השבוע שלי והינשוף שלי
ראשית חברים יקרים שלי, נעים לי מאוד לקרוא את מה שאתם כותבים ולמעשה מאפשרים לאחרים ולי לחוות איתכם חוויות ומצבים שונים ומשונים במיקצוענו ובחיים בכלל. חגית - מעבר לבשורה המרגשת והמשמחת שסיפרת לנו טוב לשמוע שאת והחילזון שלך הבאתם את הסתיו לגנים, האמת שדי ברור למה הם עוסקים בנושא עכשיו...בכל זאת אנחנו עכשיו בעונת הסתיו בכל גם אם אתם שם במדבר החם לא ממש מרגישים זאת
בקשר לחלוקת הבחילות, העייפות, הסחרחורת, החולשה, חוסר התיאבון וההפרעות בשינה, את כל אלה הרגשתי על בשרי בתקופה הראשונה להריון של עדי ( בחיי, את יכולה לשאול אותה שממש חוויתי זאת פיזית גם אם לא דיברנו על איך אנחנו מרגישים למחרת שנינו סיפרנו את אותן התחושות שהשני חש ) עכשיו כשזה כבר נרגע והתייצב את רוצה ששוב אהיה בתחילת הריון??? פעמיים תוך 3-4 חודשים??? אני מה זה פורייה חחחח נו טוב בשבילך אני מוכן לחלוק איתך את ההרגשה ואני מקווה שאת מצידך לא תשתמשי בה כתירוץ שלא להגיע למפגש... עינבלית - נשמע שאתם בהחלט יודעים להנות ולנצל את החיים ואת הסקרנות שלכם כמו שצריך, תמיד נהנה לשמוע על הפעילויות הרבות והמגוונות שלך ושל הילדים, על החינוך הביתי שאודותיו שמעתי ואף היכרתי אבל אף פעם לא מקרוב כפי שעכשיו מתוך הפורום, הכרותנו והקשר מחוצה לו וכמובן על יצירותייך. נהדר שאתם משלבים המון יצירה וצורכים הרבה תרבות
איילה - כתמיד את מפליאה לתאר את פעילותך האישית ובעבודתך במהלך השבוע!!! 3 סיפורים\ הצגות\ הפעלות בפתיחת סיפרייה אחת
טוב שלא הגזמת... באמת שתהיי לי בריאה על הנכונות לעשות זאת! בקצב הזה עוד תעלי את כל סיפורי האחים גרים והנס כריסטיאן אנדרסן גם יחד בהופעה אחת
אני מבין שכבר סינג'רת גם את יפתח לאיילה סיפוראטרון, יפה לך ועוד יותר לו
חבובית
תודות רבות לך על השיתוף שבכל שבוע גורם לי להרגיש כאילו גם אנחנו נמצאים איתך בכיתת הלימוד ותמיד מעבירים את חדוות הלימוד וההנאה מהם ומהרגשת היצירה והיצירתיות. גם אני מתחבר מאוד למסכות ולסיגנון הקומדיה דל ארטה בפרט מחכה בציפייה לראות את המריונטה הראשונה שלך!!! וכמובן להתראות סוף סוף ולהכיר פנים מול פנים השבוע. נ.ב ראית איך התייחסתי לבקשתך וביקשתי מעינבלית להעלות את הפינה " לתת בראש "
?! ואיך היה השבוע שלי? " רגוע " ושונה מתמיד... מתחילת נובמבר ועד ה20 לחודש הייתי אמור להופיע רק בהצגות " הקוסם מארץ עוץ " ומאז ועד סוף החודש בהצגות " מעשה בחמישה בלונים " בתוספת 3-4 הופעות פרטיות שלי אלא שנידנוד חוזר ונישנה מצידנו קאסט ההצגה למפיקים לגבי התפאורה והתלבושות הניעו אותם להסכים איתנו וההצגה הוצאה ל 3 שבועות לשינויי ושיפוץ התפאורה וחלק מהתלבושות וההצגה תחזור לבמות משופצת רק ב 21.11 מה שאומר שעד אז אני די בחופש מלבד שיעורים פרטיים שאני מעביר את הימים הסוערים
ראשון עד שלישי העברתי בחום הנעים של הבית ואותם הקדשתי בניסיון להשתלט על כל החוסרים המישפחתיים והחברתיים שדי שמתי בצד כבר זמן רב, טלפונים, מיילים וקשר עם המשפחה, החברים ורבים מחברי הפורום איתם לא הספקתי לשוחח זמן רב, ניסיתי להשלים את החסך שיצרתי בבית, בתיאטרון שלי וכמובן השתדלתי להקדיש זמן לפורום וגם לחפש ולאסוף חומרים עבורו ועבורכם. בין
ל
ניגשתי לסניף הדואר שם חיכה לי
שקיבלתי כ
מעינבלית הינשוף שעוצב ונוצר על ידה במיוחד בשבילי
ע"פ תחושות ורגשות שחשה עינבלית מדמותי כדחליל בהצגה, מתחושותיה ממני וכלפיי תוך כדי שירתם של ילדיה שביצעו שירים מתוך ההצגה, כך שהוא אינו חלק מהאוסף הנמצא בחנות הינשופיאדה שלה את הינשוף ( שופי ) שאת תמונתו אני מצרף, תיכף אצרף עוד תמונות שלו, העמדתי על שולחן העבודה שלי הוא מביט בי כל הזמן ואומר: ( למי שלא ראה יוצא מפיו סרט שבו כתוב ) you're great... איזה ינשוף, גם מתוק וגם יודע על מה הוא מדבר
ביום שישי ביקרתי אצל שרון בדוכן הבובות שלה בדיזינגוף, התחבקנו, קישקשנו ונהנו להפגש כתמיד, הכרתי את יניב בעלה שמבט קצר בעיניו מיד מבהיר שמדובר באיש בעל
גדול ורחב תענוג לראות איך הוא גאה בשרון ובעבודתה ויושב בהנאה כמוכר בדוכן
הפעלתי 2 בובות של ילדות וסבא אחד לעיני העוברים ושבים. גם ביקרתי בחנות מיוחדת וקסומה
שיכולה לעניין אתכם ועליה אספר לכם מחר... למרות ה " חופש " מהצגות טרם הספקתי למצוא דקה פנויה להקדיש לעצמי, לראות את אוסף הסרטים ששמרתי, לקרוא את שני הספרים שמחכים על המדף ובטח לא כדי להקדיש למחשבות, הרעיונות, התוכניות והפרוייקטים הרבים המתרוצצים בראשי טוב אולי בשבועיים הבאים
אולי אמרתי
שבוע טוב ומוצלח לכולנו