איך היה השבוע ??!

../images/Emo141.gifאיך היה השבוע ??!../images/Emo20.gif

השבוע טס לו והנה שוב יום חמישי
!! אז איך היה השבוע שלכם ?? חורפי וגשום כמו שראינו בטלויזיה והבת שלי אמרה שלא יכול להיות שזה בארץ
??! או חמים ומלווה סופות חול כמו אצלנו
??! שבוע טוב של עבודה, בילויים ומשפחה (לא חייב בסדר הזה
) ? אצלי- השבוע ביקרתי בגנים עם בובת החילזון שלי, למרות שלא ממש סתוי כאן- זה משום מה הנושא כרגע בגנים ... ביום שני היתה לי בדיקה שבשבילה ביקשתי את אצבעותיכם
ואכן גילינו שאנחנו הורים לשניים ולעוברון (או עוברונית בעצם, קשה לדעת כי כרגע זה נראה כמו
) והשמחה, ההתרגשות והבחילות בעיצומם
... אז זו ההזדמנות להתנצל בפני דבוש ואיילה- זה לא שאני לא רוצה לצלצל אליכן זה רק שאני נרדמת בלי לשים לב בשמונה בערב ורוב היום עובר עלי בבלללעעע
, אז סליחה ותנו לי צ'אנס ... ושיהיה לכולנו שבוע טוב !!

יונית102

New member
../images/Emo182.gifאחרי שבוע כזה של גשמים הלב מתרחב../images/Emo23.gif

סוף סוף אפשר לאפות עם הילדים עוגיות באווירה נעימה,
כשקר וגשום בחוץ ונעים וטעים בפנים. עוד כמה שבועות כאלה ואנחנו מסודרים הכנרת מתמלאת וסוף סוף נחת.

חגית איזה בשורה משמחת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

על השבוע שלי אספר במהלך שישי - שבת, חזרתי הביתה עייף רק עכשיו אבל קראתי והייתי חייב לברך אותך על הבשורה הנפלאה ששיתפת אותנו בה
היה שווה להחזיק לך אצבעות בשביל לשמוע את זה
מתרגש כאילו הודיעו לי שאני בהריון... מיסרי את בירכותיי גם לבעל ולילדים.

../images/Emo25.gifרוב תודות יקירי !!

אם אתה מרגיש כאילו גם אתה בהריון, אתה מוזמן לחלוק איתי את הבחילות, העייפות, הסחרחורות וכו'
שבוע טוב !!

