מלחמת לבנון 2?

JHON DOO1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo202.gifמלחמת לבנון 2?

שלום לכולם! מזמן לא כתבתי ,מצטער לא היה לי זמן פשוט נפלו בישוב שלי 2 קטיושות בשבת בצהריים בלי נפגעים בנפש. רוב האוכלוסיה,מי שנשאר רוב הזמן במקלטים,מה לעשות אנחנו בקו העימות,קצת מקלקלים לי את התוכניות לקייץ אבל אם עברנו את "פרעה נעבור גם את זה". פשוט מתרגלים לחיות בחזית רואים את המראות הרב בשידור ישיר ושומעים את הקולות . נקווה שבמרכז יותר רגוע,מקסימום תבואו להינות מהקטיושות,סתם. שיהיה לכולם יום שקט ורגוע.

No name for now

New member
במרכז יותר רגוע אבל דואגים

שמרו על עצמיכם, אתה מוזמן לדווח ולספר פה מה קורה אצלכם

דווקא קיבלתי את ההזמנה

ובאתי להנות אתמול מהקטיושות. הגעתי מטעם העבודה לאיזה חצי יום הדרכה לעובד חדש בסניף הצפוני שלנו. משהו שנקבע לפני המלחמה. הדרכה בנושא שאני לגמרי לא מבין בו, ואין לי מושג איך אני אמור למלא עליו 4 שעות הדרכה. איחרתי מכל מידי סיבות (בעיקר כי זה נורא קשה לקום בבוקר ונורא רחוק לנסוע). ניסיתי להודיע אבל לא היו קווים. הגעתי ומצאתי את כולם בחניון שמהווה תחליף למקלט שאין. העובד שהייתי צריך להדריך הסתלק בינתיים כדי לחפש את אישתו (אין טלפונים - זוכרים?). אחרי חצי שעה התחלנו להשתעמם (מאיפה הרעיון שמודיעים להכנס למקלטים אבל לא מודיעים כשאפשר לצאת?) אז חזרנו למשרדים, והכנתי לי קפה (יש להם חרא של קפה שם, אבל זה לא קשור למלחמה). מתברר שהבעל של אחת העובדות לא מתפקד טוב עם הילדים במצבי לחץ, אז באיזהשהו שלב היא החליטה לחתוך הביתה ולקחת את כולם לשבוע באילת. בינתיים העובד שלי הודיע שהוא מצא את אישתו, היא בסדר והוא חוזר. עד שהבוא חזר התחילה שוב אזעקה. ירדנו למטה והקשבנו לרדיו. אמרו שהפעם הנפילות היו בים ומעכשיו באמת שלא אומרים איפה יש נפילות. אחרי חצי שעה שוב השתעממנו, ועלינו למעלה. התחלנו את ההדרכה ואז הודיעו שצה"ל מזהיר את תושבי דרום לבנון להתפנות. בחשבון פשוט אנחנו טובים מספיק כדי להבין שאם ככה גם אנחנו צריכים להפנות. נתתי את כל חומרי ההדרכה ושלחתי ת'בחור ללמוד בבית. אחרי שעתיים ברוטו שהן 20 דקות נטו חזרתי הביתה. את ההמשך כבר נעביר במרכז. מסקנות: תדאגו להוטספוטים וערכות קפה במקלטים. מישהו מצטרף לסופ"ש בנגב המערבי?

No name for now

New member
אני עדיין תוהה לגבי

מרחב מוגן בעבודה כיוון שעברתי פרויקט חזרתי לבניין הישן בו עבדתי לפני מספר שנים, בניגוד למרבית הבניינים של החברה שלנו הבניין הזה לא שייך לחברה אלה היא משכירה בו 3 קומות, הבניין ממש ממש ישן נראה כמו חורבה. בקיצור היום חזרתי לעבודה אחרי חופשת מחלה וראיתי מייל ממחלקת ביטחון לגבי המרחבים המוגנים לעובדים בבניינים השונים, אז ככה העובדים בבניין שלנו (להערכתי יותר מ-100) צריכים: לרדת במדרגות (אני בקומה 2), לרדת למגרש הקטן בין הבניינים, לעבור בין המכוניות (כי המגרש משמש כחניה) ולצאת בשער, לרדת 4 מדרגות, לעבור בחניה של בניין אחר, לצאת לרחוב המקביל לפנות ימינה לבניין של החברה (הבניין הקודם בו ישבתי דרך אגב) לעבור דרך הדלת המסתובבת, לפתוח את השער האלקטרוני עם התג שלי ולרדת קומה אחת במדרגות לחניון או לחלופין לרדת רגלית בכניסת הרכב לתוך החניון אני דרך אגב פצועה בברך, ב-cubicle לידי יושב בחור חובב ריצות מרתון קשה לי להאמין שהוא יספיק את כל זה בדקה טוב בינתיים חזרתי לחופשת המחלה, קשה לי לשבת כ"כ הרבה שעות

למעלה