בוקר טוב פורום יום ג'

zs1957

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב פורום יום ג'

מה שלומכם? התעוררתם לפעילות , שבתם לכתוב תמשיכו. תודה מיוחדת לנילי המדרבנת אתכם לכתוב ומנצחת על כל המקהלה. היום אני אבקר את אמי . מצבה לא טוב. התחלנו לתת אוכל מרוסק ושני אינשור פלוס ליום. קשה לה לבלוע. יום נעים לכולם. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר אור פורום יקר

אני רואה שזהבה הקדימה את ברכת הבוקר. יופי זהבה. כולכם מוזמנים להצטרף לברכת הבוקר טוב... לילה שקט יחסית עבר על כוחותינו. לא הזדקקנו לכדור שינה.בעלי ישן טוב עד 01:00 והמשיך אח"כ לישון עד 00:04בלי כדור שינה. גם אני ישנתי בהתאם. מהשעה 04:00 עד 04:44 הוא קם לפחות 4 פעמים לשירותים. כל קימה שלו כרוכה בקימה שלי אחריו, סידור השירותים, הכנסתו למיטה, כיסוי בשמיכה וחזרה שלי למיטה. אחרי 4 פעמים כאלו כבר לא יכולתי יותר. שעות הבוקר המוקדמות הן שעות השינה העמוקות והטובות ביותר והיה לי מאוד קשה לצאת מהמיטה בכל 10 דקות. אז ביקשתי אותו שייצא לסלון, הושבתי בכורסא וכרבלתי אותו בכירבולית שלו. וכך היה שקט עד 06:00. מאז "מצעד הפיפי" התחיל מחדש. נאלצתי לקום ולהתארגן. עכשיו "כוחותינו" רחוצים, מגולחים, לבושים, אכלו ושתו ולקחו את התרופות שלהם ומחכים להסעה של הבוקר. זהבה יקירתי, את רואה, אני ממשיכה בתיאורי הבוקר "המלבבים" שלנו. כולל כל הפרטים... צר לי מאד לשמוע על אמך היקרה שמצבה התדרדר. אני מאחלת לה שתתאושש ושתרגיש טוב ושולחת לך יישר כוח וחיבוק אמיץ וחם
. יום עגול לכולם.

בוקר אור לנילי וזהבה

נילי יקרה , אני נהנית לקרוא כל יום את מה שאת כותבת ורוני הגדילה לעשות והסבירה גם למה זה חשוב לכולנו. כל הכבוד לך ןלאריאלה שמשתפות אותנו בכל הבעיות וההנאות ולעובדה שגייסתן לפורום חלק מהנשים מקבוצת התמיכה שלכן. אני חושבת שאתן עושות מעשה חסד גדול זו לזו בכך שאתן ממשיכות להפגש ולתמוך זו בזו בשעות הקשות ובמצבים המשתנים. מאחלת לכולכן שיהיו רק ימים טובים ותצליחו להתמודד היטב בכל מצב חדש עם בן הזוג החולה. יום נפלא לך ותהני מהשמש האביבית , טובה

היי נילי, מתחילה התחרות בבקר?

סתם אני צוחקת, טוב לראות שיש נשים או אנשים שנכנסים לפורום ומחיים אותו.לכ' חודש אדר שנשמע רק בשורות טובות

ענתי44

New member
זהבה חברתי הטובה ../images/Emo24.gif

הלב נקרע לקרוא. היום בו קניתי לאמא שלי בפעם הראשונה גרבר היה אחד הקשים בחיי, ואני כל כך מבינה לליבך. שולחת לך ולאמא חיבוק ואנרגיות חיוביות.

zs1957

New member
תודה ענתי על התמיכה

היית היום פעמיים אצל אמא בבוקר ובערב. המצב לא טוב. קשה לה לבלוע גם את האוכל המרוסק, גם לשתות מים קשה לה. המטפלת מסורה ואחראית נותנת לה לאכול ולא מוותרת,עם המון סבלנות ואהבה. הלב נקרע לראות את אמא במצב האומלל והקשה שבו היא שרויה. אי יכולת לדבר, ללכת וכעת גם אי יכולת לבלוע. ראשה שמוט לכורסה או לכסא הגלגלים,עיניה עצומות והיא בעולם שלה לא מזהה את דמותי ואת קולי. לא ויתרתי ,עיסתי את לחייה קראתי לה בקול רם והיא עשתה מאמצים כבירים להרים את ראשה להביט בי. בקשתי נשיקה וקבלתי. המשכתי לעסות את כפות ידיה מדי פעם היא התמחה בכסא הגלגלים אבל לא הרימה את ראשה כי קשה לה, היא עייפה ורוב הזמן ישנה.סליחה שאני כה קודרת אבל זה המקום לחלוק ולפרוק את הרגשות ,התסכול והכאב. שולחת לך ולאמא חיבוק גדול . לילה טוב, זהבה שחם

