תמרי35

New member
../images/Emo140.gif

שלום לכולם, אני אוהבת את מאיר בנאי מאוד מאוד , וחשבתי על 2 הצעות : א. השירים של מאיר כל כך יפים , למה עד היום הוא לא הוציא חוברת עם האקורדים לשירים שלו ? ( יש כ"כ הרבה זמרים שהוציאו והוא לא פחות טוב מהם !) ב. השירים הטובים והמוכרים שלו ( שער רחמים , גשם , אהבה קצרה וכו' ) הוקלטו כ"כ מזמן , הקול של מאיר השתבח עם השנים ומי שרוצה לשמוע אותם (את השירים) יכול לשמוע אותם רק מהאלבומים שהוקלטו מזמן או לשמוע אותם בהופעות.אולי אפשר יהיה פשוט להוציא דיסק מאחת ההופעות האחרונות שלו ? תודה ויישר כח גדול למאיר

איף

New member
היי תמרי../images/Emo13.gif

מה שלומך? לגבי ההצעות: א. אני מסכימה עם זה שזה יכול להיות נחמד באמת...חוברת עם אקורדים לשירים שלו. אבל אני לא מצליחה לדמיין את זה קורה. לא שאני יודעת משהו שאתם לא יודעים או משהו כזה... סתם קצת קשה לי לראות את זה קורה...כי אני חושבת שזמר,כותב ומלחין שמוציא חוברת אקורדים של השירים שלו זה די שקול למישהו שכותב אוטוביוגרפיה...זה די דומה לדעתי. וכמו שאני לא רואה אותו מוציא ספר אוטוביוגרפי, קשה לי לדמיין אותו מוציא חוברת אקורדים. אבל אולי זו רק אני
ב. דיסק של הופעה - נשמע רעיון אדיר!!! האנשים הנכונים נכנסים לפה לפורום וקוראים את ההודעות האלה. מי יודע, אולי זה יקרה מתישהו (?)
אבל גם פה יש לי הסתייגות קלה - כי אין כמו להיות בהופעה שלו. אני חושבת שזה נכון לגבי כל אמן...אין מה לעשות, דיסק של הופעה חיה זה לא כמו הדבר האמיתי. אבל בכל זאת, זה יכול להיות נחמד.

honey pie1

New member
אני לא חושבת שזה שקול לאוטוביוגרפיה...:]

לדעתי זה משהו הרבה יותר קליל, וזה עוזר למעריצים, או לכל מי שאוהב את השירים- להנות מהם בצורה שונה, ע"י זה שהם מנגנים אותם בעצמם

תמרי35

New member
זה גם מה שאני חושבת..

נכון שמאיר לא נראה האמן שיוציא אוטוביוגרפיה - אבל נראה לי שזה קצת אחרת.כי זה לא כאילו הוא כותב על החיים שלו אלא רק אולי לוקח את השירים שנמצאים באוסף ושם את האקורדים שלהם. לגבי ההופעה-אני מסכימה שין כמו להיות בהופעה חיה- התמכרתי והתאהבתי
השנה במוסיקה של מאיר ( מה לעשות ??) וזכיתי להיות בכמה הופעות.זה דבר ענק ! תודה על התגובות

סתם לידע הכללי,

יש משהו בסגנון כי יש דיסק אוסף שיצא לפני האלבום החדש, בו יש חלק גדול מהשירים ככה שניתן לשמוע שירים גם באלבום הזה שהוקלט לא כ"כ מזמן (ביחס למאיר, כן?
) דיסק הופעה יש רק אחד, משנת 88, ולדעתי זה מיותר להוציא אחד עכשיו בדיוק מהסיבה שיש את האוסף ושמע קולי הוא אלבום חדש ורוב/ כל השירים בהופעה נמצאים בשני האלבומים האלו... לגבי אקורדים? אני מניחה שאפשר להציע לו אבל נוטה להאמין שהוא יחשוב שזה מיותר ויתייחס לזה די כמו שיסמין מתארת..
בלי קשר קפצתי למסור את אהבתי וגעגועיי העזים...
מבטיחה לבוא להופעה בקרוב! יותר מדי זמן לא הייתי, זה כבר מזמן עבר את השלב שזה היה לא חוקי...

