|תודה על ההדרכה, עוד שאלה

yuli775

New member
../images/Emo140.gif|תודה על ההדרכה, עוד שאלה

היי עינת תודה על ההדרכה ממש ממש עזרת לי. הפעוט שלי מושך גם את השערות מהראש ומכניס לפה. בעיקר בבוקר או בערב לפני השינה שהוא אוכל את הבקבוק שלו. (גם כוסס ציפורנים) ראיתי שעניתי למישהי בפורום לגבי הבת שלה שהיא בת אותו גיל איך להתנהג. שבשורה התחתונה להתעלם. אבל בכל זאת מה עושים. אני אם חד הורית הפעוט שלי נולד מתרומה, אבל לא חסרה לו דמות אב כי יש לי אחים שמאוד מחוברים וקשורים אליו. אח אחד אפילו בטעות נפלט לו 3 פעמים מה יש לך תגיד לאבא, או בא לאבא. כך שאני לא חושבת שהוא מרגיש חסך. אם אני מנסה לראות אם יש לו לחץ כל שהוא. בבקשה תשובתך תודה מכל הלב.

האם ומדוע התשובה שלי לא ספקה אותך?

שלום רב, האם ומדוע התשובה שלי לא ספקה אותך? בכבוד רב, עינת

yuli775

New member
התשובה שנתת לה סיפקה אותי.

רק חשבתי שהמקרה מעט שונה היות והוא מכניס את השיער לפה. וגם היא לקחה רעיון יצרתי עם בובה. איתו אני לא כל כך יודעת מה לעשות. למרות שאני ממש מתעלמת מידי פעם אני מסירה לו את היד מהראש. הוא גם מבקש אח"כ להסיר לו את השערות מהיד ומסתובב לאחור לישון. תודה יולי

ממליצה להתיחס בעניינות...

שלום יולי, ההדרכה שנתתי מתאימה גם למקרה שלך. ממליצה להתיחס בעניינות, לא להתרשם. מבקש עזרה - למשל, להסיר לו את השערות מהיד. עזרי לו. בשקט. בלי דיבורים. בלי הטפות ובלי ביקורת. אשמח לשמוע ממך בהמשך עדכונים ושאלות נוספות יתקבלו בשמחה להשתמע עינת גבע

yuli775

New member
../images/Emo140.gifלעינת

המון המון תודה! על ההדרכה כייף שאפשר להעיזר משיהי מקצועית כמוך און ליין. תודה אדווח לך על שינויים

למעלה