שרשור תודות

SummerSpirit

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo149.gif שרשור תודות ../images/Emo24.gif

מזמן לא היה. אני אתחיל: תודה... 1. על העבודה שלי ועל האנשים בה. אני נתקלת ביותר ויותר אנשים שכיף לי לדבר איתם ולשמוע אותם, שכיף לי לראות אותם. יש אחד בעבודה שהתחלתי לאחרונה להיות בקשר אוף-וורק איתו וזה מעולה
. 2. ראיתי את התוכנית the secret milonaire בערוץ 8 ופשוט זלגו לי דמעות. קלטתי כמה, כמה, כמה אני ברת מזל. כל ההזדמנויות שהיו ויש לי בחיים, כל האפשרויות שנפרשות לפניי וכל מה שיש לי בחיים (משפחה, חברים, עבודה, כסף). זה נכון מה שאומרים; עשיר הוא לא מי שיש לו הכי הרבה כסף - אלא זה שזקוק להכי פחות. 3. על החברים שיש ושיהיו. היתה תקופה שחברות שלי נמאסו עליי ודי ניתקתי קשר. הקטע שהן לא הרפו ורצו לדעת מה קורה, גם כשנתתי יחס קר. נכון שלפעמים יש חיכוכים, ולפעמים נמאס, ולפעמים גם רוצים קצת שקט אבל בסופו של דבר, יש לי חברות שאוהבות אותי וזה לא סתם. וגם על חבר טוב אחר, שקלטתי כמה קל לי להרים אליו טלפון מתי שאני רוצה ולדבר איתו, וכמה כיף שזה הדדי, שאפשר להתקשר למישהו ופשוט לדבר על כל דבר, תמיד. וכמובן כמו שאמרתי, על אנשים בעבודה שאני מתחילה קשרי אוף וורק איתם. 4. על המודעות והתודעה. התחלתי לקרוא לאחרונה את הספר ‎You Can Heal Your Life‎ של לואיז היי. עוד ספר עידן חדש נוסף לארון. עוד ספר שמסביר, שמדריך, נותן הכוונה, נותן הרגשה טובה, מספק תובנות והארות. 5. על מזג האויר הקייצי הזה שפשוט עושה לי את היום

Ofra m

New member
גם אני רוצה להודות

אני רוצה להודות לייקום שיש לי עכשיו תינוקת מקסימה ובגילי זה לא מובן מאליו זו מתנה מהייקום. אני רוצה להודות לייקום על האושר שאני חווה כל יום שאני לא צריכה ללכת לעבודה ושאני חופשייה ככה פסק זמן באמצע החיים מעול העבודה, על השקט הנפשי על בעל טוב על ילדים מקסימים,בלי עין הרע, על בריאות אני מודה, על משפחה נהדרת שיש לי,ועל מודעות ענקית שיש לי תודה תודה תודה.

למעלה