בוקר טוב ושבת שלום לכולם/ן....

../images/Emo140.gif../images/Emo213.gifבוקר טוב ושבת שלום לכולם/ן....

מה שלומכםן בנות?? אייך עבר השבוע..?? לי החופש ממש טססס,,,, אגב,,מה דעתכן על קשר דרך מסרים....??? האם הייתן יוצרות קשר כזה,,,,? אני באופן אישי אדם מאד חשדן,,לא נוטה להאמין וזורם,,,עד לדבר האמיתי,,מנסה,,בודקת,,, ועוד דבר,,עברתי את גיל טיפש עשרה,,מחפשת את הדבר האמיתי. אילנהההה

פקידונת

New member
תברחי מקשר דרך המסרים כמו מאש!!! ../images/Emo206.gif

אין לך מושג איזה נסיון רע ומר שיש לי מקשרים כאלה!!! ככה על הנייר, בכתיבה, הכל נראה אחרת.. בן אדם יכול להשמע הכי נחמד בעולם. פתאום, כשנפגשים, רואים מישהו שונה בתכלית: מתנהג אחרת ממה שציפינו, נראה שונה ממה שחשבנו... כדאי לך להיפגש די מהר אחרי יצירת הקשר במסרים: אם מתאים: סבבה. ממשיכים. אם לא מתאים: זה הזמן לחתוך... אחרי שכבר נקשרים דרך המסרים, זו טראומה לא קטנה "לחתוך". בהצלחה לך!! ו - - - הלוואי ונתאהב כולנו באנשים הנכונים!!

אני חושבת מאד כמוך אבל שימי לב,,,,

יש לי ראש חבל"ז,,, מתכתבת בכייף ==בזמני הפנוי ובלי מחוייבות. מאד קשה לי ליצור רגש דרך מסרים = זה נראה לי בולשיט מי שמתכתב דרך מסרים ולא משוחח אפילו בטלפון = נראה לי ממש לא רציני ועוד,,,, אני זורמת,,לא מתעכבת על זה בכלל,,, ואם אפגוש אותו זה רק אחרי שאשוחח איתו,ורק בערב,בלי מעורבות ילדים,, את ילדיי אני לא חושפת כשזה קשור לחיי האישיים במיוחד שאנני מכירה אותו(הוא ראה תמונה שלי) תודה אילנה

עליזה 63

New member
שבת שלום ומבורך ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo6.gif

סוף שבוע נעים משפחה נוסעת לחוף נודיסטים. הילד שואל את אביו: "אבא... למה יש פה אנשים עם בולבול למעלה ובולבול למטה?" עונה האב: "אלה עם הבולבול שלמעלה הם עשירים ואלה עם הבולבול למטה הם עניים". יום למחרת חוזרים האב והילד לחוף. האב שואל את הבן היכן האם. עונה הבן: "היא הלכה למישהו עני, עשתה אותו עשיר וכרגע היא מוצצת את כל הכסף שלו". לפתע עוברת לידם פצצה מהסרטים. אומר אחד ההומואים לחברו: "אתה רואה את החתיכה הזאת? איזה אח יש לה..." שבת שלום מלצרית שואלת לקוח: "איך אתה אוהב את הביצים שלך?" הלקוח החרמן מסתכל עליה מספר שניות ואז אומר: "מלוטפות..." בעל חוזר הביתה ורואה תחתונים של גבר על הרצפה. הוא צועק על אשתו: "אני רוצה לדעת מי זה היה- יוסי? שאול? משה???" עונה לו האישה: "אתה לא חושב שיש לי גם חברים משלי???"

m i c h a l i

New member
שבת שלום ../images/Emo20.gif

השבוע עבר לאט ובטוח היו כמה אירועים משפחתיים ובין לבין המון ריצות... לפעמים הימים ממש "טסים" ולפעמים אני מסתכלת אחורה ולא מאמינה שעבר "רק שבוע" השבת עוד לפנינו... שבת נעימה לכולם

למעלה