עינבלית

New member
השבוע שהיה היה עשר

מזל טוב חגית!!! (את בטח עיפההההה.שליש ראשון) הבן קצת חולה. הבת מדהימה אותי כל יום מחדש. בנוסף על הציור של הקוסם מארץ עוץ, פשוט נעים לי עם הילדים ועם החינוך הביתי. זו חויה אדירה לראות איך היא קוראת כל יום יותר, וכותבת מכתבים ונהנית מהכלי החדש- הקריאה והכתיבה. פתאום היא התחילה לקרוא את ההודעות שלי בתפוז, וגם לקרוא רשימת מרכיבים על מוצרים בסופר והכי שוס- היא קוראת גם מילים באנגלית...לחיי ג'ון הולט! אז מה היה לנו השבוע? ביום ראשון התארחו אצלנו חברים מהחינוך הביתי עד ארבע ואח"כ סיפרתי את סיפור הינשופים במשחקיה. נהנתי לספר, אני אוהבת את זה. לילדים שלי היה לא פשוט והיה מאוד מאוד עמוס במקום, יותר מהרגיל. ביום שני התפנקנו בבית וביקרנו חברים. כשחזרנו גילינו שהאוגרת האמא המליטה 6 גורים חדשים. פיצים. ביום שלישי הילדים נשארו אצל חברה שלי וילדיה כל הבוקר ואני יצאתי לנבכי טבריה בחיפוש גרביים. היה לי כייף, ממש הזדמנות לנשום קצת עשן מכוניות בלי הילדים. אחרי הצהריים היינו אצל חברים (דודי פגש את הילדים החברים האלו) לארוחת ערב ומקלחות משותפות לילדים. כולם נהנו מאוד. ביום רביעי יצאנו בבוקר לספריה המקומית, פגשנו שם חברים וחזרנו הביתה. הצהריים התארחה אצלנו חברה של הילדה וכולנו יחד בנינו טירת חלומות מקרטון וגלילי נייר טואלט. בשש לילדה היה חוג רכיבה על סוסים והיא הפגינה שליטה מרשימה ביולי, הסוסה היפה. בשבע היה לי חוג רכיבה ואפילו דהרתי קצת (פיו זה מפחיד!) על ריצ'ארד לב ארי, סוס אפלוסה גבוה ויפהפה. מיד אח"כ כאבו לי כל השרירים ברגליים. התאמצתי ביותר כנראה. בלילה הרגשתי שפעת מתחילה והכנתי לי חליטה חמה מג'ינג'ר וקינמון. שתיתי והלכתי לישון. ביום חמישי - היום- התמרחנו לנו בבוקר בבית, קצת עבדתי בגינה והכנתי מרק עוף בריא. בצהריים הגיעו חברים ובשעה חמש נסענו לראות את ההצגה "קברט סלים ומזוודות" של תיאטרון פופיק, בבית גבריאל. היה...מצחיק מאוד, מוזר מאוד, הזוי משהו. הילדים היו מרותקים. עוף מוזר אבל חויה מצוינת. מחר- ניפרד (כבר מתגעגעת) משניים מגורי האוגרים בני חמשת השבועות ונמסור אותם לחברה חיפאית. נקבל ארנבונית ננסית (הילדים אומרים "ארנבת דרדרסית"). אני חוששת נורא, בעיקר בגלל הטראומה שהיתה לנו באוגוסט. נבקר את ההורים בחיפה. בשבת- יומולדת של חברתה של הילדה. והנה נגמר שבוע שלם בחינוך ביתי. תחזית- ביום חמישי ה12/11 שזה בשבוע הבא רובכם תיפגשו במפגש הפורום ואילו אנחנו נצפה בהצגת המופת "פטר והזאב" של תיאטרון אורנה פורת. כפי ששמתם לב, יש לנו בערך הצגה אחת בשבוע. ממש שפע תרבות! שבת שלום עינבל

ayaly2

New member
ענבלללללללללללללללללל כל הכבוד../images/Emo140.gif

איזה כיף לקרוא את כל השבוע שלך הרגשתי ממש שם איתך
איך הייתי רוצה גם להיות באיזור שלכם זה נשמע מאד טבע,וחופש

עינבלית

New member
מה עושות האילות בלילות?

אילה, את מוזמנת ליום חינוך ביתי אצלנו ואיתנו!!! אני בטוחה שכולנו נהנה!

ayaly2

New member
היי ענבלוש../images/Emo140.gif

האיילות עובדות..........
יש לי הבוקר פתיחת ספריה
בנס בציונה אשתף בערב
ותודה על ההזמנה אשמח לנצל אותה...שלחי לי את הטל' שלך במסר
שיהיה לנו בוקר נפלא

וואו עינבל,

אם חיינו בחינוך ביתי היו נראים ככה, בטח היינו מחזיקים מעמד (בפועל הבת הלכה לבי"ס אחרי שנה וחצי בבית). מזדהה עם פחד הרכיבה, גם הבת שלי בחוג סוסים ואני לא רגועה 100% לצערי. נראה לי שסיפור כריסטופר ריב משפיע עלי
איזה כייף לכם- תהנו בהצגה !!

