שרשור מקוון חדש

mayane21

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif שרשור מקוון חדש ../images/Emo202.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

עינב ג ל

New member
משגע!

ואני לחלוטין מסכימה איתך שהלק הכסוף פשוט יפיפה, בגלל זה קניתי צמד שהכסוף הוא חלק ממנו. זה בדיוק הגוון שחיפשתי המון זמן, בלי קשר ללק הנסדק...

lilo4

New member
הכסוף באמת יפה ../images/Emo13.gif

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו
לא רואה את עצמי משתמשת בגוון כזה, אבל הוא מגניב

פוסט כיפי על הקראקלים של צ'יינה גלייז+הגרלה!

סקירת הלקים הנסדקים מבית צ'יינה גלייז והגרלה של כל ה-6 לכבוד פורים במיוחד עבור קוראות הבלוג. תהנו!

צונית

New member
חביב

לא לגמרי התלהבתי, אולי אפשר היה לשים צבע אחר שהיה עושה את זה יותר מעניין. וזה לא לק מיוחד, זה פשוט מניקור מיוחד - לוקחים לק רגיל, מורחים אותו בזהירות ובמיומנות על שני צידי הציפורן, מעבירים באמצע את המקלון הזה כדי לעשות את הרווח בין שני הצדדים מדויק - וזהו. (כמובן שצריך גם לשים לב לקטע התחתון, לכנפיים האלה או איך שלא קוראים להם). אבל תודה על העדכון, תמיד נחמד לראות טרנדים חדשים

flutter girl

New member
את גם שאלת אותה../images/Emo6.gif

אני חושבת שהלק היה יכול להיות מגניב באדום עם נקודות שחורות (חיפושית משה רבנו אניוואן?
).

ברור שזה לא לק, אלא מריחה שונה :)

התמונות הן לא שלי, הן מתוך האתר rifinery29 :) אני מניחה שצריך קצת לעבוד על זה. הייתן מנסות?

poynter

New member
זה מזכיר לי משהו דומה

שעושים כמו נעל בלט כזו, עושים בדיוק ככה בורוד ובאמצע איקסים שזה כאילו השרוכים.. לא יודעת למה חשבתי על זה

למעלה