היום ב-
אנשים

../images/Emo141.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo134.gif

פורום מארון 5 חוגג את צאת ה-DVD החדש של הלהקה ומתכונן ליום שישי ה-13... רוצים להשתתף בחגיגה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=41779
בואו להציל חיים בתאריך ה-15.01 יתקיים מופע התרמה למען הצלת חייו של איתי הלוי. במופע יקחו חלק להקת אתניקס, ישראל קטורזה ועוד. לפרטים נוספים בקרו בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=473&msgid=69274646

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|הולי קאו ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!11

ב-Thunderbirds Are Go יש קטע שמאט קורץ
וזה קטע כה שולט
אני פשוט מחזירה לחלק הזה כל שנייה ובוהה בשקסיות שלו
ואני רוצה ילד!!!!!1
הייתי חייבת לפרוק.

LovE BuSTeD

New member
נצל"ש אתם חייבים לראות תסרטון הזה!

חחחחחחחחחחח הוא כזה מצחיקקקקקקקקקק http://youtube.com/w/Backstage-Part-2?v=BAIUjBmiJp0&search=son%20of%20dork איכס איך סטיב נוגע לה בציצי?בעעעעעעע ואיך ג'יימס ברח ממנה חח אין נקרעתי מצחוק חחחחח

D4Ever

New member
כן ראיתי את זה! זה כל כך קורע!!!

טראומה לעל החיים!! חחח

lollipop1

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אחד הדברים המצחיקים והגועלים שראיתי אי פעם! חחחחחחחחחחחחחחח ואייי איך הם היו כשהיא הורידה ת'חולצה! XDDD מי שאמר שהבריטים מנומסים......

vered131

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

יאוו איזה אחד הקטעים המצחיקים שראיתי XD ואיך ג'ימס עף ממנה
וסטיב נגע לה בציצי
היא מוזרה
ופאדחנית :]

sharon5592

New member
חעחעחעחע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מצחיק !!! ג'יימס ברח ממנה חחחח מסכן נראה לי הוא נגעל חחחח סטיב מישש אותה בעע חחחח איך יש לזקנה הזו אומץ פחחחח איזה סרטון קרוע !!

bustedit

New member
../images/Emo5.gif?!!?what the fuck was that

יו משום מה אין לי קול.. יענו במחשב.. וראיתי את זה בלי קול..בפנטומימה.. אני רואה את דייב נקרע ואחרי זה גם ג'יימס וכל השאר.. פתאום צצה איזה סבתא שחשה סקסית ומתחילה להתפשטטט ולפתעעע פתאווםםם היא פאקינג הורידה ת'חזייה!!!!!!! כאילו פאק וומן על מה חשבת באותם רגעים?!!? איכככ ואיך סטיב חירמן לה ת'ציצי מזההה טוב שהיא לא מקומטת כולה!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וג'יימס עם הריצה שהוא דפקקקק... חחחחחחחחחחח איזה שרוטים יאבל'ההה

bsn199

New member
חחח

וואי איזה קטעע מצחיקק..איזה זקנה מגעילה..בעע ואיך סטיב נגע לה בציצי??!!? דוחהה.. קטע בין המצחיקים...

HoFiT592

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואווווו איזה קורעעעע חחחחחחח איך הם התביישו כזה...זאת יכולה להיות סבתא שלהם!!! זה היה פשוט דוחה שהוא נגע לה בציצי!!! דייב כזה מתוק שם!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

איכסססססססססססססס!!!!!!11#$^$^*&&)^*(&)
היא סבתאאאאאאאאאאא!!!!!!!1 יאקקקקקקקקקקקקקקק
חחחחחחחחחחחח אבל מה שכן זה הרג אותי מצחוק! בעיקר בגלל התגובות שלהם!!!!1
סטיב בכלל כולו נסחף ומתלהב!11 גם ככה הכל אצלה כבר נבול! איככככככככ ועוד הוא נגע בה!!!1
יאקקקקקק חחחחחחחחחח
וג'יימס איך שהוא ברחחחחחחחחח בכלל הרג אותי!!!!!11 ואיך היא נימרחה על דני!!!!1 מסכןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחח
חתיכת מגעילולה זקנה עם שומנים שנוזלים לה מכל פינה אפשרית!

LovE BuSTeD

New member
ראיתי תסרטון שוב ו..

סטיב בא ללחוץ לה תיד ואז היא לקחה לו תיד ושמה אותו על הציצי שלה ואז הוא ברח חחח זה מה שקרה נראה לי

HoFiT592

New member
לא...

כשהיא מתיישבת הוא שואל אותה: "CAN I HAVE A TOUCH?" (אני יכול לגעת?) ואז הוא נגע ובדרך גם הכניס את כל הראש...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif נ"ש-בקשה

מישהי יכולה לשים את רשימת השירים של SOD? הדיסק,ביסיידים אם יש. אני צריכה את זה למצעד [ואני חולה ואין לי כוח לחפש
] תודה

D4Ever

New member
בטחהינה

Ticket Outta Loserville Eddie's Song Little Things Party's Over Boyband Sick Slacker Holly... I'm The One Wear Me Down Murdered In The Mosh B sides etc I Want You Back End up like this

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif תודה../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

למעלה