עינבלית,נראה לי שאת מתכוונת להצגה הזו שבקישור

אכן שבוע מעניין, מגוון וכייפי עבר עלייך ועלייכם כמה מדהים לראות איך אלה שהיו עד לפני רגע צוציקים גדלים, מתפתחים ומתעצבים ( מלשון עיצוב ) עוד לא סובבת את הראש והנה היא כבר קוראת, גם באנגלית. לגבי ההצגה של תיאטרון פופיק שצפיתם בה בשבוע האחרון... נראה לי שזו ההצגה בקישור המצורף - אומנם פה היא נקראת " סודות תיאטרון הבובות " אבל נדמה לי שזו אותה הצגה או לפחות חומרים ממנה ואנא תקני אותי אם טועה אנוכי אני מזמין אותך בשמי ובשם חבובית מייסדת הפינה החדשה: " לתת בראש "
ולכתוב ביותר פירוט על ההצגה, עלילה, שחקנים ומשחק, הפעלה, הבמה - התפאורה, דעתך האישית, דעת הילדים שלך ותגובות הקהל מסביב זה לא שאני עושה לך הסבה מיקצועית מיוצרת - אמנית וינשופאית למבקרת תיאטרון אלא מבקש לשמוע את דעתך כאם, שצופה וכאחת שיש לה גישה לתחום אז יאלל'ה תרימי את הכפפה

ועשית זאת בגדול!!! איזו הרמה...

אפילו ב
זו היתה נחשבת להרמה מופלאה!!!
תודה על כך שנענת לבקשה והעלת ביקורת מנומקת, מושקעת ואפילו טרחת והוספת חוות דעת מנוגדת לשלך
כמובן שיש לי שאלות ותהיות לגבי ההצגה ומה שכתבת אבל תרשי לי לעשות זאת מתישהוא מחר... טרם סיפרתי על השבוע שהיה לי ועל שופי בפינתה של חגית, אני רוצה להעלות הודעה נוספת ואולי לנסות סוף סוף ללכת לישון מוקדם היום...מוקדם יחסית אלי כמובן
אני בטוח שתקבלי זאת בהבנה אני מצידי אגיב בשירשור המתאיםתודה בשם כולנו על השיתוף שבוע נפלא

ayaly2

New member
היייייי../images/Emo140.gifאיזה כיף תינוקי חדש../images/Emo140.gif

איזה בשורה משמחת כולי התרגשות בשבילכם,איזה כיף|
חיבוק| שיהיה בשעה טובה,וכמובן לשתות הרבה כי מן הסתם לא בא לאכול כלום
לגבי צלצול זה בסדר קחי את הזמן מקווה לפגוש אותך במפגש ולתת לך
לגבי סיכום שבועי מחר אתן את שלי... אז שיהיה במזל ורק בשורות טובות אמן

