BEAUTIFUL NATURE

emmy5

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo126.gif BEAUTIFUL NATURE

AUTUMN ======== ערב טוב לכולם.. אנחנו חייבים לצאת לדרך ..עוד לא יודעת מה הטעם של כל אחד ,אבל על בטוח שיופי של הטבע ,טוב לכולם .

אנימו

New member
אממי-איזה יופי../images/Emo140.gifואצלי בבית יש כבר

ריח של מרק לקראת פרוץ הסתו....הסתערתי על כל סוגי הירקות שעברתי לידם, חיים וקפואים וזרקתי לתוך הסיר + מים + אבקת מרק ועכשיו יש לי סיפוק אדיר בצל ריח הניחוח

p a l o m a

New member
רגע!!! קודם תכניסי מיקסר יד לסיר:-

ותעשי ביג'ג'ג'ג'ג'ג' שהכל יהיה מרוסק כמו גרבר.. ורק אחר כך תקרימי!!!

אנפה2

New member
ולמי ששומרת כשרות, (אני למשל)

לא דתיה, אבל שומרת כשרות, אז אני משתמשת למרק , במקום שמנת, בחלב קוקוס, יוצא טעם מעניין ביותר, וגם מזליפה למרק לפעמים, כמה טיפות של שמן שומשום, משדרג ביותר, תנסו.

אנפה2

New member
ויש עוד פטנט שכדאי לכם לנסות

לקחת את כל הירקות שרוצים במרק, למשל גזר, קישוא , דלעת, בצל, קולורבי, וכל מה שעולה בדמיונכן, לרסק בסכין הפלדה של המג'ימיקס, להוסיף א. מרק, יוצא מרק סמיך וטעים ביותר, לא בסגנון גרבר (שגם אותו אני אוהבת) , אבל גם רואים קצת את הירקות, בסוף הבישול לפזר פטרוזיליה או שמיר, או שניהם. אני גם מכניסה למרק לפעמים 2 כפות קווקר, או סולת, או גריסי פנינה.2 כפות לכל הסיר) בקיצור חולה על מרקים.

bimbo.

New member
אנפה, גם אני חולה במחלה הבריאה

הזו.... למה אין אייקון של מרק?????????????

חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif איזה מרקקקקקק

אני מריחה אותו עד כאן, והוא מבשר את בוא החורף, כל יום מרק

ora11

New member
../images/Emo50.gifלך אנימונת ולכל החברים../images/Emo48.gif

סוף טוב הכל טוב הפורום על המפה

אנימו

New member
אורה- לפי דעתי הגיע הריח של המרק

שלי עד להרים ואת יצאת לחפש מנין עולה ובא הניחוח
....הגעת ישר לשרשור הזה! שבי וקחי קערית מרק חם בלילה קריר

ע ו מ ר 4

New member
אנימו וכולם......

בסדנא למנהיגות צעירה שהשתתפה בה ביתי....חולק דף קטן לכל מישתתף כשבראשו כתוב:מוגש כחומר למחשבה.... מצא לי חן...ומשתפת גם אתכם. יש אנשים שמראש מיתייאשים ומעדיפים להשאר במקום ולראות את השקיעה מאותו מקום שראו תמיד. יש אנשים שרק עכשיו התחילו לטפס ואת השקיעה הזו כנראה לא יראו מהפסגה אבל הם ימשיכו לטפס. יש כאלה שהגיעו לאמצע הדרך שלהם והשקיעה נראת להם ...מספיק יפה מאיפה שהם נעצרו אז ישארו שם ויתהו אם יוכלו להגיע לפסגה,ואיך השקיעה נראית משם..... ויש אחרים...שיגיעו לפסגה,אך הם לא יספיקו ליהנות מן השקיעה כי הם כבר מחפשים פסגה אחרת והם אף פעם לא שקטים ואף פעם לא ימצאו את הפסגה שלהם. אל תהיו מאלה שכל כך מיואשים שאפילו לא ניסו לטפס לפסגה ואל תעצרו באמצע הדרך שלכם כשאתם מסוגלים להמשיך הלאה. וכשתגיעו לפסגה שלכם....תעצרו! תסתכלו עד השקיעה-תהנו ממנה.... וא תמשיכו לפסגה הבאה.

אנימו

New member
עומר- תודה ששתפת אותנו. חבל רק

שבשעה זו של הלילה לא יבוא לידיעת שאר החברים. מחר בבוקר אנא הביאי אותו שנית כדי שתשזף אותו עין הציבור ....אכן הסברים מעוררי מחשבה על התנהלותם של בני אנוש והתמודדותם עם קשיים לאורך הדרך. ובינתיים לילה טוב. הולכת להתמודד עם ה...שינה! מקוה לא לראות את הזריחה בהתהוותה....

ע ו מ ר 4

New member
לילה נהדר אנימו........

...ואני כנראה אקום אל הזריחה.....עובדת בשישי....יום הכי הכי...פרחים חלות...קבלת שבת......טעמים וריחות אחרים. בנות שמיתגנדרות......ואפילו הבנים מישתדלים. לילה טוב.....

למעלה