אבא מארקי

עפטוב

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifאבא מארקי../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מתוך האתר הרשמי של מארק: Mark is delighted to announce, that he and his partner Emma, will be expecting their first child in Summer this year. 2006 looks to be a very exciting year for Mark, both personally and professionally and both management and all at markowenofficial.com would like to take this opportunity to wish both Mark and Emma all the very best in the coming months and beyond. חחח איזה באסה זה שמארק אבא שלך, הילד יצטרך להתחרות איתו מי יותר ילדותי....סתם מברוק לו!

a Warming Sign

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

קצת נראה שהם מתחתנים בגלל שהיא נכנסה להריון.....
גם כשהוא דיבר עליה הוא לא אמר באופן החלטתי שהיא באמת האחת והיחידה בשבילו
...קצת תמוה
בכל אופן,אני מניחה שהגיע הזמן,הם לא ישארו בני 16 לנצח
חח די מצחיק שכמעט לכולם כבר יש ילדים..

BusyLilBee

New member
אני מסכימה איתך!!

אבל לא נראה לי שהם מתחתנים, וזה קצת מוזר כי מארק נראה בחור שתמיד יעשה את הדבר הנכון.. נראה לכן שהוא הציע לה והיא השיבה בשלילה?

../images/Emo140.gif וואוווווווו

איזו התרגשות!!!! מזל טוב למארקי
אני בטוחה שיצאו לו ילדים ממש חמודים...

רוצות לפתוח שרשור בפורום שלו

לברך את מארק לקראת התינוק? נפתח שרשור מזל טובים של כל הישראליות, מה דעתכן?

אווווווווו! מזל טוב למארקי../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

באמת נראה כאילו הוא רצה להתחתן איתה בגלל ההריון, יכול להיות שהיא סירבה ולכן כרגע היא רק ה"partner" שלו... הוא חיכה לזה הרבה זמן, מגיע לו! תחשבו איזה חתיכים יהיו הילדים שלו
רובי- אתה הולך להיות דוד

a Warming Sign

New member
חח../images/Emo6.gif

גם רובי נורא רוצה להקים משפחה...אני חושבת שהם צריכים להתפשר ופשוט לחיות ביחד.עכשיו כשיש כבר ילד זה יותר פשוט. זה מה שתמיד ביקשנו.

הנה כתבה שמצאתי בנושא--->

>לינק< ולכל אלה שמתעצלים להקליק על הקישור ולחכות עד שהוא יעלה, הנה מה שכתוב בכתבה: MARK Owen is going to have a Babe of his own and he is said to be "delighted". The singer's long-term girlfriend, actress Emma Ferguson, is expecting their first child this summer - around the time of Take That's sell-out UK reunion tour. But don't expect Mark and Emma to squeeze in a wedding before then. In December he told us: "I won't be proposing this Christmas. There won't be any rocks under the tree." Maybe there were some rattles instead...

BusyLilBee

New member
../images/Emo140.gifאלו חדשות מעולות../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif

מזל טוב למארק ולחברה שלו

למעלה