היום ב-
אנשים

../images/Emo141.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo134.gif

פורום מארון 5 חוגג את צאת ה-DVD החדש של הלהקה ומתכונן ליום שישי ה-13... רוצים להשתתף בחגיגה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=41779
בואו להציל חיים בתאריך ה-15.01 יתקיים מופע התרמה למען הצלת חייו של איתי הלוי. במופע יקחו חלק להקת אתניקס, ישראל קטורזה ועוד. לפרטים נוספים בקרו בלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=473&msgid=69274646

IamAR

New member
הלו כולםם

קודם כל יש לכם אחלה פורום... וסתם, רציתי להודיע לכם על קומונת AC/DC שנפתחה לא מזמן ללהקה האגדית הזאת מגיע לפחות פורום, אבל תפוז זונות, אז אין מה לעשות כולכם (או אלה מכם שאוהבים את הלהקה) מוזמנים =]

Tiki Torch

New member
או הגעתם בזמן

כבר חיכיתי למשהו שלהם פה בתפוז לא מעט זמן

SuperKeren

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הו כן שישי ה13

תגובה

ניתחו אותי לפני חודש בשביל לעקור 2 שיני בינה כי אין מקום בלסת, ועכשיו אני עושה עקירה של עוד 2 שיניים בצד השני. זה עקירה כירורגית יש סיכונים

chuchi46

New member
ניתוחים מסובכים...

בן כמה אתה? אמרו לי שהקיבוע אחרי הטיפול האורטודנטי הוא גם בשביל שיהיה מקום לשיניי הבינה לצמוח... אל תידאג, יש סיכוניים, אבל אתה תהייה בסדר. אני יודעת את זה ^.^ בהצלחה לך! וכרשתעבור את זה אל תשכח לעדכן אותנו! ממני, סיון.

תגובה

קיבוע ? טיפול אורטודנטי ? אני לא נותן לשיני הבינה לצמוח, הלסת קטנה מדי וזה גרם לדלקות כבר פעמיים, במקום לחכות ולראות אם הלסת תגדל (היא גדלה עד גיל עשרים ומשהו) ולקחת סיכון - עוקרים לי את ארבעת שיני הבינה כבר עכשיו הסיכון הוא שהעקירה יכולה לפגוע בעצב שעובר באיזור שאחראי על התחושה בשפה התחתונה, אם העצב הזה יהרס, אני ארגיש כמו אחרי הרדמת שיניים לכל החיים שלי, מישהו אמר לי שזה כולל גם מגבלות תנועתיות כלשהן, אבל הרופאה אמרה שלא מקווה לטוב תודה

תודה, זה הניתוח השני, לא אמרתי לך ?

משום מה זכור לי שאמרתי לכל העולם בערך, ולחלקם אמרתי שזה ניתוח השתלת לב או משהו כזה. הלחצתי אנשים. כן זה רע אבל זה היה כיף כל כך כיף עד שאחת מהן בכתה ואז הפסקתי עם זה למרות שהיא לא כעסה, גרמתי לה להיות יותר שמחה ממה שהיא היתה קודם כשאמרתי לה שזה לא באמת, כך שלמעשה - עשיתי דבר טוב !

למעלה