הפינה השבועית

bati77

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo15.gif הפינה השבועית ../images/Emo15.gif ../images/Emo140.gif

פינה חדשה!! כל סופשבוע (יום שישי) היא תהיה! שיר השבוע של דניאל? שיר השבוע לא של דניאל? משהו שעשה לי את השבוע? משהו שהרס לי את השבוע? המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) סופשבוע רגוע לכולם...

idanri

New member
שמח להיות הראשון שפותח את הפינה

שיר השבוע של דניאל?-רבות הדרכים שיר השבוע לא של דניאל?-אלוהים שלי של הדג נחש משהו שעשה לי את השבוע?-היום הולך להופעה של הדג נחש
משהו שהרס לי את השבוע?-אין....... המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)-פגוש את הפוק'רס.

MaayaNushit

New member
עונההה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של דניאל: אין כמו האהבה שלך
שיר השבוע לא של דניאל : מוקקק
-לא נפסיק לחלום מישהו שעשה לי את השבוע : הראיון שלי למודיעין.. המראיין היה סטנדפיסט והיה ממש מצחיק
משהו שהרס לי את השבוע : חוסר שעות שינה
שעתיים לילה וזה.. המלצה : הדיסק הכפול עם הגרסאות המאגניבות של עברי לידר
והאוסף המשולש של צביקה פיקי..
שבת שלוםםם

hodayoyo

New member
צריך רעיון לבוא לחור הזה?../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

סתם, בהצלחה

MaayaNushit

New member
חחחח ממ

לקח לי זמן להבין... חחח אבל הבנתי בסוף
תודה מאמוש :)))
אוףף אני רוצה לראות אתכםםם
.... בואי לכפ"ס!!!

ברררר

New member
ממממ

שיר השבוע של דניאל? פעם! שיר השבוע לא של דניאל?SQUARE ONE- COLDPLAY משהו שעשה לי את השבוע? כלום. חרא שבוע משהו שהרס לי את השבוע?אני חולה :( המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) כל דיסק של עברי לידר וכל דיסק של קולדפליי, היי גם דניאל מומלץ! וכל סדרת הספרים המגניבה -אנגוס!! שבת שלום

hodayoyo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל? אין כמו האהבה שלך.. נו, זה ברור
שיר השבוע לא של דניאל? ביום שמש יפה, עברי לידר משהו שעשה לי את השבוע? הסינגל והקליפ של דניאל, כי כיף שהוא מוציא דברים חדשים
משהו שהרס לי את השבוע? העייפות :| המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) המממ הדיסק של יהלי סובול שאני טוחנת לו ת'צורה כבר דיי הרבה זמן ולא נמאס לי עדיין

BaRbiK

New member
עווונה:)

שיר השבוע של דניאל? אממ לא יצא לי לשמוע הרבה דניאל השבוע..אבל "רבות הדרכים" שיר השבוע לא של דניאל? Blackfield - Cloudy Now משהו שעשה לי את השבוע?אתמול- הופעתי:) משהו שהרס לי את השבוע? כמה אנשים שהיו אמורים לבוא להופעה אתמול ולא באו וזה די ביאס=\ המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) "שחקי אותה מותק" סרט מדהים!!!!

red butterfly

New member
...

שיר השבוע של דניאל? ספרי לי שיר השבוע לא של דניאל? עד שיעבור הכאב-שרון הולצמן
משהו שעשה לי את השבוע? בני דודים מצרפת שלא ראיתי מלא זמן הגיעו לארץ :) משהו שהרס לי את השבוע? מישהו המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) תשמעו שרון הולצמן :)

סינטטית

New member
:] ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של דניאל? עדיף שיר השבוע לא של דניאל? חום יולי אוגוסט-סינרגיה משהו שעשה לי את השבוע? 2 הופעות של סינרגיה |סגידה| משהו שהרס לי את השבוע? למה להרוס? המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´) הממ..אין לי המלצות:] תעשו מה בא לכם

M A R K I

New member
יאללה, נלך על זה. . .../images/Emo26.gif

שיר השבוע של דניאל? אין כמו האהבה שלך
שיר השבוע לא של דניאל? עיר של קיץ-ברי סחרוף
משהו שעשה לי את השבוע?
רון אהובי
ו. . אהמ..קומונה..אהמ
משהו שהרס לי את השבוע? פיגוע בשפרעם
המלצה?כל מי שעוד לא התמכר לטלנובלה בע"מ, זה הזמן, 15 פרקים אחרונים, הכי מותתתתתתתח סתם נו, אין לי מושג. . .

אני...

שיר השבוע של דניאל?
לב זהב
שיר השבוע לא של דניאל?
אמממ אין משהו ספציפי, קרן אור אולי... משהו שעשה לי את השבוע?
שנכנסתי לשתי ההופעות של אביב ביגור למרות שאחת הייתה לחוגרים+ והשניה ל 20+ ועוד אין לי אפילו 17
משהו שהרס לי את השבוע?
אין המלצה? (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)
"מליון דולר בייבי" זה סרט מעולה!!!

AVIV80

New member
תורי

שיר השבוע של דניאל? אהבה שיר השבוע לא של דניאל? ספטמבר של גרין דיי משהו שעשה לי את השבוע? התקבלתי לרופין משהו שהרס לי את השבוע? העלמות המוזרה של מישהו בקשר לשותפות המלצה: הזמן אמיתי מאת ניצה אייל

למעלה