../images/Emo140.gif

עברתי ניתח לפני שלשה ימים ואני מרגשה לחץ גדול בבטן נפיחות וחנק כשאני שותה משהו זה הגיוני?

sure16

New member
ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

איזה ניתוח עברת?איפה?מי ניתח?כמה פרטים עליך . יש קשר עם צ´רלי בראון?סתםם..ספרי קצת על עצמך. יש בכותרת של הפורום:"מאמרים",מומלץ לקרוא! כעיקרון לא צריך להיות לפי דעתי חנק,האם את שותה מספיק?שלא תתיבשי . שרה

sure16

New member
אורנה,תיכנסי כל פעם להודעה המקורית

ותוסיפי הודעה להודעה הקודמת (לשרשר..)

באיה

New member
אורנה שלום

לדעתי את לא צריכה להרגיש חנק בזמן השתיה. את צריכה לשתות לאט, לא הרבה שלוקים בבת אחת. ברור שלאחר היתוח המעברים שלך בטראומה ויש נפיחות, והקיבולת של הקיבה העליונה היא קטנה. לכן אסור להעמיס אליה יתר על המידה ולהישמע להוראות הדיאטניות אם היו לך כאלה. אני חוזרת שוב, את צריכה לשתות לאט מאוד, לתת מספיק זמן שהנוזל ירד. זה במשך השבוע הראשון, גם עכשיו את יכולה לנסות יוגורט או לבן, ותיהי בטוחה שלא תצליחי לבלוע יותר משתי כפיות. עם החנק כפי שאת מתארת נמשך מעבר לשבוע, כדי לך לחזור למנתח ולהתיעץ אתו. שיהיה לך בהצלחה באיה

../images/Emo140.gif

תודה על הטיפים כמה זמן את אחרי הניתוח? איך את מרגישה? כמה ירדת עד עכשיו?

רוייקו

New member
ברוכה הבאה לפורום, אורנה ../images/Emo20.gif

לא הגיוני שיהיה לך לחץ בגלל שתיה. בהחלט לא סביר. אל תדחי. דווחי בהקדם למנתח שניתח אותך. את מצליחה לשתות ? היכן עברת את הניתוח ? אני במקומך הייתי פונה למיון בבית החולים בו נותחת. תרגישי טוב וחיזרי אלינו בריאה ושלמה רוייקו

../images/Emo140.gif

אני מצליחהלשתות אבל מאוד לאט ובכמות קטנה אני אדבר עם המנתח דר עודד כהן ממרכז חורב חיפה ושאל אם זה בסדר הורדתי מהאינטרנט את כל המאמרים שכתבת בנושא והם ממש מעשירים מבחינת הידע. בתשובתך לאחת הבנות הזכרת ספר של נירה אולנד שיכול לעזור מבחינת תפריטים מהו השם המלא שלספר זה ואיך אפשר להשיגו? תודה

sure16

New member
שלום אורנה,אני מקוה שאת מרגישה טוב

יש לי את הספר-להלן פרטים:"בקצור נמרץ"מאת נירה אולנד טל:039698869,064214266.צריך לשלם 85שח והיא שולחת הביתה.כל טוב שרה

sure16

New member
קניתיו אך טרם הספיקותי לעיין בו../images/Emo8.gif

רק לדפדף בו ולראות שהוא ממצא מאד.מה שלומך?איך הולך לך?האם את שותה?

RomiVais

New member
היי אורנה - ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאת כבר חשה בטוב ושתהיה לך התאוששות מהירה והמון המון בהצלחה בדרכך החדשה סוף שבוע נעים רומי

RomiVais

New member
היי אורנה ../images/Emo13.gif

אני חצי שנה אחרי הניתוח, מרגישה מצויין ירדתי 20 ק"ג שזה מעט יחסית, אבל בזמן האחרון מתקשה מאוד לשמור. מקווה שעזרתי. המון המון בהצלחה ואל תהססי להיעזר בכולנו רומי

../images/Emo140.gif

חבל שאת מתקשה לשמור אילו דברים את אוכלת שמפריעים לירידה במשקל/ האם לא כדאי לפנות לרופא להדק קצת את הטבעת/

