שרשור חדשים

2ירוש

New member
היי לכולם!

היי, קוראים לי שירה, ואני חדשה כאן! אני בת 11 . ברור שמתה על פיק אפ, אחרת מה לעזאזל אני עושה כאן? אני לא יכולה לראות את הפרק היום אז אני ישמח אם מישהו יכין אחר כך תקציר מפורט!

FRIENDSforever

New member
חדשהה

שלום!! אני מור. אני בת 14 מראשל"צ...אני חדשה בפורום הזה... אני לא יודעת כמה אני יבקר פה...אבל עדיין...

שלקוששש

New member
לכולם..

אז ככה... כבר שלחתי פה אזה 2 או 3 הודעות או משו כזה חיחיחי אבל הפעם החלטתי להישאר אני חדשה בעינייני הפורומים אז אני אשמח לדעת מזה שירשור הודעות ומה תקנון הפורום ואיפה אפשר להשיג תמונות של אביב אלוש (תעשה לי ילד ומהר) ועכשיו אני יספר קצת על עצמי אז אני שלקו'ששש ואני בת 18 אני עושה שרות לאומי בבית משפט אני מזכירה של שופט פלילי (אני לא עושה צבא כי קיבלתי פטור על עומס בנות וחבל) החלום שלי זה להגשים את כל החלומוות שלי אני חולה על ספרים (אוהבת לקרוא הכוונה) אסור לי לשתות קפאין ואם הייתי יכולה הייתי לוקחת את כל הגברים הסקסיים בעולם ושמה אותם בחדר שלי קיצור יש פול דברים חח יאללה...שיהיה לי אחלה שהתלבות חח שלקו'ששש

gagacc

New member
את יכולה להכנס לאתר שלו

יש שם כמה תמונות הורסות שלו אני מאוהההההההבבבבת

חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

שלום, אני רחלי וגם אני רואה פיק אפ!!
מקווה להשתלב..

SeXxy GirL 2

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני נעמה מפ"ת.. הישתלבות נעימה לך! תהני...

מאעד

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני דניאל בת 13 מנתניה

חדשה...

היי ממצב??? אני חדשה פה ואני רוצה לדעת אם למישהו יש מושג אם למקס אולארצ'יק המושלםםםם יש אתר או משהו... אז אם מישהו יודע משהו שישלח לי הודעה.... בייי נשמות... מקס אולארצ'יק==> כי שלמות זו לא מילה גסה... שירה הייתה פה...ועוד תחזור

למעלה