סקר לכבוד השנה החדשה

mayane21

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif סקר לכבוד השנה החדשה ../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif

סיכום שנת 2010
מהם המוצרים שהיו הכי אהובים עלינו בשנת 2010, שעשו לנו את השנה, שהכי נהננו מהם, התגליות, ההפתעות ה- Favorites שלנו בגזרת
הלקים
מוצרי טיפוח לידיים/ קרם ידיים
מוצרי טיפול/ הזנה וטיפוח של הציפורניים
ה- TOP [שכבת הגנה] והבסיס הכי מוצלח שלכם בשנה זו
מדבקות/ קישוטים/ חותמות וכדומה ובכלל אם גיליתן מוצרים מיוחדים נוספים שעשו לכם את השנה- אתן מוזמנות להוסיף
ולכבוד שנת 2011- מהי רשימת ה- WISHLIST שלכן
שתהיה לנו שנה טובה ומלאת הפתעות מאושרות

iefrat

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gifWishlist

יש את .........................................ראו תמונה וי ש את כל השאר................................

iefrat

New member
אם יש להשיגו בפארמים???

160 שקלים ואין מצב שאשים את הסכום הזה על לק. בדיוטי אני חושבת שהוא עולה כמחצית ובצרפת...טוב התחלתי להיסחף...

iefrat

New member
נא לא לדרוך על יבלות הבולשת כבר עושה זאת

אני לא ארכוש אותו אבל יש רכישות משמחות אחרות. שששש...לאט לאט טרם נתת לי טיפ איך לערוך רשימה לשיק? אני אובדת עצות

mayane21

New member
האמת, זה אכן קשה

כי אין לך אתר מסודר שתוכלי לראות את כל הגוונים מול העיניים ולהחליט. אני היתי אומרת- לגשת לחנות עם דף ועט, להסתכל על הגוונים ולרשום לך את הגוונים שהכי מצאו חן בעינייך [מה שעדיין אין לך] להשתמש בשרשור סווצ'ים של cihc שהיה כאן בפורום... אולי זה יעזור. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=141205666

iefrat

New member
הפעם: תשובות...

1. השנה התודעתי לפורום הנהדר הזה על הגולשות המקסימות שבו והכל בזכותך אני כלכך נהנית כאן שבימים שלא יוצא לי להיכנס ממש חסר לי, הוא צובע לי את היום פשוטו כמשמעו. 2. בשל כך הכרתי את החברות הנוספות המתמחות בלקים ומרקמים המדהימים גליטר, הולוגרפי, שימר אמיתי וכו' שאינן מוכרות בארץ כמו צ'יינה, זויה ועוד 3. קרם ידיים - עדיין מחפשת את האולטימטיבי. כרגע יש לי את: אטריקס, נוטרוג'ינה ולקטופיל. 4. TOP נהגתי שלא לשים בכלל או אם בכ"ז רציתי תוספת ברק שמתי את CHIC 22 שאני עדיין ממליצה עליו למי שרוצה משהו זול וזמין. כרגע אני מחכה ל poshe fast drying top coat שהזמנתי בזכות מיטל שלנו. 5. מוצר שאני חייבת להמליץ עליו ושהגעתי אליו בהמלצת הגולשות פה בפורום הוא NailTec זוג הבקבוקיםשמחירם 100 שקלים אך בס.פארם לרוב ניתן למוצאם ב 70 ש"ח. זהו מחזק ציפרניים קל לשימוש המאפשר אף למרוח לק צבעוני תוך השימוש. לכולכן אאחל שנה מוצלחת שמחה וצבעונית!!

רוני325

New member
עונה

הלקים: אורלי (כל קולקציית המאט ששכחתי את שמה...( קולור קלאב: gossip column צבע מדהים... את החדשים שקניתי של קולור קלאב עדיין לא ניסיתי... מוצרי טיפוח לידיים: למעשה הידיים שלי כ"כ יבשות שהתחלתי לשים קרם רגליים של פלקסיטול הוא ממש טוב לי לזה יותר מהקרם ידיים שלהם... מוצרי טיפול לציופרניים: אני לא משתמשת top: היה לי טופ מעולה של סאלי הנסן בבקבוק אדום ייבש את הלק מהר מאד אבל המברשת הייתה מאד לא נוחה.. קניתי טופ של נייל סטודיו ועדיין לא ניסיתי ואני רוצה גם את הטופ של wow.. מדבקות/ קישוטים/ חותמות וכדומה: אני מאד מאד אוהבת את הלק המתבקע ומשתדלת לשים אותו בכל הזדמנות...עם מדבקות אני פחות מסתדרת כי אחרי יום הן נופלות וזה מבאס WISHLIST: כרגע אין כי קניתי את הטורכיז המאלף של קולור קלאב שכ"כ רציתי ולרוב אני הולכת לפי ההמלצות פה בפורום, "ומה בבקבוק".

