אולי זה הפורום המתאים ואולי לא..

../images/Emo141.gif אולי זה הפורום המתאים ואולי לא..

שלום לכם. אני מחפשת חבר'ה שמאסו בעידן המודרני כלומר: מחשבים, טלויזיה וכו' ורוצים לחיות יותר בטבע, יותר רוחניות וכאלה.. מקווה שהבנתם אותי פחות או יותר.. זה מה שיכולתי להסביר בפשטות.. תודה רבה (וסליחה על הבורות..מה זה טנטרה?)

T i g e r R o n

New member
ערב טוב עוגייה קטנה

על טנטרה תוכלי לקרוא בקישור הכחול העידן המודרני הוא חלק מחיינו אם נרצה או לא עובדה היא שאת פה בזכות הטכנולוגיה הנפלאה הזאת הטבע נמצא אצלינו תמיד, כלומר אצל מי שבוחר. ברוכה הבאה

../images/Emo65.gif תודה רון..יש משו בזה..אבל

המחשב זה רק אמצעי.. אני בסה''כ רוצה לחזור לטבע, לחיים הפשוטים.. אולי מישו כאן יודע לאיזה פורום כדאי לפנות.. המון תודה

../images/Emo65.gif ברוכה הבאה עוגיה

נשמח אם תספרי לנו עוד על החיים הללו- ולמה את מכוונת באומרך, "מאסו בעידן המודרני".
כל אחד מאיתנו מוקיר את חיי הטבע, הפשטות, החיוך האור והאהבה....
אנחנו מביאים אותם לחיינו, על בסיס יומיומי....
לך

../images/Emo140.gif תודה בן ואפרת..

אממ חיים בטבע, בלי טלויזיה, מחשב וכו'.. החיים הפשוטים האלה כמו לפני 100 שנה.. זה מה שקופץ לי למוח כרגע..

T i g e r R o n

New member
גם בלי..

דיאודורנט
אם כן, לא מתאים לי. יכול להיות נטול TV אבל להיות במחיצת אנשים עם BO זה כבר יותר מדי!!!

עזבי אותך מפורומים

אם את רוצה לחזור לטבע,אבל על באמת קחי תרמיל,קחי מקל.... צאי לטבע. את האנשים שחיים את באמת את הטבע לא תמצאי פה תמצאי רק שם. שיהיה בהצלחה

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifיכול להיות.....

...שמה שניסית להביע היה בעצם משהו, שאנשים רבים חשים, חווים, אבל או לא שמים לב, או לא מודעים מספיק... העידן המודרני הביא עימו הרבה דברים טובים, ויחד עם זה, הביא איתו הרבה רעות חולות. בדרך כלל, הדברים הללו הגיעו כרוכים זה בזה, כתוצאות ישירות של אותו הפיתוח. לדוגמא, אותם פיתוחים שהזכרת, מחשבים, טלויזיה ועוד - גם בהיבט החברתי, יש בהם יתרון וצדדים טובים, אבל כמו עוד פיתוחים מודרניים אחרים, אנשים לוקחים אותם למקום מאד קיצוני. באמת, חלק מהפיתוחים האלו הגבירו ניתוק חברתי, חוסר איזון פנימי והתרחקות מהטבע. הטנטרה מלמדת אותנו לחיות באיזון, לבחון כל דבר ודבר מנקודת המבט האישית שלנו, לבחון אותו גם בקיצונויות שלו, ולהגיע לאיזון. למשל - אם אדם הוא Couch Potato שיושב רוב שעות היום הפנויות מול הטלויזיה, כדאי לו לנסות ולחוות תקופה מספיק משמעותית ללא טלויזיה כלל, כדי שידע מהי נקודת האיזון האמיתית שלו. (בהנחה שהוא אכן שואף לזוז מהקיצוניות בה היה שרוי...) טנטרה גם מקרבת אותנו לטבע בדרכה הייחודית, ועצם התפיסה של כל דבר ביקום סביבנו כחלק מהבורא וכמקודש, מביא לגישה נפלאה אל הטבע, אל הצמחים, בעלי החיים, המים, האדמה... ועם זה, גם המחשבים והטלויזיה הם חלק מהטבע. גם אליהם, ואל עוד פיתוחים מודרניים אחרים, אפשר להתייחס בגישה רוחנית... (הרי אי אפשר בלי לסבך קצת את העניינים, סתם ככה בשביל הכיף...
) בקיצור יקירה, נראה לנו שמה שאת מחפשת, אלו אנשים שחיים חיים מאוזנים ונכונים, לא בהכרח אנשים שמאסו בכל מיני דברים. יכול להיות
..... האם את חשה שאת כזו? אנחנו לא יודעים אם החברים כאן בפורום מאסו בעידן המודרני, (ולפי מיטב ידיעתנו הם לא...), אבל כן יודעים לומר לך, שהם אחלה אנשים, וכיף להיות במחיצתם, גם בפורום וגם בחיים הלא וירטואליים... ומזמינים אותך להישאר חלק בלתי נפרד מהנוף שלנו.

../images/Emo210.gif מי ענה לי בן או אפרת :)

בכל מקרה תודה על ההתייחסות החביבה ועל קבלת הפנים.. אגיב בקיצור כי אני די עייפה כרגע.. אני חושבת שהטכנולוגיה הרסה את האדם..(זה בגדול) חיים פשוטים יקירי/תי.. פשוטים במלוא מובן המילה.. צנועים, הסתפקות במועט, לעצור את המרוץ המטורף אחרי חומריות שבעצם אין בה כלום.. להפסיק עם התוקפנות שלא מביאה לשום מקום.. סובלנות ואכפתיות יותר בין אנשים.. חיים יותר רוחניים.. אומנות.. בתים קטנים, יער, הרים, כוכבים (בעיר לא ניתן לראות כוכבים) יללות תנים.. יש עוד הרבה..אני בטח נשמעת תמימה אבל אני לא..:) לילה טוב

למעלה