מזלללללללללל טוב לגלי

../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gifמזלללללללללל טוב לגלי

גלי יקירתי המון המון המון מזל טובים ליום ההולדת אושר בריאות ושמחה מה- לב!!!!!!!!! שימרית

elylan

New member
גלי היקרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מאחלת לך שכל בוקר עם חיוך תתעוררי, שלשמוח ולצחוק לא תשכחי, שלעולם לא תפסיקי לחלום, ותמיד תשמרי על החום. שראשך יגע בעננים ושתדעי רק ימים מאושרים. שתגשימי את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. תמשיכי להיות כזאת בחורה למופת! את מקסימה ושתדעי שאין הרבה אנשים כמוך!

מזל טוב לך, גלי, חברה יקרה../images/Emo23.gif

גלי, את וגם חברותנו כמו יין - בכל שנה יותר איכותי, יותר טוב!! אוהבת אותך ומקווה, שנמשיך ללוות זו את זו עוד המון המון שנים. מזל טוב, מכל המשפוחה. אילת.

../images/Emo24.gif אין לי מילים

אז אני יושבת פה ודומעת מאושר, כי זה הכי יכול להסביר כמה אתם, שעושים את המקום הזה, מחממים לי את הלב! תודה לכולכם

גלי יקירתי ../images/Emo49.gif

גלי יקרה, המון מזל טוב שיהיו לך עוד מליונים של חיוכים לנצח. רק בריאות ובריאות ובריאות ובייחוד בריאות. אוהבת אותך

גלי יקרה../images/Emo140.gif

רק היושב בשמים יודע עד כמה ליבך פתוח לעזרה לזולת תמשיכי כך תמיד ותיראי עוד שנים רבות בבריאות ונחת המון מזל טוב עד 120!

גלי יקרה../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתך. מאחלת לך בריאות אושר. תודה על כל מה שאת עושה בשבילנו

מיכלי56

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gifגלי../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך שמחה ובריאות. מנצלת את ההזדמנות להודות לך על המקום הזה שיצרת ,כזה שמשמש בית חם מקור עידוד ותמיכה לחתך אוכלוסיה כל כך מיוחד. רק שמחה

מזי א

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

גלי היקרה המון מזל טוב , המשיכי והצליחי בכל מעשיי ידייך, ובמיוחד פה

דגנילי

New member
גלי.. גלי.. מזל טוב יקירה../images/Emo140.gif

ובריאות! מאחלת הרבה בריאות. עם כל השאר תתמודדי.

למעלה