תודה ענקית לפרפורית ול DUCK

../images/Emo140.gifתודה ענקית לפרפורית ול DUCK

פרפורית יקרה, בטח כתבתי את שמך עם טעות בכתיב, סליחה. ממש חיממתם לי את הלב את ושרון הברוזון,(אוי, יצא לי חרוז..)בקבלת הפנים החמה שלכם, מסתבר שלא המצאתי את הגלגל, הא? כמעט כולנו מרגישים את אותם הרגשות,לי קשה ביותר בערב, בלילה, כשהכל עומד מלכת והמחשבות מתגנבות, משתלטות והשינה מסרבת....... אני קצת בדיכי, מממממממממבטיחה להשתפר. לאף אחד מסביבי איני מספרת מה אני באמת מרגישה, טוב שכאן ולכם מותר !!!
בבבבביייייייייייייייי איילת האביב

ועוד משהו קטנטן../images/Emo50.gif

אני לקחתי בונדורמין וישנתי טוב בלילות הארוכים להחריד.לילה טוב חמודה וחיבוקי

פורפורית, שמעתי בקולך ../images/Emo45.gif

רצתי למרפאה ולקחתי בונדורמין, אחרי שניסיתי אסיואל וואבן ורסקיו וכל מיני, הלילה אנסה בונדורמין, אם לך ולסוזנה זה עזר..אז אני מתחילה לפנטז על לילה של שינה....בבבבבביייייייייי איילת האביב
לילה טופפפפפפפפפ

ס ו ז נ ה

New member
איילת - לשאלתך

על קצה המזלג: לפני שנה, 12/08/01, אושפזתי בפתאומיות אחרי קריסת הגוף הייתי במצב לא טוב למחרת אובחנה לוקמיה (יש המון סוגים, לא אכנס לזה). 30 יום בבידוד רק כימו, בלי הקרנות פשוט כי אין לאן להקרין, סרטן הדם פושט הרי בכל הגוף ואחרי 30 יום, ב-11 לספטמבר הבלתי נשכח הפכתי לאדם בריא (עוד מעט "יומולדת שנה") המשכתי לקבל את הטיפול הקונבנציונלי במלואו מתוך בחירה שלי סה"כ חצי שנה אשפוז, כמעט רצוף, רובו בבידוד וזהו. הגוף שרד הנפש התחזקה וסהכ, ביננו, לא היה כזה נורא מאחלת לך החלמה מהירה ומוצלחת מחבקת אותך ושולחת לך הרבה אהבה הפורום הזה נתן לי כוחות בימים חלשים ולפני בדיקה מפחידה תשתמשי בו בנו אנחנו כאן אחד בשביל השני תבואי עוד ותתחזקי

פורפורית יקרה ../images/Emo39.gif

איך לא שכחת, ישנתי ננננננננהדר, התעוררתי פעם אחת בלבד והמשכתי לישון. התעוררתי בהרגשה טובה של שינה מספקת. בזכותך, פורפורית. מה שלום האפורפורה שלך? צבע מטריף לחתולה. האם היא רק בבית? חבל שה"נסיך" היפהפה שלי מסורס, היינו עושות שידוך....חחחחחחחחחחח אני נוסעת לרמבם עכשיו, היום זו הפעם השנים עשר...או טו טו חצי.... בא לך לספר לי קצת על מה שעובר עליך? איילת האביב

../images/Emo24.gifהיי א. האביב

הכל טוב אצלי ברוך השם וגם אצלך יהיה כך, אני עובדת מפוצל היום , אני אחות בקופח". החתולה שלי פורפורית גם מעוקרת וגם בנה יוני שהוא מלך היופי, לבן קרם עם שיער ארוך ארוך, שובב בן 6 ונלחם עם כל העולם, עם אופי משלו.כל האחרים בחוץ סתאם חתולים שמתרבים למרות שאני נותנת להם גלולות.אני מביאה מהערבי הקצב אוכל ועסוקה יותר מדי איתם. בנותי 3 במספר יפיפיות הגדולה בארהב שנתיים עם החבר שלה . חיבוקי ואם תרצי אכתוב עוד. יום יפה לכולם כל החמודים/ות שבפורום כיפי וטוב זה.

היי פורפורית יקרה ../images/Emo171.gif../images/Emo140.gif

היום יום שישי, איזה כייף, לא נוסעת לרמבם, חופש יומיים. כמו בספרים..חחחחחחח....לפני יומיים התחילו כל תופעות הלואי של הקרנות באזור האגן, לא נורא, כדורים , משחות וזהו. אתמול עשיתי איקס על מספר 12 מתוך 28 נסיעות. לא זוכרת,(הגיל, הגיל..חה חה חה ) סיפרת לי על מחלתך? אשמח אם תזכירי לי על קצה המזלג. מאחלת לך שבת נהדרת
איילת האביב נ.ב - חשוב ביותר - דש חמה לפוצקו ולקוצקו הפרווניים....

rubber duck

New member
מותר להרגיש עצובים

ולפעמים מותר גם להראות את זה מותר לכאוב מותר לבכות מותר לדבר לא לשקוע בעצב , לפרוק אותו החוצה שרון

ס ו ז נ ה

New member
../images/Emo29.gif לילות לבנים

וואי, פורפו, הזכרת לי נשכחות.. בונ = טוב, דורמיר = לישון כמה טוב גרם לי לישון הבונדורמיר שקיבלתי כל לילה בתקופת הטיפולים כבר שכחתי

למעלה