איזה הזוי זה היה...
איזה הזוי היה לראות את ג'ייד מתרגשת ובוכה מהביקור של אמא שלה וזה מוזר כי היא לא נוטה לחשוף רגשות כאלה אלא לקבור אותם(מה שגורם לי לחשוב שיש אמת במה שטיירה אמרה לה), אבל עלי לציין שלמרות שזה היה הזוי זה היה גם דיי מרגש והקלה לראות שבכלל קיימים בה רגשות כאלה
באשר לג'ואני אוץ' באמת ריחמתי עליה בפרק הזה
זה נראה כל כך קשה וכואב עד שבשלב מסויים כבר כיסיתי תעיניים חח אבל כפי שג'ואני הוכיחה הכאב משתלם, עכשיו החיוך שלה נראה הרבה יותר נורמלי ויהיה לה יותר בטחון לגבי עצמה ומה שהיא משדרת
באשר לדניאל-> מה?? היא באמת רצתה להשאיר את הרווח הזה? תראו מצד אחד אפשר להבין אותה כי זה כן מאפיין אותה בדרך מיוחדת והיא גם גדלה עם זה אבל מצד שני היא באמת חושבת שהיא תוכל להיות ככה הטופ מודל? אם כן אז היא ממש טועה. בכל מקרה איך שזה נראה בפרק הבא היא תעבור שינוי אז יש ממה לחשוש/לצפות ואני אפסיק לחפור בקטע שלה. ננה ננה=>היא עדיין עם החבר שלה?? איך?? ברצינות איך הוא לא זרק אותה עדיין ? מוזר אבל טוב נו נעבור הלאה חח ודבר אחד טוב שאפשר לומר על ננה זה שהיום היא הראתה רגשות כפי שלא ראינו מזה זמן מה ולא רק זה אלא גם נתנה תמונה מהממת שלה כשהיא בוכה
אז אני אסלח על פדיחת הבובה וחופשי שתתקדם עוד בתחרות
שרה
=>אוי מה יהיה איתך? לפחות היא למדה להבליט את הגובה שלה, זה כבר משהו
על פורונדה האמת אין לי ממש מה לומר אז נעבור לברוק. ברוק=> יותר מדי מחשבות בזמן הצילומים שמסיחים את דעתה וגורמים להוציא לה תמונות מעפנות אז באמת הגיע הזמן לסיים איתה ומצידי הייתה גם טובה שעה אחת קודם. מה שכן אני אומר זה שכשאני נזכרת בעימות שלה עם ננה זה עושה לי טוב. טוב לראות מישהי כמוה(שלא כזו רחוקה ממישהי כמוני מבחינת בטחון עצמי) עומדת ומגנה על שלה אז בקטע הזה באמת כל הכבוד
וטיירה
אחח כזו חמודה בפרק היום עם כל החיבוקים ובמיוחד עם הפרצופים המוזרים שהרגו אותי XD אז פרק יפה ומצפה כבר לפרק הבא