ayaly2

New member
השבוע שלי התחיל בכיף../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אז ככה ראשון,שני,שלישי חופש .השתבש לי קצת בגלל הגשם אבל בכיף נחתי קצת
רביעי היה עמוס...בבוקר בגן הקבוע שלי,המחזתי להם את איה פלוטו(דודי שמעתי בעצתך)אני הייתי פלוטו
יש לי שתי קבוצות בגן הזה גילאים שונים(2-3 ו3-4)אני תמיד מתחילה עם הקטנים כי אחרת הם ירדמו לי
הפעם נתתי לקריין בדיסק לספר במקומי את איה פלוטו שאני בעצם המחזתי את הסיפור וכל פעם הצגתי בובה אחרת בהתאם לסיפור וכמובן הדגשתי את העיקר
לאחר מכן רקדנו כמו כלבלבים על ארבע לשיר של מתי כספי כלבלב בידיבםםם ולכושי כלב קט. לצפרדע
קפצנו לדקלום השיר צפרדע ירוקה והיה מאד משעשע שקפצתי מולם
עם הדג המחשנו דג עם הפה והידיים יש לציין שאני הוספתי להם לכל חיה תנועות ידיים שימחישו להם את החיות והיה מעולה. ולסיום...הבאתי להם מטאטים קטנים וצבעוניים ורכבנו כמו סוסים לשיר סוס דוהר.אני נהנית מאד מהפידבקים של הקטנטנים ולראות אותם מפעם לפעם מתקדמים
ועם הגדוליםשיתפתי אותם יחד איתי והיה מעולה. ובערב בחמש הפעלתי יום הולדת באיזור מגורי לילד בן שנה( בן אחרי 4בנות) אז הייתה הילולה גדולה ,15 בנדיטים מכל מיני גילאים ומבוגרים משעשעים,הבאתי להם כל מיני כובעים ואביזרים והייתה חגיגה גם המבוגרים השתתפו הצגתי להם את הצב והארנב שאני מאד אוהבת להציג שבסוף יש לי שוס מיוחד שאני עושה והם מאד אוהבים
וחמישי חופש...ושישי הייתי בנס ציונה פתיחת ספרייה בגן עיריה 30ילד עם הורים וילדים שהתחלתי עם טרמפ על המטאטא שכמובן אני הייתי המכשפה והילדים היו החיות,איפרתי אותם גם בהתאם,לאחר מכן הצגתי את מיץ פטל שכמובן הילדים השתתפו קיבלו ממני כתרים של ג'ירפות ואריות וחולקו לשתי קבוצות ואז התחלתי לספר את הסיפור עם הספר הגדול שבעצם אני מקריאה והם משתתפים הארנב היה מאחורי הבית(התפאורה)והחיות מקדימה ועשינו את שיר ההתחרות מתוך מיץ פטל והיה מעולה ולסיוםםםםםםםםםםםםם הצב והארנב תיאטרון בובות נטו שבו כולם ישבו ונהנו כל המופע ארך שעה ורבע היה מדהים,מתיש,וכיף ותודה לבעלי שיחיה שהיה איתי ועזר לי בעמדת הדי.ג'י והסבלות
אז זה בערך השבוע שלי מקווה שנהניתם כמוני ולא התשתי אתכם עם מעללי
אז עד העלאת התמונות והפעם הבאה שיהיה לנו שבוע וסופ"ש רגוע ונפלא......וכמובן מחכה למפגש לראות אתכם יקירי
שבת שלום... ** דודי חמודי מה להביא? רק תגיד ואני בכיף מארגנת משהו

וואו, באמת היה לכולם שבוע מעניין!../images/Emo80.gif

קודם כל מזל טוב לבשורת ההריון
לי היה שבוע מעניין ונחמד-ביום שני הבאתי את מסכת הקומדיה דל ארטה שלי לכיתה ושיחקתי קצת כארלקינו... היה מצחיק וכיף לעשות אימפרוביזציה... בשיעור אנטומיה עשינו יציקת גבס והייתה שמחה והילולה סביב כל התהליך שלקח 3 שעות והרבה הרבה בלאגן על השולחנות והריצפה (לא לדאוג ניקינו יפה אח"כ) ואני לא סיימתי את שלי אז נסחבתי עם קופסת נעליים מלאה גבס ובתוכה שני חלקי פרצוף ניטרלי שעתידים להיות בסיס לבובת המריונטה הראשונה שלי... ביום שלישי נתקעתי בפקקים המטורפים בעקבות הגשם בכניסה לפתח תקווה ושמחתי להגיע סוףסוף לכיתה ולא לראות איך אנשים נוהגים בכבישי ישראל
. בשיעור הטיפולי הצגנו לראשונה בקבוצות
ולמדתי להכיר אנשים מהכיתה בצורה חדשה ואח"כ שיעור פסיכולוגיה הציג את פרויד בעין אנושית מאוד והיה מעניין לראות אותו כבנאדם ולא רק כ"אבי הפסיכואנליזה"... ביום רביעי- היה שיעור הנפשת כפות ידיים- למדנו להיתרכז. זה היה כמו יוגה למוח במשך שלוש שעות.
מתיש אך שווה- כי התוצאות של ההנפשה היו מרתקות. אח"כ בשיעור עיצוב מתלת מימד לדו מימד שיחקנו עם ברזלים אומים וחוטים שונים ליצירת מוביילים בהשראת זרם הדאדא...
בחמישי עשיתי בייבי סיטר שהפעם הלך בקלות והילדון לא צרח עליי בצהרים אלא היה רגוע להפליא וחמוד מאוד ובשישי יצרתי בחוג פיסול בפימו ונהנתי מאוד להגיע ל"רגע לפני" שהיצירה תהיה שלמה. החשיפה בשבוע הבא. (אינשאללה) זהו. מוזר כל המזג אוויר הזה חם-קר-חם קר. האף שלי לא מבין אם להישאר יבש או לחזור לנזלת. שיהיה לכם שבוע נפלא...
ולא לשכוח- מי שרואה הצגות- נא לספר...

