היום יום הולדת
למי?

../images/Emo47.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifלמי יש יומולדת היום???../images/Emo213.gif

?????????????
למנהלת שלנו מאחלת מכל הלב מזל טוב, קול סיני ואינתי סאלמי יא רב
נשאללה לל 120 מיתל אל 20
שכל חלומותייך יתגשמו, שתדעי רק אושר, בריאות ואהבה ושתמשיכי לצמוח עם אדוננו יסוע אלמשיח - אמין
היום שבו נלדת הוא יום מאוד מיוחד, היום בו נפתחו שערי השמיים ואלוהים קרא לבנו ואמר "هذا هو ٱبنيَ الحبيبُ الذي بهِ سُرِرت - זֶה בְּנִי יְדִידִי אֲשֶׁר־רָצִיתִי בּוֹ ", מה שעושה אותך אדם מיוחד מאוד יקירתי (עכשיו פיצחתי את התעלומה
).. נותר לי לאחל לך כל טוב ותיהני ביום מיוחד זה
וחג התגלות שמח
אוהבת

salt of earth

New member
../images/Emo141.gifהיום יום הולדת../images/Emo65.gif../images/Emo221.gifלמי?../images/Emo213.gif

שני פורמיסטים שלנו חוגגים היום יום הולדת.
שפרד
פרח|
אלפא
פרח| מ ז ל :::::::: טוב לכם
מה אפשר לאחל לכם? הרבה בריאות
אושר
שמחה והרבה אמונה
سنة حلوة مع يسوع
אמנם קשה בטח לשמוח, בתקווה לשלום המיוחל שיגיע

nOway1

New member
מזל טוב לכולם :)

גם לאימא שלי ז"ל יש לה יום הולדת היום :S... 06/01/09 מאחל לכם הרבה בריאות והצלחה ושתהיה לכם שנה טובה מלאה בהרבה אושר ועושר :) אוהב אותכם ג'ורג' הקטן

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifברכות לחוגגים ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לאישה המיוחדת מכולן !!! ישנה אישה מאוד מיוחדת, למען יקיריה את הנשמה נותנת. תמיד מחייכת גם כשעצוב, ויודעת להסתכל על מה שבאמת חשוב. אם מכירים אדם כזה, זה כבר באמת מזל, כי סוג האנשים האלו כמעט אזל, וחבל! למזלי הרב, הכרתי מישהי בדיוק כזאת, "אישה עם אש" ועם הרבה איכויות, אם עוד לא ניחשת, אז… זו את כמובן, ואני מאד שמח שיצא לי להכירך, כמובן. היום את חוגגת את יום הולדתך, אני מאחל לך שתתגשמנה כל משאלות ליבך, שאושר ובריאות יקיפו אותך בחום ותכבשי כל מטרה, כל יעד, כל חלום! וכמובן אריכות ימים ושנים, עד מאה ותרגישי כמו עשרים. אלפא, למרות שאיני מכיר אותך, אני מרשה לעצמי לאחל לך בריאות ואושר, עד 120.

KingTino

New member
למיוחדת שהכרתי ולאמא הנפלאה שיפרד ../images/Emo212.gif

שיפרד מה אני יכול לאחל לך כבר שלא אחלתי לך בכל שנה שאנו פותחים את השרשור הזה של היום הולדת שלך יודעת מה יש לי רעיון מגניב מה לאחל לך באמת עכשיו שאני חושב עליו זה יהיה מגניב אני אאחל לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך בשנה הזו אני מאחל לך שהכל יתגשם ויהיה כמו שאת רוצה היה לך שנה מיוחדת מאוד שנה עם סהורה האמורה (געגעתי אליה)שנה של אימונה והתחזקות באימונה השנה הזו החדשה אני מקווה שכל תוכנית וכל מה שרוצה שיהיה אני מאחל לך שיהיה ואני רוצה לאמין שבאימונה שלך ותפילותייך זה עוד יהיה המון אושר בריאות עושה והתחזקות באימונה האל ילווה אותך בכל צעד וצעד וישמור אותך ואת בני ביתך אמן
سنة حلوة مع يسوع
לב|

אייייי מלוחההה סב2תיק ../images/Emo3.gif רק לא ידעתי שזה

גם יומודת של אלפא - אז קול סיני ואינתי סאלם יא רב

michaeld1

New member
/tapuzforum/images/emo212.gifמזל טוב המנהלת/tapuzforum/images/emo24.gif

הרבה בריאות, אושר ואהבה /tapuzforum/images/emo23.gif ותמשיכי להיות הבת הנאמנה של רב אלמג`ד ישוע /tapuzforum/images/emo45.gif

lion 7

New member
/tapuzforum/images/emo49.gif ליום ההולדת שיפרד

/tapuzforum/images/emo65.gif איחוליי לחיים טובים עם המשפחה ובברכת האדון יסוד הבית , איחוליי בברכה והצלחות במה שתעשי ,בין היתר המשך מרץ ומוטיביציה בהצלחה לניהול הפורום מבורך זה ..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה מלוחה יקירתי ותודה לכולם על הברכות

מלח יקרה תודה רבה
גורג- אלרב ינחם אותך ואחיך ושתדעו רק ימים טובים
סתם היקר הסמקתי באמת
תודה רבה כתבת מרגש ויפה וזה אך משתקף ממי שאתה באמת
אשרת חמודה תודה רבה
תינוש ידידי תסלם ואני בתורי מאחלת את כל הטוב לך, מגיע לך
לייט שוב הפעם תסלמילי ותודה רבה
מיכאל תודה רבה עזיזי הכבוד הוא לי שגרמתי לך להתפנות ולכתוב פה
(רעה אני?
הא2אאא)
ליון אחרון חביב תודה
ד"ש לאשתך היפייפיה והגיע הזמן למפגש חדש
כל באי פורום נצרות משיחית אוהבת אותכם
שאלוהים יחדש את ברכותיו עליכם ועל ביתכם כל בוקר מחדש, ומלאכיו ישמרו עליכם בריאים, שלווים וטהורי נפש, בשם ישוע המשיח-אמן

מזל טובב שפרד אמנם קצת באיחור..

הרבה הצלחה אושר עושר כיף הגשמה עצמית התחלות חדשות הצלחה שמחה ואינספור משאלות שתבקשי יתגשמו עבורך אוהב..לירן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה יקירי..אתה חסר פה איפה נעלמת לנו../images/Emo9.gif

תדאג לכנס ולעדכן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה חמודתי../images/Emo24.gif מלים יפות../images/Emo51.gif

את המיוחד שבאחרים רואים אנשים שבעצמם מיוחדים מאוד
אני אחזור לעקוב פה רק מחר בלילה או מחרתיים בבוקר כי היום ערב חג המולד אצל הוריי האורתודקסים ואחרי זה החצי היקר שלי לוקח אותי למקום "הפתעה" חיחי תנשוף
עדכונים שאחזור

למעלה