תמרי35

New member
נכון שיש את האוסף,אבל...

גם שם חלק גדול מהשירים לא הוקלטו במיוחד - אלא נאספו מהדיסקים הקודמים.(אם אני מבינה נכון..) . אני לא מכירה אותך אבל לפי מה שהצלחתי להבין מקריאה פה בפורום וגם טאגליינס (ככה קוראים להם??) מהעבר , מגיעה לך תודה ענקית על כל ההשקעה בפורום . ואם את אוהבת את מאיר כל כך-אז תחזרי ! ( אני מקווה שזאת לא חוצפה גדולה..)

ms pizza

New member
מצטרפת לתודה..

לגבי אקורדים- אולי הוא עוד יפתיע - כמו שבעבר הוא לא אהב להתראיין ועכשיו הוא מפתיע בנושא... בכל מקרה - אם הרעיון עם האקורדים יעבוד-זה יהיה מעולה !

בבקשה ../images/Emo9.gif

אני אכן המקימה של הפורום הזה והמנהלת שלו בשנתיים וחצי הראשונות לקיומו.. ואחראית גם לקומונה שהייתה לפניו למשך כמה חודשים
ולא נעלמתי באמת לשום מקום.. אני אמנם הרבה פחות כאן (הרבה הרבה פחות..
) אבל אני משתדלת לעקוב (מודה שזה לא עובד לי טוב..) די נטשתי את הפורומים באופן כללי בגלל אירועים כאלו ואחרים שהיו לי ונכון להיום אין לי כוונה לחזור אבל מהמעקב שאני כן עושה אחת לכמה חודשים אני רואה שיסמין (
) מסתדרת איתכם מצויין, נכון להיום הרבה יותר טוב ממני כי אני כבר לא מכירה את האנשים (כולם התחלפו) ואני עם הרבה פחות מוטיבציה (אני לא רואה את עצמי היום במשאים ומתנים עם הפקות על כרטיסים חינם או אירועי פלטינה כדוגמת האחד שעשיתי, או כל דבר אחר אם לומר את האמת..). תחזוק פורום זו עבודה קשה ואני טוטאלית במה שאני עושה ככה שלי העבודה קשה פי כמה.. אני כותבת כשיוצא לי ומאיר יודע שתמיד יש לו מקום ענק בליבי
הוא השריטה שלי מגיל 8 בערך ואני מאוד גאה בזה והוא יודע את זה טוב מאוד, זה מספיק טוב בשבילי..
כרגע אני מטיילת קצת (חזרתי בתחילת השבוע מאמסטרדם ובחודש הבא אני בלונדון לפסטיבל ג'ז שם ולהופעה של לאונרד כהן) אחרי שסיימתי לעבוד וכשאחזור אמצא עבודה חדשה ואז אולי יהיה לי קצת יותר זמן לבקר כאן.. בינתיים תמשיכו לעשות חיים בלעדיי ולתחזק את המקום במסירות, זה נורא כיף לראות
שבת שלום ותודה על המחמאה שוב..

honey pie1

New member
וואו, הופעה של לאונרד כהן בלונדון../images/Emo99.gif

כל מי שחזר מההופעה הזאת, לא משנה איפה היא הייתה, אמר שזו כמעט חווייה דתית... תהני:]

כן.. זה אמור להיות מטורף ../images/Emo99.gif

זה גם בדיוק בימים של הפסטיבל ג'ז שם אז הרווחתי פעמיים
עד היום שמעתי רק חוויות טובות מההופעה הזו וזה הסיבוב האחרון שלו אני מניחה ככה שאין מצב שאפספס

תמרי35

New member
אני אמנם זמן מועט פה..

אמנם קראתי הרבה ..אבל באמת יסמין עושה עבודה מעולה

למעלה