ayaly2

New member
תודה לכם../images/Emo140.gif ושיהיה לכולנו שבוע טוב../images/Emo13.gif

השבוע שלי והינשוף שלי

ראשית חברים יקרים שלי, נעים לי מאוד לקרוא את מה שאתם כותבים ולמעשה מאפשרים לאחרים ולי לחוות איתכם חוויות ומצבים שונים ומשונים במיקצוענו ובחיים בכלל. חגית - מעבר לבשורה המרגשת והמשמחת שסיפרת לנו טוב לשמוע שאת והחילזון שלך הבאתם את הסתיו לגנים, האמת שדי ברור למה הם עוסקים בנושא עכשיו...בכל זאת אנחנו עכשיו בעונת הסתיו בכל גם אם אתם שם במדבר החם לא ממש מרגישים זאת
בקשר לחלוקת הבחילות, העייפות, הסחרחורת, החולשה, חוסר התיאבון וההפרעות בשינה, את כל אלה הרגשתי על בשרי בתקופה הראשונה להריון של עדי ( בחיי, את יכולה לשאול אותה שממש חוויתי זאת פיזית גם אם לא דיברנו על איך אנחנו מרגישים למחרת שנינו סיפרנו את אותן התחושות שהשני חש ) עכשיו כשזה כבר נרגע והתייצב את רוצה ששוב אהיה בתחילת הריון??? פעמיים תוך 3-4 חודשים??? אני מה זה פורייה חחחח נו טוב בשבילך אני מוכן לחלוק איתך את ההרגשה ואני מקווה שאת מצידך לא תשתמשי בה כתירוץ שלא להגיע למפגש... עינבלית - נשמע שאתם בהחלט יודעים להנות ולנצל את החיים ואת הסקרנות שלכם כמו שצריך, תמיד נהנה לשמוע על הפעילויות הרבות והמגוונות שלך ושל הילדים, על החינוך הביתי שאודותיו שמעתי ואף היכרתי אבל אף פעם לא מקרוב כפי שעכשיו מתוך הפורום, הכרותנו והקשר מחוצה לו וכמובן על יצירותייך. נהדר שאתם משלבים המון יצירה וצורכים הרבה תרבות
איילה - כתמיד את מפליאה לתאר את פעילותך האישית ובעבודתך במהלך השבוע!!! 3 סיפורים\ הצגות\ הפעלות בפתיחת סיפרייה אחת
טוב שלא הגזמת... באמת שתהיי לי בריאה על הנכונות לעשות זאת! בקצב הזה עוד תעלי את כל סיפורי האחים גרים והנס כריסטיאן אנדרסן גם יחד בהופעה אחת
אני מבין שכבר סינג'רת גם את יפתח לאיילה סיפוראטרון, יפה לך ועוד יותר לו
חבובית
תודות רבות לך על השיתוף שבכל שבוע גורם לי להרגיש כאילו גם אנחנו נמצאים איתך בכיתת הלימוד ותמיד מעבירים את חדוות הלימוד וההנאה מהם ומהרגשת היצירה והיצירתיות. גם אני מתחבר מאוד למסכות ולסיגנון הקומדיה דל ארטה בפרט מחכה בציפייה לראות את המריונטה הראשונה שלך!!! וכמובן להתראות סוף סוף ולהכיר פנים מול פנים השבוע. נ.ב ראית איך התייחסתי לבקשתך וביקשתי מעינבלית להעלות את הפינה " לתת בראש "
