בוקר נעים לכולם

../images/Emo140.gif../images/Emo179.gifבוקר נעים לכולם ../images/Emo140.gif

מה שלומכם הבוקר
איך עברו ימי החופש עד עכשיו

אלינקה

New member
תודה

הורדת נקודות חו חשודות מהפנים ואני נראית כאילו משהו הרביץ לי יש לי עין סגולה ויפה ותפרים ביום שני אני כבר אחזור לעבודה חוץ מזה נחה המון

zikig

New member
בוקר טוב לכולם. שאלה לקרנושי.../images/Emo92.gif

ציינת שהיית בסדנה לפסטה. האם אפשר לקבל את המתכון של הניוקי? ילדי מאד אוהבים ולצערי עד היום לא הצלחתי להכין להם. תודה רבה יום טוב ושבת שלום.

ברוכה הבאה אלינו../images/Emo140.gif

אשמח לתת לך את המתכון כמובן בפורום סלטים ומנות ראשונות אבל רק ביום ראשון כי אני לא בביתי

zikig

New member
תודה רבה ושבת שלום. מחכה ליום ראשון.../images/Emo140.gif

My Little Fairy

New member
בוקר קרנוש. העוגיות שלך יצאו להיט.

פעם ראשונה שאני עובדת עם בצק, אז הסתבכתי לגמרי. מיד כשסיימתי ללוש, הבצק נראה לי רך ודביק מידי לעבודה. נתתי לו לנוח, ולאחר שעת קירור ולישה חוזרת, עדיין הרגשתי שנשפך לי יותר מידי מיץ תפוזים. אז הוספתי קצת קמח, ועוד ועוד קמח.. עד שהתקבל לי מרקם שפוי יותר. שיטחתי אותו בידיים והתחלתי ליצור לבבות מחותכני הפלסטיק של הבנות שלי. רק בלי החור, כי לא מצאתי חותכן מהמם כמו שלך, והנחתי בתבנית. התבנית התמלאה ועדיין היתה לי עוד חצי מכמות הבצק. הכנסתי לתנור. כשהצצתי לאחר שתי דקות נעתקה נשימתי בבהלה. נראה ששמתי את העוגיות צפוף מידי והן נדבקו אחת לשניה והצורה עוותה. לא נורא.. אז לבבות לא יצאו לי, אבל הבצק חייב להיות טעים. ובכן, לאחר שהפרדתי אותן בכוח, העוגיות אכן יצאו טעימות להפליא ופריכות מאוד. לטעמי לא היה להן שום צורך בתוספת ריבה. כשעה לאחר מכן, חזר בעלי הביתה עם מתנות: מערוך יפהפה וחותכני צורות של גדולים. הייתי כבר "אופה מנוסה" ורידדתי את הבצק לא רע. אמנם בהתחלה הבצק נדבק למערוך, אך פתרתי זאת ע"י פיזור קמח גם מעל וגם תחת הבצק. הפעם רידדתי אותו עבה יותר כדי שהעוגיות תצאנה יותר שמחות.

תודה יקירתי ../images/Emo13.gif זה לא מרשם שלי

זה מרשם של ניקי ב וגם אני הייתי צריכה להוסיף עוד קמח אני במקום מיץ תפוזים שמתי מים אבל אין ספק העוגיות האלו טעימות מאד
ושלך נראות נפלא

My Little Fairy

New member
ח"ח לניקי ב ../images/Emo106.gif

אתמול ניסיתי שוב מבלי להוסיף קמח. גיליתי שאם מתמודדים עם הבצק הדביק, יוצאות עוגיות הכי נימוחות בעולם. נמס בפה
הן תופחות מאוד ונהיות אווריריות בטירוף.

למעלה