mayane21

New member
מעניין אותי לנסות את הטופ של wow

רק חבל שהולכים לסגור את החנות בדיזינגוף סנטר..... אצטרך ללכת בקרוב ולרכוש כמה מוצרים שיהיה לי אקסטרה בבית. מחכה לשמוע את התרשמותך מהטופ של נייל סטודיו

mayane21

New member
כן.... וזה ממש ממש חבל !

המוכר אמר שנפתחת שם חנות אחרת לגמריי, לא ידוע הסיבה ואני גם לא יודעת בדיוק מתי הם יסגרו. צריכה לברר זאת!

mayane21

New member
גם אני !

כשאני הולכת לדיזינגוף סנטר זו החנות שאני הכי אוהבת להיכנס ולרכוש כל מיני מציאות מעניינות. לקחו משם את קופי בין עכשיו את wow.... ממש חבל. אני חושבת שאסע השבוע לסנטר ואברר לעומק את כל הפרטים.

if i fell

New member
לגמרי :/

נראה לי שהרבה ישמחו אם תעדכני מה עלה בגורלם..

iefrat

New member
הייתי אתמול בחנות WOW בדיזינגוף

הם אכן סוגרים. חשבתי שאנסה לק בשל כל ההמלצות שלכן, לא מצאתי גוון שאין לי בשיק או גוון שיעשה לי חשק לקנות אותו לנסות את הפורמולה רציתי סגול אלא היה אף אחד. לשאלתי הם ענו שלא חסר אף גוון, מוזר...

mayane21

New member
שאלת במקרה מתי הם סוגרים?

שמעתי בחצי אוזן מהמוכר שהם סוגרים ב- 30 לדצמבר וכנראה שזה לא היה סופי. אני אדבר ואברר עם החברה עצמה.

iefrat

New member
שאלתי שניים מהם אבל

הם עונים מגומגם ולא נוקבים בתאריך אתמול הייתי שם 3/1/11 והחנות עדיין פעילה ומלאה בסחורה...

גם אני!!

לקים - האהובים עליי השנה היו ג'ייד 365, opi - jade is the new black ו-orly-lemonade בקיץ. מאז שהתקרר מזג האוויר חזרתי לצבעים החורפיים יותר - שיק 278 (חפור), שיק 290 (כחול נייבי כהה מאוד) ו-opi - ski teal we drop.
בגזרת טיפוח הידיים התאהבתי בקרם הידיים וניל-פצ'ולי-לבנדר של סבון של פעם וגם בסדרת קרמי הידיים החדשה של ללין.
אני לא מזינה ו/או מטפחת את הציפורן עצמה, אבל שמן הקיוטיקלס של opi הוא אחד המדהימים, עם ריח מ-ע-ו-ל-ה! לי יש אותו בשפופרת קטנה ולא בבקבוק, מאוד נוח לנשיאה בתיק (ולהפגת שעמום בשיעורים מזעזעים במיוחד...)
טופ מנצח מבחינתי הוא ספידי של CND, גם שכבת הבסיס שלהם - סטיקי, מעולה בעיניי. לפני שבועיים הם נגמרו לי בהפתעה (חייבת להפסיק לסחוב אותם איתי לסופ"שים אצל אמא... הם נשפכים בדרך
) אז קניתי מחזק ומייבש של וואו שיהיה בינתיים, האמת שהם עושים עבודה די טובה... אבל חוו"ד מלאה תהיה רק עוד שבוע-שבועיים...
wishlist - שאנל פרדוקסל כמובן!!
אבל כנראה שאצטרך להסתפק באחד הדיופים שלו מטעמי תקציב... וגם: essie - sew psyched. going incognito והסגולים החדשים של שיק... שנה טובה לכוווולן!

למעלה