?! ואיך היה השבוע שלי? " רגוע " ושונה מתמיד... מתחילת נובמבר ועד ה20 לחודש הייתי אמור להופיע רק בהצגות " הקוסם מארץ עוץ " ומאז ועד סוף החודש בהצגות " מעשה בחמישה בלונים " בתוספת 3-4 הופעות פרטיות שלי אלא שנידנוד חוזר ונישנה מצידנו קאסט ההצגה למפיקים לגבי התפאורה והתלבושות הניעו אותם להסכים איתנו וההצגה הוצאה ל 3 שבועות לשינויי ושיפוץ התפאורה וחלק מהתלבושות וההצגה תחזור לבמות משופצת רק ב 21.11 מה שאומר שעד אז אני די בחופש מלבד שיעורים פרטיים שאני מעביר את הימים הסוערים
ראשון עד שלישי העברתי בחום הנעים של הבית ואותם הקדשתי בניסיון להשתלט על כל החוסרים המישפחתיים והחברתיים שדי שמתי בצד כבר זמן רב, טלפונים, מיילים וקשר עם המשפחה, החברים ורבים מחברי הפורום איתם לא הספקתי לשוחח זמן רב, ניסיתי להשלים את החסך שיצרתי בבית, בתיאטרון שלי וכמובן השתדלתי להקדיש זמן לפורום וגם לחפש ולאסוף חומרים עבורו ועבורכם. בין
ל
ניגשתי לסניף הדואר שם חיכה לי
שקיבלתי כ
מעינבלית הינשוף שעוצב ונוצר על ידה במיוחד בשבילי
ע"פ תחושות ורגשות שחשה עינבלית מדמותי כדחליל בהצגה, מתחושותיה ממני וכלפיי תוך כדי שירתם של ילדיה שביצעו שירים מתוך ההצגה, כך שהוא אינו חלק מהאוסף הנמצא בחנות הינשופיאדה שלה את הינשוף ( שופי ) שאת תמונתו אני מצרף, תיכף אצרף עוד תמונות שלו, העמדתי על שולחן העבודה שלי הוא מביט בי כל הזמן ואומר: ( למי שלא ראה יוצא מפיו סרט שבו כתוב ) you're great... איזה ינשוף, גם מתוק וגם יודע על מה הוא מדבר
ביום שישי ביקרתי אצל שרון בדוכן הבובות שלה בדיזינגוף, התחבקנו, קישקשנו ונהנו להפגש כתמיד, הכרתי את יניב בעלה שמבט קצר בעיניו מיד מבהיר שמדובר באיש בעל
גדול ורחב תענוג לראות איך הוא גאה בשרון ובעבודתה ויושב בהנאה כמוכר בדוכן
הפעלתי 2 בובות של ילדות וסבא אחד לעיני העוברים ושבים. גם ביקרתי בחנות מיוחדת וקסומה
שיכולה לעניין אתכם ועליה אספר לכם מחר... למרות ה " חופש " מהצגות טרם הספקתי למצוא דקה פנויה להקדיש לעצמי, לראות את אוסף הסרטים ששמרתי, לקרוא את שני הספרים שמחכים על המדף ובטח לא כדי להקדיש למחשבות, הרעיונות, התוכניות והפרוייקטים הרבים המתרוצצים בראשי טוב אולי בשבועיים הבאים
אולי אמרתי
שבוע טוב ומוצלח לכולנו

למעלה