הדר

• פותח הנושא champ
  • פורסם בתאריך

champ

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif הדר ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

הדר! (גאיה, למי שלא הבין...) מזל טוב ליום הולדתך ה- 21
מאחל לך המון בריאות אושר ושמחה
המון הצלחה בחיים, בעבודה ובכלל..
שיהיו המון חיוכים מסביבך
ושמיים בהירים מעל ראשך
וכמובן הרבה הרבה מתנות
לסיום, נשיר כולם ביחד: היום יום הולדת, היום יום הולדת - להדר!! חג לה שמח! וזר לה פורח! היום יום הולדת להדר!!! (תדליקי רמקולים
יש גם מנגינה..
) ממני, אבי.

ritosh

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif|../images/Emo140.gif

הדרי מזל טוב יקירה. שהחיים יחייכו לך תמיד.

champ

New member
אה, בקשר למכונית שביקשת... ../images/Emo73.gif

מאחר ואת כבר רגילה ל BMW אני מקווה שתאהבי את הצבע

לילךLilach

New member
../images/Emo49.gif הדר../images/Emo151.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מומולדת שמח
הופללה גדלת בשנה, מאחלת לך יום הולדת נפלא . שיתגשמו כל משאלותייך שיהיה לך רק אושר וטוב המון ליקוקים וחיבוקים מגאיה ויסמין המון
וחיבוקים מכולם עד מאה כעשרים תעשי חיים משוגעים

להדר!!!!!!!!../images/Emo39.gif

מזל טוב!!!!!!!!!
המון אושר!
ו--->
שיהיה לך רק טוב בחיים
ממני

ל3

New member
לגאיה המקסימה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif

נרים כולנו
לכבוד יום הולדתך. המון המון אושר ובריאות. שיהיה לך רק טוב וכמובן המון המון מזל טובבבבבבבבבבב

Michelle1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifלגאיה שלנו

המון ברכות ליום ההלדת. שתהני מכל רגע, שתהיה לך שנה נפלאה, מלאה מרץ, בריאות ואהבה (מכל סוג
)

gaia20

New member
תודה לכולם!!../images/Emo140.gif

וואי, איזו התרגשות!!!! עשו לי הפתעה בעבודה וחברה הכינה לי עוגה ובלונים!!! איזה כיף! תודה לכל המברכים, שיהיה לכם המשך יום נפלא!!!!

שי פ

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב גם ממני../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

שתהיי בריאה, מאושרת, חייכנית שתגשימי עצמך ותהווי דוגמא לאחרים שתמשיכי לתרום ולרתום לעמותה משאבי אנרגיה עצומים שתמשיכי להיות יציבה כאדמה גאיה ויפה כהוד והדר שיהיה לך ולכולם רק טוב!!!!!!! מזה שנכנס קורא ויוצא פעם בשלושה שבועות....... שי

gaia20

New member
שי יקירי, הכל בסדר איתך?

גם אני אומנם לא נכנסת כל יום מחוסר זמן, אבל אני באמת שמתי לב שאתה כמעט לא כותב אני מקווה שאתה מחזיק מהעמד ושהכל בסדר איתך, תעדכן מה קורה...

שבע77

New member
מזל"ט

מזל טוב ענק הדרי אהובתינו, לא היה לי פנאי להיכנס לכאן כמה ימים כיוון שלאמא שלי היה יומולדת שישים ועשינו לה ה-מ-ו-ן דברים ואחים שלי ואני עבדנו ממש קשה והפתענו אותה והיה כיף כיף כיף!!! בכל אופן מזל"ט לכולם והרבה אושר ובריאות!!!!!!!!! שלכם שבע

למעלה