הבה ונכבד את בקשת המבקר|כלני

זרה 38

New member
../images/Emo141.gifהבה ונכבד את בקשת המבקר|כלני

ונחדל עם כל נושא היחצנות! בלי לינקים, בלי כתובות אינטרנט נלוות, פשוט- תנו לתחרות לזרום.

shoona

New member
סליחה

הסיפורים שנמצאים כאן במקלדת ברובם הגדול לא זכו לביקור המבקר או אחד מהסופרים החתומים. יש כאלו, כמוני למשל, שבאמת משתוקקים לביקורת. אם ימצא הכתוב להכלל באותו ספר או שלא. ברורה התחרות על משבצת זמן המבקר ושאר המומחים, אבל כולם בסופו של דבר רוצים לצאת לאור ולהיות מוכרים לקהל רחב יותר, שאחרת לא היינו נכנסים גם לפורום כאן או בכלל לפרוייקט. התחרות חשובה לטעמי כמו הידיעה שקראו אותך אלו שמבינים ומעריכים את המילה הכתובה ונותנים לך ביקורת שהיא יותר "משיווואו את כותבת מדהים או שיווואוו, תעשי לי ילד"

fairysoul

New member
התחרות זורמת נהדר לפי מה שאני רואה

אבל אני נמנית עם אלו שלא קיבלו ביקורת, לא של המבקר ולא של הסופרים, ואני לא יודעת למה. הסיפורים שלי גם היו בין הראשונים, ולכן אני לא חושבת שמישהו זוכר אותם. בגלל זה הסיכוי של אחד מהסיפורים שלי לזכות קטן משמעותית ואני גם חושבת שלפחות אני יכולה לקבל ביקורת של אחד האנשים המקצועיים שמסתובבים פה, את לא חושבת? אז הסיפורים לא יתקבלו, בסדר, אבל לראות שמישהו קרא אותם ולקבל הערות והארות זה המעט שאני יכולה לעשות כדי להשתפר בכתיבה- וזו מטרתי.

תסתכלו על זה בצורה אחרת -

תחשבו שיש המון המון אנשים ששלחו סיפורים והם לא התקבלו לפרויקט. כמובן שגם אני רוצה מאד ביקורת, אך אני מודעת לכך שלמבקרים אין אפשרות לבקר בכל הסיפורים, ואני מאד גאה שכל 3 הסיפורים ששלחתי התקבלו, וזה כבוד בשבילי רק להשתתף בפרויקט הזה אפילו אם הסיפורים שלי לא יתקבלו לספר, ולו רק כדי להחזיר את הכבוד האבוד של המילה הכתובה. אז בבקשה - אל תזהמו את הכבוד הזה עם פרסומות ויחצנות. תנו לכתיבה לעשות את שלה, אם סיפור הוא באמת טוב הוא ימצא את דרכו ללב האנשים.

fairysoul

New member
את צודקת בעיקרון...

והבנתי שיחצנות לא תעזור לי, אבל גם אם הכתיבה שלי טובה ואף אחד לא רואה את הסיפור- אין מה לעשות, הוא לא יגיע לשום מקום! ובקשר לסופרים, עד עכשיו ראיתי ביקורות של שניים מהם בסך הכול, וזכורתני שיש יותר משניים בצוות. אני לא יודעת, אולי לא יאה להם להגיב? אין לי מושג מה הולך שם, אבל כל הסיפורים יכולים היו לקבל ביקורת אם כל הסופרים היו מקדישים כמה דקות, אפילו פעם ביום, לקריאה ולהערות. ובקשר לסיפורים שלך, כל הכבוד. וזרה38... אני מצטערת לומר לך, וברור לי שאינך רואה זאת כך, אך למתבונן מהצד נראות הודעותייך כהתחנפות ותו לא. יש כאן אנשים שלא מרוצים מהחסות שנטלת על פרוייקט המקלדת (ואני אומרת זאת על סמך הודעות שראיתי) ומזה לא ממש אכפת לי, אבל תסתכלי על זה: "הבה ונכבד את בקשת המבקר", בתוספת פרחים, "מבקר המקלדת חזר מן הכפור! יש!", הודעתך למבקר המקלדת שכותרתה "חבל, כי הביקורת שלך עניינית"- כל ההודעות האלה נוטפות חנופה כדבש מן הכוורת. דוגמאות לא חסר. ובנושא היח"צנות- בדף הפורום יש שתי הודעות בהם את מייחצנת את סיפורייך, אז לך אין זכות דיבור בעניין!

fairysoul

New member
ההערה שלי בנוגע לסופרים...

שלא יאה להם להגיב- כתבתי זאת בלהט הרגע והיא היתה מיותרת. לעומת זאת, כדי להוכיח את דבריי לזרה38: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1295&msgid=56005819

זרה 38

New member
../images/Emo29.gif ה ת נ צ ל ו ת ../images/Emo29.gif

צר לי כי נגררתי לדין ודברים עם ילדה הצעירה במעט מבתי הבכורה. לא מתכוונת לחנך אף אחד. פייריסול, קראתי את סיפורך, ילדה. ואפילו הגבתי. כדי לגבש דעה מסויימת על כתיבתך, לא כדי להביט מלמעלה למטה. בהצלחה לך ולכולם. ביום א' יוצאת לנפוש שבוע בחו"ל. מקווה שלא תתגעגעו יותר מדי.

fairysoul

New member
אל תדאגי, לא אתגעגע בכלל.

אני אולי צריכה להתבגר, את צריכה לקלוט שאנחנו לא צריכים אמא. יום טוב.

למעלה