פסח שמח וגאולה שלמה

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif פסח שמח וגאולה שלמה

לכל באי ומשתתפי הפורום ולכל בני משפחותיכם. רק לפני רגע קט נולדנו כאן, וכמה יופי ואיזה דינמיקה נפלאה התרחשה בזמן כה קצר. לא יכולתי לבקש יותר מזה. ברכות ושפע מכל טוב לכולם. אלישוע

תודה אלישוע וחג שמח לכולם../images/Emo140.gif

ואצרף שיר שאני מאוד אוהבת ומתאים לי בידיוק עכשיו. שם השיר: אמא מבצע: שלומי שבת _________________________ מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום, עם כל מבט, אמא מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה, בדאגה, אמא רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל מי את כולה נותנת בלי צל של חרטה בנשמתה אלי קרובה אמא יקרה אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה אמא אהובה רק תחבקיני ותראי מי יקרה לי מכולם אל תשתני לי אל תלכי לי לעולם, לעולם את הדרך את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ואוספת את הכל כמו שמש את זורחת והרע הופך לטוב בואי אמא, קחי הפחד וחבקי אותי קרוב
שיהיה חג כייפי דנה

hag sameach everybody

lots of love to everybody may it will be a happy freedom feeling and to know that the real freedom is in the selection of one option Dana - your song brought tears to my eyes....thank you hugsss to you all see you soon Daniel

noati

New member
חג שמח

מואר בחיוכים
ופורח בלבבות
לכולכם\ן

enatti

New member
חג נפלא לכולנו!!!

בריאות, אושר והרבה אהבה. ואל תגזימו עם המצות...
ענת

בברכה ובשיר- חג שמח

כבר הגיע חג אביב והכל פרח סביב חג שימחה והתחדשות חג מצות (ועצירות...). חג של יין וקושיות חג של סיפורים והגדות, חג של כל המישפחה חג הפסח הנה בא. נאחל בלב שלם מי יתן ויתגשם כל חלום, כל מישאלה כל בקשה וכל תפילה.

גלי ר

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif אליש, תודה לך איש מופלא

אלישוע כתבת: "רק לפני רגע קט נולדנו כאן, וכמה יופי ואיזה דינמיקה נפלאה התרחשה בזמן כה קצר. לא יכולתי לבקש יותר מזה" זה אתה. תודה לך שיצרת את המקום הזה. חג שמח לכולם גלי

למעלה