בוקר טוב. איך מורידים אבנית מקומקום

עוד שאלה קטנה: מתקן תאים מבד או פלסטיק

כבר הרבה זמן אני מחפשת מתקן מבד או פלסטיק אשר בנוי מתאים-תאים לחדר אמבטיה. חיפשתי בהרבה חנויות ולא מצאתי. אודה לכם אם תאמרו לי היכן אפשר למצוא.. תודה רבה

לא ברור למה הכוונה

האם לקופסא מפלסטיק עם מכסה שמחולקת לתאים? האם למתקן תלוי מפלסטיק רך עם תאים לאיכסון גרביים וכו'? נסי לחפש ברשת תמונה.

בר39

New member
שתי תשובות ../images/Emo13.gif

האחת להורדת אבנית מקומקום אפשר להרתיח ספרייט רגיל לשפוך ואז אפשר להרתיח כל מים נכון זה נשמע מצחיק גם אני
כשמעתי לראושנה וניסיתי וזה עובד מצויין עכשיו לגבי כיסים למקלחת יש מניילון עם גב ניילון שהם גם רחיצים מוכרים אותם ברשתות עשה זאת בעצמך (אני רכשתי באייס )במחלקת הבית איפה שהכלים והוילונות והמפות שולחן מכוונתלמחלקה כי עד שהסברתי בכמה וכמה חנויות של אייס מה אני רוצה עברתי הרבה מוכרים .תגידי להם שאת רוצה כיסים לארון בגדים לגרביים ונעליים אז הם יותר מביניםעל מה מדברים בהצלחה

צפנתי

New member
חומץ או מסיר אבן לקומקומים.

ממליצה על חומץ, כי מסיר האבן חזק מאד ועלול לעכל גם את הקומקום, לי הוא עשה כתמים מבחוץ פעם בקומקום פלסטי.

../images/Emo140.gif תודה לכם.. יש לי חומץ.. להרתיח?

כמה/למה/מתי.. ושכחתי לומר שהמתקן מבד העשוי תאים-תאים מיועד לתלייה על הקיר חדר האמבטיה.. תודה

תרתיחי מים, תשפכי ותשאירי קצת .אח"כ תוסיפי

מלח לימון בהתאם לצורך (בכפיות,תלוי במצב). תני לעניינים לתסוס ולאחר מספר דקות הקומקום מבריק. זה גם חומר טבעי אז הוא לא מזיק וניתן לשטוף לאחר הניקוי ולשוב להשתמש בקומקום.

למעלה