי, במיוחד כי כל הזמן עוברים אצלי כלבי אומנה שעולים לי לא מעט והפרס יסייע לי לכלכל אותם
תודה מראש למי שתעזור ותצביע
הקישור: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=708&MessageId=148001015

למעלה