זהבה חברתי , חיבוק ממני

זהבה יקרה , כואב מאד לשמוע על מצבה של אמא שלך. אני מקווה שהמצב היום אולי יהיה טוב יותר והיא תוכל לבלוע. שולחת לכם כוחות להמשך הדרך ושיהיו בשורות טובות , חיבוק ממני לך ולאמא המיוחדת שלך , טובה

zs1957

New member
טובה חברתי תודה על התמיכה

המצב לא יהיה יותר טוב . זה מתדרדר מיום ליום. אני לא משלה את עצמי שיהיה טוב. אמא שלי היקרה והאהובה כבר בשלבים הסופיים של המחלה. אני מתפללת שלא תסבול, ושתהנה ממה שעדיין היא יכולה להנות מהחום , האהבה והטיפול המסור שאנחנו מעניקים לה.כל יום שאני חוזרת משם אני שבורה. מזל שיש את הפורום הנפלא הזה שאפשר להוציא החוצה את כל הכאב ולקבל תמיכה מאנשים המבינים את המשמעות לחיות עם חולה אלצהיימר. לצערי הרב אנשים שיקירהם אינם חולים לא יודעים מה אנחנו עוברים ,איזה סבל וכאב עצום יש למשפחה בהתמודדות הטיפול עם החולה היקר והאהוב שלו. הם לעולם לא יבינו זאת כי הם אינם חווים את מה שאנחנו עוברים. שיהיה יום טוב לכולנו, סוף שבוע נעים, זהבה שחם

../images/Emo151.gifזהבה'לה רפואה שלימה לאמא

כמה כואב לקרוא את הכאב והצער בגין מחלתה של אמא, אין כמו אהבתה של אמא לילדיה וגם ילדיה כמובן אוהבים אותה אך האמא יותר. לפני כשבוע כתבתי לאימי דקלום ומסגרתי לה וכך כתבתי. אמא אמא יקרה מזהב ומפז הרשי לי לגלות לך איזה סוד ורז אותך אוהב תמיד בתוך הלב פנימה אחת ויחידה לי תהיי את אמא את זר הברכות ברצוני לשלב עם אהבתי אליך מעומק הלב ובקשה לי מה' משאלה אחת מי ייתן ותראי ממני נחת מהאוהבת אותך אריאלה

zs1957

New member
לאריאלה היקרה

תודה על העידוד. רוממת את רוחי בדברייך. התרגשתי מאד לקרא את מה שכתבת לאמך. הבעת מעומק לבך את רגשות האהבה בין אם לבת. אני בטוחה שאמך שמחה ונהנת מהחמשיר שכתבת לה. מאחלת לך, לבעלך ולמשפחתך בריאות אושר ושמחה. זהבה שחם

ענתי44

New member
זהבה יקרה שלי

אני קוראת את דבריך והדמעות נושרות על המקלדת. שולחת לך המון כוח ואנרגייה טובה. ליבי ליבי איתך ועם אמא. אל תתנצלי שאת קודרת, איך אפשר שלא?!, פה זה המקום שאנחנו מגיעים לקבל תמיכה ולשפוך את הלב, ואנחנו מגישים אחד לשני כחף וממיחטה באופן וירטואלי. אתן, את , אחותך והמטפלת עושות את כל מה שניתן לעשות. אמא מטופלת הייטב וחשה בכל רגע שהיא אהובה. גם אם אין לה כוח להרים ראש או לומר לכן, היא יודעת בליבה שהיא בטוחה , עד כמה שניתן ושאוהבים אותה בלי גבול.וזה הרבה. זהבה זה הזמן לערב את היחידה לטיפולי בית שתגיע אחות ורופא באופן סדיר ושאמא תקבל אינפוזיה כדי שלא תתייבש. וכמובן שאת יודעת ונותנת לה את התוסף מזון החשוב אינשור פלוס. אולי צריך להוסיף לו חומר מקשה? אולי כדי שמישהו שמתמחה בקשיי בליעה יבדוק אותה ויתן הדרכה. אני נעזרתי רבות בהוראות של מי שאיבחן את קשיי הבליעה של אמא. יותר מזה כבר אין ביכולתנו לעשות למען האמהות היקרות שלנו. רק להמשיך לבלוע את הגוש הכבד הרובץ על הלב כשאנחנו חסרות ישע לנוכח הסבל של יקירנו, ולהמשיך להעביר להן, בכל דרך, אפילו רק במגע את האהבה .

למעלה