היום ב-
אנשים

../images/Emo141.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo67.gif

ב-17:00 במסגרת התוכנית "מה שלומך?" נעסוק בנושא: התמכרות לסמים ולאלכוהול. את התוכנית תנחה איריס פרחי, ואת הייעוץ תקבלו מחגית ורד, יועצת חינוכית, מטפלת זוגית ויועצת ב"דלת פתוחה". אתם מוזמנים להעלות שאלות, בעיות, סיפורים, חוויות וכל מה שיעלה על דעתכם בהקשר של נושא התוכנית. כמו כן, בפינת "האורח הטלפוני" תתארח קרן פלס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=40978
איציק רצימור מטפל בפרחי באך, יתארח בשעה 18:00 Live ב-blogTV ויענה על שאלות הגולשים הנוגעות לטיפול בלחצים של הורים ותלמידים לקראת העליה לכתה א´ והחזרה לבית הספר בכלל. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=83812636
רבקה ארוטשס מדריכה ומאמנת אישית (coach) בתחום הפרעות קשב ומייסדת עמותת "ביחד", תתארח בפורום "הפרעות קשב ADHD" החל משעה 21:00 ותענה על שאלות הנוגעות להתמודדות התנהגותית עם הפרעות קשב בכל תחומי החיים ובכל הגילאים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=83788994
Flix לסיום: בוא לצפות באנימציה המטורפת "לשונו של ברבאבא" http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=907990

shanibu

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo15.gif OMFG!!!!!!!

עשו קאבר ל-year 3000!!!!! להקה בשם jonas brothers. עכשיו, איך הגעתי לזה?! נכנסתי להצביע לקליפ של פרגי [דרך לינק ששמו בפורום של ה-BEP בשביל להצביע לTRL] ופתאום אני רואה 'year 3000' ברור שמיד הורדתי את השיר בשביל לבדוק אם זה סתם שיר שקוראים לו ככה או שזה באמת קאבר וזה אכן קאבר [!!!] אבל הם שינו חלק מהמילים [פושטקים %$^%&%^$] הקליפ שלהם מזכיר מאוד את טיקט אאוטה לוזרוויל ואת הקליפ המקורי של year 3000. והאנשים בלהקה הזאתי נראים ילדים קטנים, חמודים [לא.] ו....דיי הומואים. http://www.youtube.com/watch?v=kUaKBrdMGec באסטד וואס א לג'נד, יס א לג'נד, וויל בי א לג'נד
איי וונט דמ באק.

לושהה

New member
XDXDXDXDXDXD

חהחה. זה כלכך הצחיק אותי
. "באסטד וואס א לג'נד, יס א לג'נד, וויל בי א לג'נד
איי וונט דמ באק." סו דו איי.

PunK RocK 1o1

New member
ג'ונס ברדרז!

ראיתי אותם ממש ממזמן בTRL.. חשבתי שהם חמודים האמת שקראתי על זה באוף טופיק של מקפליי אבל הבנתי רק שהם עשו שיר עם אותו שם
תודה!

מותק13

New member
../images/Emo80.gif:S אמאלה

הם נראים כמו המפגרים האלה שמנסים לעשות קליפ ללא הצלחה >< אמאלה איזה מוגבלים!! חושבים שהם יכולים להיות באסטד

ליטלושי

New member
ממ..

זה שמנגן על האורגן נורא מצחיק.. כאילו, השתיים האחרים מנגנים בגיטרות והוא כמו משהו לא מוגדר מקפץ עם המיקרופון ביד.. מצחיק, באמת..

MoVe AlOnG

New member
OMG

בדיוק ראיתי את זה גם ורציתי לכתוב על זה כאן.... הקטע הוא שאני ראיתי את זה גם ושדיברו על הקליפ כמה דקות לפני שהראו אותו אז לא הזכירו שום מילה על באסטד!!!!! ז"א שלדעתי הם די אומרים שזה שלהם!!!!!!!!! יואו הייתי כל כך בשוק מול המחשב... אררר....זה מעצבן...

0 דיש 0

New member
אני דווקא חושבת שהם ממש חמודים.

אבל אי אפשר להשוות לבאסטד. חוצמזה, זה משו טוב שכבר עושים להם קאברים.. XD

אויש הם חאמודים חח../images/Emo9.gif

ההוא על האורגן מצחיק אותי XD קופצני כזה חחח הם דווקא דיי טובים... אבל בכל זאת- הם לא באסטד
והם בחיים לא ישתוו אליהם!!! מיש'י אולי מצאה את המילים של השיר הזה? אני לא מוצאת

אוקיי מצאתי! הנה המילים למי שרוצה..

Jonas Brothers Year 3000 One day when I came home at lunchtime, I heard a funny noise. Went out to the back yard to find out if it was, one of those rowdy boys. Stood there with my neighbor called Peter, and a Flux Capacitor. He told me he built a time machine. Like one in a film I've seen, yeah yeah... he said... I've been to the year 3000 not much has changed but they lived under water. And your great great great grand daughter, is doing fine (is doooin fine). He took me to the future in the flux thing, and I saw everything. Boy bands, and another one and another one ... and another one! And girls there with brown hair, like in Star Wars. They throwed up on the floor. We drove round in a time machine, like the one in the film I've seen.. yeah yeah... he said... He said, I've been to the year 3000. Not much has changed but they lived under water, and your great great great grand daughter, is doing fine (is doooin fine). I took a trip to the yeah 3000. This song had gone multi-platinum. Everybody brought our 7th album. It had outsold Kelly Clarkson. I took a trip to the yeah 3000. This song had gone multi-platinum. Everybody brought our 7th album, 7th album. He told me he built a time machine. Like the one in a film I've seen, yeah yeah... I've been to the year 3000. Not much has changed but they lived under water. And your great great great grand daughter, is doing fine (is doooin fine). He said, I've been to the year 3000. Not much has changed but they lived under water. And your great great great grand daughter, is doing fine (is doooin fine). He said, I've been to the year 3000. Not much has changed but they lived under water. And your great great great grand daughter, is doing fine (is doooin fine). He said, I've been to the year 3000. Not much has changed but they lived under water. And your great great great grand daughter, is doing fine (is doooin fine).

PunK RocK 1o1

New member
אז?

כשמקפליי למשל חידשו את מיסטר ברייטסייד עשו את זה..תמיד עושים את זה מה שמוזר זה שהם הוציאו את זה כשיר בפני עצמו ולא כסתם קאבר אני לא אוהבת בקליפ את פיטר(איך שכריס עשה את זה היה כ"כ מעולה!!!)
ואת הטריפל ברסטאד וימן!! העובדה שהם שינו את מייקל בקלי דווקא דיי נחמדה

bustedit

New member
אויישש../images/Emo99.gif

הם כ"כ חמודיםםםם
אבל אין להם משו אחר לעשות חוץ מלחקות להקות אחרות?
שימציאו שירים משל עצמם. אבל הם ממששש חמודים חחחחח הסולן במת הזכיר לי קצת איכשהו [בצורה מעוותת מוזרה ומפחידה] את ג'יימס

למעלה