היי לכולן

קישקושי

New member
../images/Emo141.gifהיי לכולן

חג אביב נהדר לכולם!!! פרסתי פריסת שאלה, ואודה לכם באם תפרשו אותה בשבילי. קצת רקע... אני נמצאת כרגע במערכת יחסים עם מישהו, והחלטתי שאולי כדאי לי לנתק את הקשר. והשאלה ששאלתי היא: מה הפוטנציאל של הקשר ביני ובין X ולהלן הפריסה: מה - קוסם הפוטנציאל - 7 מטבעות של הקשר - 9 מטות ביני - אביר הגביעים ובין X - העולם והקלף הסופי - מיזוג ולשאלה אחרת...כיצד אוכל לשאול לגבי רגשותיו כלפי. בתודה מראש.

batgalim

New member
בוקר טוב קישקושי../images/Emo42.gif

שאלה לגבי רגשותיו - מה איקס מרגיש כלפי כיום? + קלף סיכום הפירוש לפריסה: מה - קוסם הפוטנציאל - 7 מטבעות של הקשר - 9 מטות ביני - אביר הגביעים ובין X - העולם והקלף הסופי - מיזוג פוטנציאל הקשר הינו הגעה למצב של חוסר שביעות רצון, חוסר סיפוק, התחשבנויות בינך לבינו ואי אמון בסיסי. את רומנטית, שואפת לקשר בעל ערך רגשי רב ונראה שאיקס פשוט לא מספק את הסחורה... את חשה שטמון בך קסם אישי רב ומגיע לך הרבה יותר ממה שאיקס מוכן ויכול לתת. קלף הסיכום רומז שנראה שבמידה ולא תעזבי, תצטרכי להתפשר ולמצוא את קו האמצע בכדי להגיע לאיזושהי הרמוניה איתו. קיימת גם האפשרות שאת פשוט תנסי לצאת גם עם אחרים...

קישקושי

New member
../images/Emo20.gifנראה לי שאת כל כך צודקת

תודה לך על תגובתך, אני חושבת שענית לי את מה שאני חושבת....מדהים... ובכדי לקבל עוד חיזוק, האם כדאי לשאול איך X מרגיש כלפי? או שמה לשאול האם כדאי לי לסיים את הקשר? (וכמה קלפים לפרוס לשאלה?) תודה
תודה|תודה

batgalim

New member
יקירתי../images/Emo140.gif

לדעתי את צריכה לעשות חושבים... נניח שייצא בקלפים שהבחור מאוהב בך עד עמקי נשמתו, האם זה ישנה את דעתך לגביו? אם כן, אז הפריסה הנכונה היא - מה הוא מרגיש כלפיך... אך אם את חושבת לסיים את הקשר כי חשוב לך מה את מרגישה, אז מה הטעם לשאול...?

קישקושי

New member
../images/Emo23.gifעוד שאלה

טוב, החלטתי בכל זאת לשאול על רגשותיו, וכעצתך פרסתי לפי השאלה הבאה: מה - 8 גביעים X - נער הגביעים מרגיש - 5 מטבעות כלפי - העולם כיום - מלך המטבעות וקלף הסיכום - 9 חרבות (נראה לי מבהיל קצת, לא?) שוב, תודה

batgalim

New member
קישקושית...

מה - 8 גביעים X - נער הגביעים מרגיש - 5 מטבעות כלפי - העולם כיום - מלך המטבעות וקלף הסיכום - 9 חרבות הבחור מבולבל בעצמו ועובר תקופה של חוסר בהירות, תקופה רגשית לא יציבה, ונראה שאת כבר החלטת בליבך לעזבו. אם על אהבה שאלת - אז היא חסרה כאן ובגדול... לא את ולא הוא חשים אהבה גדולה זה לזו. משעמם לכם יחד, שגרתיות הורסת שמביאה לאכזבה, אי אמון, חוסר סיפוק נפשי, פיסי ורגשי... חבל"ז...

blackcat2

New member
מבקשת להוסיף../images/Emo9.gif

כי השילוב של 7 מטבעות ו-9 מטות מזין זה את זה ובדרכו מעיד על כך שהפנטזיה עובדת חזק יותר מן הממשות. קידום הקשר לקראת הצלחה נמנע בגלל החרדות הטמונות, כפי הנראה בליבו של הבחור, החושש לפרוץ את גבולות מחשבתו ולפעול. ניסיון החיים שלו, בכל הנוגע לחיי האהבה שלו, מונע ממנו לפעול בחופשיות. החרדה שלו מזינה אותו. במקום לפרוץ ולהתקדם הוא עומד במקום ומנסה להגן על מה "שיש" כאשר מה שיש אינו ממש מספק אותך. קידום הקשר יוביל מבחינתו למעורבות רגש גדולה יותר ומכאן תסכן אותו יותר בכל הנוגע לפגיעה רגשית. את מעבר לכל זה. את כאביר הגביעים אומרת כמו השיר המקסים "יש בי אהבה והיא תנצח". החרדה לא מזינה אותך אלא התקווה. את יכולה להוביל את הסוס אל השוקת אבל לא תוכלי לגרום לו לשתות. הגישה השונה הזו מקשה מאד על קידום הקשר בינכם. קלף העולם המייצג אותו גורם לי לחוש כי בתקופה הקרובה הוא יכול להתרכז רק בעצמו ובהחלמתו ועל כן יתקשה מאד לקיים זוגיות תקינה. עד שהמטרה לא תהיה ידועה לשניכם, שני בני הזוג, לא תוכלו לכוון לקראת מימוש המטרה. הפוטנציאל הזוגי יכול להיות אפשרי אולם אינני רואה את הצלחתו בתקופה הנראית לעין. אשמח לשמוע מה את חושבת.

קישקושי

New member
../images/Emo140.gifתודה, יקירה

אני חושבת שאת צודקת מאוד, מדהים. תודה רבה ומיוחדת לכן,על החיזוקים (אגב, מחר אני נפגשת עימו ל"סיום הפרק") תקבלי עידכונים.... אוהבת

למעלה