../images/Emo140.gif

שלום, קוראים לי מעיין, ואני קוראת בפורום הזה כבר הרבה זמן. יש לי שאלה אחת: יום אחד הלכתי בביאליק וראיתי באיזו חנות מכנסיים כאלו רגילות שיש עליהן מלמעלה מין חצאית כזאת, ואני רוצה לדעת, מה דעתכם על זה? אין או אאוט?

אישית אני לא אוהבת את זה..

חוץ מזה שלני שנתיים זה היה נורא אופנתי

O Boy

New member
אאוט אאוט אאוט...

זה היה עוד אין בתקופת "לחיי האהבה" כשסופי לבשה את זה בקביעות

SHOGER HTE BABE

New member
לא ניסיתי לצאת עם זה אפילו...../images/Emo4.gif

לא קניתי אפילו... ראיתי את זה כשזה יצא על טריליון בנות ויצא לי החשק

SHOGER HTE BABE

New member
לא ניסיתי לצאת עם זה אפילו...../images/Emo4.gif

לא קניתי אפילו... ראיתי את זה כשזה יצא על טריליון בנות ויצא לי החשק

SHOGER HTE BABE

New member
למהה פעמיים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

albeldas

New member
לדעתי זה יפה מאוד!!!

לדעתי זה יפה מאוד על בנות שיש להם גוף מתאים ... ולפי מה שאני יודע יש הרבה בנות שהולכות עם זה ויש גם כאלה שלא...!! אז אי אפשר להגיד שזה אווט

albeldas

New member
אהה ועוד משהו...

ברוכה הבאה
:) ותלכי עם המיכנס הזה רק עם הוא יפה עלייך ועזבי את העניין של אין ואווט כי את לא היחידה שלובשת את זה ...

SHOGER HTE BABE

New member
אבל!!!!!!!

אם תראה על עוד מיליון בנים אותו מכנס ממש אותו אחד תרצה לקנות??? אני אוהבת את הדברים לראות ראשונה =) ופשוט לא דעת... זה בא בשוונג של מכה של מיליוני בנות שלבשו אותו אבל עבר אחרי קצת זמן ורק רונה נשארה איתו... קיצר, אם את רוצה תלבשי אף אחד לא ימנע ממך ובטח שלא אני
בסופו של דבר כל אחד לובש מה שהוא אוהב.

albeldas

New member
נכון!!

אבל לא היתכוונתי לזה שכל ילדה שניה שהיא תיראה תיהיה עם זה היתכוונתי שהיא לא היחידה שהולכת עם זה ... יש עוד כמה ...

תודה, אבל

תודה על התגובות, אבל 1. אני לא אוהבת את הצכנסיים, פשוט ראיתי אותן פעם ראשונה, והן נראו לי כאלה מוזרות 2. למי שאמר שאם אני אוהבת אותן, אני צריכה לקנות אותן, אז, אם אם לא אכפת לי מה באופנה, למה שאני אכנס לכאן?

למעלה