בנימה אופטימית

Mוניk

New member
../images/Emo141.gifבנימה אופטימית../images/Emo141.gif

הינה באווירה כזאת התעוררתי במין התרגשות כזאת הו מפיתאום, הלא רק שלשולם הכל ניראה לי אחרת. חשתי שסוף העולם קרב אך בלילה, בלילה נגעתי שוב בשיערך שיערך הרך על הכר ואת לחשת לי, הי את מותק, תבואי הנה גם מחר. בחלון שר הגשם עוד לא מאוחר ומחר, מחר שוב יושר הפזמון המוכר. קרה זה רק הפעם רגע כואב אך חולף היה לרגע טעם, טעם של כאב צורב כאב המכה בגלים חזרי שוב, ליבי לי כך לוחש קופאות ידיך אותך אנשק חוורו פניך, גרון חונק כן זה צלצול אחרון עוד נשיקה ידי מנפנפת ובלחישה אוסיף עוד כמה מילים מילים שתמיד ישארו איתי בלב. רק השקט בה נותר ולי האיר היום באור מוזר זה מה שרציתי לכתוב ואז אוכל פשוט להתחיל מהתחלה והינה שוב קמתי בכוחות מחודשים מעניין מאיפה זה בא לי. ובנימה אופטימית זו אני ממשיכה אל הווה אל העתיד אל המחר מוניק מביטה קדימה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ טוב לי לשיר מילים: אהוד מנור
בא לי לשיר לעולם, טוב לי לשיר לעולם. בא לי לשיר על טוב, טוב לי לשיר על רע, בואי נשיר נערה. מי יגיד מה זה טוב? מי כאן מחליט מה זה רע? כל ההבדל מילה תנו לי לשיר לה-לה לה-לה עד סוף הנפילה. מה שיבוא יבוא, מה שהלך הלך, לא תקחהו עמך. בא לי לשיר לעולם, טוב לי לשיר לעולם. בא לי לשיר בטוב, טוב לי לשיר על רע, בואי נשיר נערה. יום שנגמר - זה לא טוב, יום המחר - זה לא רע. אף פעם לא נדע, מה שיבוא חידה, טוב או שרע - טוב תודה. מה שיבוא יבוא, מה שהלך הלך, לא תקחהו עמך. טוב לי לשיר לעולם, טוב לי לשיר לכולם. לכל אדם מקום, לכל דבר שעה ואין סומכים על הנס. תחליט מה טוב ומה רע, רק אל תגיד אין ברירה. כל ההבדל מילה, תנו לי לשיר לה-לה, לה-לה עד סוף הנפילה. מה שיבוא יבוא, מה שהלך הלך, לא תקחהו עמך. בא לי לשיר לעולם, טוב לי לשיר לעולם. בא לי לשיר על טוב, טוב לי לשיר על רע, בואי נשיר נערה. מי יגיד מה זה טוב? מי כאן מחליט מה זה רע? כל ההבדל מילה תנו לי לשיר לה-לה, לה-לה עד סוף הנפילה. אף פעם לא נדע, מה שיבוא חידה, טוב או שרע - תן תודה. מה שיבוא יבוא, מה שהלך הלך, לא תקחהו עמך.

חן (*_*)

New member
בוקר טוב- יום חדש ../images/Emo24.gif

יום חדש מבעד לחלוני, השמיים תכולים חשרות עננים בגווני האפור, לאיטם נעים צמרות העצים נדות ברוח הקלה. גשם יורד פה ושם, טיפה טיפה. מידי פעם, אחת למספר רגעים מציצה השמש מבין העננים כאילו מחייכת אלי במסתור מוסיפה גווני כתום ליום האפור לוכדת את הבוקר לרגע קט בקרניה ואותי......מאירה וצובעת בצבעיה מציפה אותי בתקווה חדשה לאושר, שלום והמון אהבה. בוקר טוב לכולם

בוקר של אהבה ואופטימיות ותקווה..

אהובי.. נושמת אותך טעם עורך נצמד לשפתי המגע נעים נכנס לכל נים אהובי.. כל פסע קטן של זמן ביומי חושבת עליך במלוא נשמתי עוצמת את עיניי וכולאת שם בתוכי את דמותך נזכרת שאתמול בלילה.. מגעך שלטף בי הרטיט את גופי הגביר את תאוותי לחשת לי מילות אהבה אין סוף מילים ענוגות נזכרת איך אתמול בלילה נשימותיך היו כבדות שגופותיינו התמזגו לדקות ספורות שאספת אותי לחיקך שעטפת אותי בחומך.. פותחת את עיניי מאושרת לרגע ורוצה אותך לצידי שתחמם את לבי והבוקר הגיע ואתה קם ומתלבש והולך לעבודה ואני מחכה ללילה שתעטוף אותי חזרה באותה אהבה.. בוקר טוב לכולם\ן

Mוניk

New member
כאב מהול

הכאב הזה מהול זהו כאב מתוך נתינה זה כאב מתוך תקווה זהו כאב שבא אולי מ"תמימות". זהו הכאב הזה בדרכו החוצא את מקומו תפסה שוב אופטימיות ותקווה לאהבה ולנתינה אמיתית וכן שוב הכל מהתחלה. היום היא יודעת שבתוך כל הנתינה הזו יש גם כאב שלא נלקח בחשבון בהתחלה. צריכה היית לעשות הפרדה, אבל במקרה כזה הרגש גובר על ההגיון ובכלל מי יכול לשלוט ברגשות כאלה כשאתה כל קרוב מוניק

למעלה