עדכון+

א י ו ש י

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo39.gifעדכון+../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום ד"ר וסרמן היינו אצלך ב-2/1 עם קסם תינוק בן 5 חודשים ממודיעין. אמרת שהילד בריא, חייכן ומבסוט ובכל זאת מקיא. ניסינו אלגיקל כמה ימים ועדיין הוא הקיא (אמנם פחות אבל הקיא) אז עברנו לאיזומיל צמחי יחד עם קורנפלור. בנתיים כמה ימים לא מקיא פולט מעט אבל זה לא ברמת של פעם. האם זה אומר שהוא רגיש לחלב? האם זה סימן שבעתיד תהיה לו בעיה עם חלב פרה? אפשר לוותר על הקורפלור? זה סתם עושה לו עצירות ומנפח אותו? תודה רבה על הכל! איה

כלכלה צמחית

אני שמח שנתנו תשובות מדורגות הסמכה אלגיקל מעבר לצמחי כעת על צמחי שהכל נראה יותר טוב אין לי התנגדות לרדת בהדרגה בהסמכה ולראות האם יש החמרה גם אם יש כעת אלרגיה לחלבון חלב פרה המתבטאת בהקאות- רוב הילדים יכולים להחשף למוצרי חלב מגילך 9 חודשים בהצלחה ותודה על העדכון

א י ו ש י

New member
תודה ושאלה נוספת שינוי קורנפלור

למען האמת בלי ההסמכה הוא כן קצת פלט. חשבתי בגלל שהוא כבר בן חצי שנה אוטוטו במקום קורנפלור לתת דיסה שיבולת שועל לצורך הסמכת הצמי. זה בסדר??? המון תודה

הסמכה ומוצקים

יש דיסת אורז שיבולת שועל קורנפלור ואני מציע שתשוחחי בטיפת חלב מצד שני הגיע הזמן לתת מוצקים בהצלחה

למעלה