הי ארנה....ברוכה הבאה לחבורת

מנותחי הגבלת הקיבה......... אני מאמינה שרומי תמשיך ותרד.......ואולי לא כל כך מהר כי כרגע היא עסוקה בדברים אחרים וחשובים לה.......דברים שדי מעסיקים אותה ומצריכים שינוי באורך החיים בגלל שעות עבודה שונות ומשונות.... וכאשר אנו עושים שינויים באורח חיינו - יש שינויים בהכל...... אני מאמינה שרומי תמצא את הדרך והכוחות להתמודד עם העצירה בירידה - כמו כולנו. ארנה - הטבעת רק מגבילה....... זה אומר שהיא כלי עזר...... בדרך כלל מאד נח להעזר בכלי העזר הזה - אבל לפעמים אין את הכוחות להתמודדות שמעבר לזה. אני מאחלת לך שתחיי טוב טוב טוב עם כלי העזר שנתת לעצמך ושתדעי להשתמש בו בחכמה........ לא תמיד כדאי ישר לרוץ לנפח את הטבעת. ושוב..... ברוכה המצטרפת אלינו אורית

RomiVais

New member
תודה על האמון בי אורית!! ../images/Emo24.gif

אני שומרת על אופטימיות
שמחתי לקרוא שעבר עליכם סוף שבוע כזה מקסים שיהיו עוד המון כאלה!!! שבוע נעים וספרי לנו מה שלומך? מה שלום יונה? איך הולך לו? ליל מנוחה ושוב תודה!!! רומי

הי רומי - בטוח שיש לי אמון בך

אני מאמינה שאת כל כך בקלות יכולה לעבור את המשברון הקטן הזה שאני אפילו לא מתכוונת לדבר על זה יותר מדי - כי חלק מהלחץ זה לדבר על הבעיות מעבר למינימום.... לדעתי זה כאילו אני (כשזה קורה לי) לוחצת גז בניוטרל או טוחנת מים. אני לא מאמינה שלספר כמה קשה לי כל הזמן - יעזור לי או למישהו אחר. זה נכון לספר. זה לא נכון להכנס לזה וליאוש של זה. אני מאמינה שלקבל את המצב של תקופה קשה......(וזה יכול להיות בכל דבר בחיים לא רק בתזונה) ולהגיד לעצמי שתוך כמה ימים זה יעבור - עוזר יותר. לגבי יונה - הבחור בילה חמישה ימים באילת....... בשבת היה הסבל של העבודות שלי אתמול - היה בוולפסון להוציא סיכות וחזר הביתה בערב - עם שפעת שנדבק מהבת הבכורה שלו שנמצאת אצלנו חולה גם היא. אז אתמול התחלתי בטיפול מונע ל"קטנים" (גדול בן 11 ובינוני בן 7) של פרופוליסים למיניהם..... (פרופוליס קיד + טיפות חוסן + שיעולי קיד לכל אחד מהם) ואפילו לנו הגדולים הכנתי מיץ מנדרינות עם טיפות חוסן - בקיצור - בית חולים קטן. אז שיהיה יום ושבוע נהדר.. אגב, את מצליחה להגיע לרוייקו???????

../images/Emo140.gif

רומי אם נפגעת משאלותי אני ממש מתנצלת. זה הכל נובע מבורות של תחילת הדרך(עוד אין שבוע אפילו)אני מאמינה ובטוחה שתצליחי

../images/Emo140.gif

תודה אורית אין חכם כבעל נסיון. אני ממש בתחילת הדרך ועוד לא התמודדתי עם אוכל אמיתי.

RomiVais

New member
היי שוב אורנה... ../images/Emo13.gif

לצערי יש לי חשק למתוקים בזמן האחרון אולי זה נובע בגלל פעילות ושעות עבודה חדשים או שאני לא יודעת..... בכל מקרה, גם אם אני מודאגת, אני לא מסוגלת "לטפל" בזה כרגע כי יש לי דברים אחרים שמעסיקים אותי אבל בכל מקרה, מקווה ויודעת שאני מסוגלת לרדת את שנשאר לי. אכן יש מקום להצר שוב את הטבעת, אבל בגלל בעיות מרחק מבית החולים בו נותחתי ועבודה, אני דוחה את זה כרגע שיהיה לך המון בהצלחה וספרי לנו איך הולך לך ואיך את מרגישה ליל מנוחה רומי

למעלה