שרשור יומי-יום ראשון

liorhikri1991

New member
../images/Emo140.gifשרשור יומי-יום ראשון../images/Emo42.gif

וואי איזה מקודם,בחודשיים האחרונים לא קמתי בשעה שדומה לזאת מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום:קרה לכם משהו מיוחד היום בתיכון שתרצו לספר עליו
?

Summer moved on

New member
שלוםםםם:))

היה יום ממש נחמד. התגעגעתי לכתה ולחבר'ה ולמחנכת!
אני ממש אוהבת אותם. היו שעתיים מת' וזה היה סבללללל. יש לי מורה נוראית והיא התחילה ללמד אותנו טריגו, נראה מה יהיה עם זה:/ ויש לי פרטנרים לסרט גמר:] שעם אחת מהם ממשששש רציתי לעבוד אז אני מאוד שמחה על זה. וסך הכל היה יום נחמד ביותר.

לגבי מטמתיקה...

ביום חמישי אנחנו לומדות שלוש מטמתיקה רצוף ומי שבחמש יחידות יש לה עוד שעתיים מטמתיקה ,הביה"ס מייבש אותי!למה יש לי ביה"ס כל כך שונה ומוזר?

lonush

New member
עונה

הייתי בתיכון ולמדתי וסתם שגעתי אותך
משהו מעניין.. ממ.. בשיעור כימיה היו קטעים, דברנו על קרינה מהפלא' אז אחד מהכיתה שלי אמר :" אסור לשים פלא' בתוך הכיס כגדי לא לפגוע בכלי" חחחחחח:D:D חוץ מזה.. ממ.. היה נחמד ושוב מערכת דפוקה ועמוסה למדי

© h i l a ©

New member
חחחחח

הייתי בבית ספר שעה וחצי או שעתיים חח... אחרי זה אבא שלי לקח אותי ואת חברה שלי אלינו וסתם הראתי לה כמה דברים ואחר"כ לקחו אותה חזרה... אחרי זה הלכתי לרוץ וזהו בעצם... אהההההה דבר מיוחד שקרה היום זה שגיליתי שאני לא צריכה ללכת למועד חורף בהיסטוריה! חחח... לא חשבתי שאני אלך אבל אתם יודעים.. חח.. בכל שאר המקצועות עדיין לא קיבלנו ציונים... (84 סופי.. בשבילי זה הרבה!)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? הייתי בביתספר
תיכון חדש וזה.. שאלת היום:קרה לכם משהו מיוחד היום בתיכון שתרצו לספר עליו? המממ.. ראיתי את האקס שלי והוא ירד 15
אני בשוק מיזה כבר כמה ימים חחחחח ועוד כל החופש לא ראיתי אותו והוא רק סיפר לי שירד והיום ראיתי.. זה רק גורם לי לחשוב עליו יותר וזה לא טוב ~,~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifגם אני הייתי מתה לזה ;;

למרות שאצלי אני צריכה רק 10-12 קילו בשביל להגיע למשקל הבריאותי התקין שלי.. צריך לשאול אותו איך הוא ירד XD ועוד הוא המ.. שמן גדול כזה ואמא שלו קונדטורית בבית וכל היום היא מכינה עוגות וזה חחח טוב דיי לצחוק עליו
קיצור - הוא ניראה יותר טוב ואני חייבת גם!

|עונה|

היום עבר בבצפר..צחוקים בכימיה[מרוץ לתפיסת שולחנות במעבדה],שיעמום בשאר... משו מיוחד שקרה בבצפר היום? אני בבצפר כבר 4 ימי לימוד,שומדבר מיוחד...אבל דווקא פגשתי ברחוב מורה אחת,והיתה לנו שיחה הזויה....

עונה..... :/

מה עשיתם/מה תעשו היום? סתם היתי בבית ספר ועל היום הראשון לא הוציאו אותנו כבר להפסקה בגלל הכיתה המטומטמת שלי אוף אני כל כך שונאת תכיתה הזאת והרגע חזרתי מהעיר קניתי אוזניות חדשות וחברים שלי קנו תספרים שלהם לבית ספר וזהו ומשום מה אני מרגישה שעדין חופש שאלת היום:קרה לכם משהו מיוחד היום בתיכון שתרצו לספר עליו? כן קרה, אמ זה היה מה זה מוזר אני וחברים שלי התגבשנו בחופש כזה אפשר לקרוא לזה מין חבורה כזאת וכזה היום בבוקר נסעתי באוטובוס עם חברה שלי הגענו לבית ספר ופתאום כזה עוד אחד הגיע ועוד אחת וכולם כזה הגיעו ביחדד זה היה מה זה מוזר חבל על הזמן חחח

Unaffected

New member
אוף.

מה עשיתם/מה תעשו היום? בצפר מן הסתם... הגעתי הבי ה באיזה 4 וחצי >< שאלת היום:קרה לכם משהו מיוחד היום בתיכון שתרצו לספר עליו? ממממ....המורה החדשה לספרות קצת פסיכית והיא מתייחסת לתלמידים כפציינטים XD אבל נראהלי שיהיה נחמד בשיעורים שלה. וגיליתי שאני מתחילה כל יום שני ברבע ל10 אבל אין לי הסעה בשעה הזאתS:

liorhikri1991

New member
היום המרתק שלי...

חחח רק עכשיו שמתי לב שאני לא אדום ואני נורא שמח לכך(כי אני בטוח שלא יהיה לי זמן לזה,יש לי מערכת מפוצצת ואחה"צ ש.ב,סורי) עכשיו היה לי יום די חביב,ראיתי את כל החברים והחברות והיא מצחיק ונחמד,ראיתי מורים,ראיתי את המערכת הדי קשה שלי,אבל נסתדר כי אני בסה"כ אוהב לימודים וזהו מקווה שאצליח. מחר יש לי 3 שעות מתמטיקה רצוף,שלוש שעות אנגלית לא רצוף,תנ"ך שעה ושעה חינוך גופני
אופפפ

למעלה