גם אני רוצה ללבד

../images/Emo141.gifגם אני רוצה ללבד ../images/Emo153.gif

הדברים שאתן עושות שם ממש משגעים אותי ביופים. רציתי לשאול - האם אתן מכירות\ מעבירות בעצמכן, סדנאות לליבוד באיזור מודיעין והסביבה?

smady a

New member
גרברה את מוזמנת להשתתף איתנו כאן

בכל פעילות. תטיילי בין דפי הפורום. ותציצי במאמרים שיש לנו למעלה כולל סדנאות וירטואליות. ולכל שאלה אנחנו פה.

אור224

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

את מוזמנת להישאר עימנו. אנחנו מקיימות מידי פעם מפגשים וסדנאות את מוזמנת לעקוב אחר ההודעות ולהשתתף.

תודה רבה לשתיכן ../images/Emo187.gif

אך אני קצת חוששת להתחיל לבד... הייתי רוצה לפחות את הבסיס לעשות עם הדרכה או משהו כזה...

אור224

New member
הקישור לא עובד אבל הנה ההסבר

כמה מילים על ליבוד עם מים וסבון למי,שהתחום חדש לו לחלוטין. צמר כבשים- סיבים המופקים מגיזת כבשים, החומר עצמו גמיש וסופג. צמר המרינו --merino הינו בעל האיכות הטובה ביותר, הוא קצר,עדין,רך, לבן וצפוף. ליבוד- נוצר ע"י שיפשוף סיבי הצמר. זוהי למעשה הצורה הראשונה של מארג, שנעשה ע"י אדם. העבודה מיושמת בעזרת חיכוך,חום ושינוי ה PH. לשם כך משתמשים במיים חמים ,סבון וחיכוך. כאשר הצמר רטוב, השכבה שמכסה את הסיבים נפתחת, כאשר מוסיפים חיכוך היא ננעלת. טמפרטורת המים החמים מזרזת את התהליך.

../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

בנוסף שוטטתי בפורום פה ובאומנות שימושית ולמדתי המון היום על הליבוד... עכשיו אני רק צריכה לדעת איפה קונים אתה חומרים לצורך תחילת העבודה... שמעתי על בחורה בשם טל שיש לה חנות בנס-ציונה אבל לא כ"כ הצלחתי למצוא אותה
אבל הזרוע עוד נטויה

למעלה