../images/Emo141.gif המבורגר שהכנתי בחודש שעבר
מאוד מוצלח. המבורגר. החומרים: 500 גר` סינטה מיושנת טחונה בינוני בצל מטוגן בקוביות קטנות במעט שמן (למי שלא שם שומן כבש) 1/2 כפית כוסברה טחונה 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי מעט מלח מעט מים קרים לשים את התערובת עם המים הקרים ושומרים במקרר (יום קודם) עד להכנה צרים קציצות בידיים משומנות מחממים מחבת פסים כבדה עם מעט מאוד שמן מפזרים על המחבת מעט פלפל שחור גרוס טרי וצורבים את הקציצות משני הצדדים. הערות נירה: 1. אפשר גם להכין את הקציצות האלה באותו יום, אבל אז צריך להוסיף ביצה כדי שיהיה מה שיאחה את הבשר ופירורי לחם. כשמשהים במקרר החומרים מתאחים לבד. 2. מכיוון שאני לא מכניסה לבשר שומן כבש (מטעמים דיאטתיים), אני מסתפקת בבצל המטוגן עם השמן שבו טוגן. 3. מגישים בלחמניות כשמעליהן מוסיפים מה שאוהבים, עגבנייה, בצל, וקצת עלים הערות אילנית: שמתי בשר טחון רגיל +,שומן כבש,בצל מגורד וסחוט מנוזלים+שן שום מגורדת. הכנתי את העיסה יום לפני, טיפ:משטח העבודה שלי ברידוד ההמבורגר היה:ניר אפיה. החומרים מדוייקים,יוצא ממש כמו בבורגראנץ`,יאמי מקור המתכון: חברתי : נירהמ1
מאוד מוצלח. המבורגר. החומרים: 500 גר` סינטה מיושנת טחונה בינוני בצל מטוגן בקוביות קטנות במעט שמן (למי שלא שם שומן כבש) 1/2 כפית כוסברה טחונה 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי מעט מלח מעט מים קרים לשים את התערובת עם המים הקרים ושומרים במקרר (יום קודם) עד להכנה צרים קציצות בידיים משומנות מחממים מחבת פסים כבדה עם מעט מאוד שמן מפזרים על המחבת מעט פלפל שחור גרוס טרי וצורבים את הקציצות משני הצדדים. הערות נירה: 1. אפשר גם להכין את הקציצות האלה באותו יום, אבל אז צריך להוסיף ביצה כדי שיהיה מה שיאחה את הבשר ופירורי לחם. כשמשהים במקרר החומרים מתאחים לבד. 2. מכיוון שאני לא מכניסה לבשר שומן כבש (מטעמים דיאטתיים), אני מסתפקת בבצל המטוגן עם השמן שבו טוגן. 3. מגישים בלחמניות כשמעליהן מוסיפים מה שאוהבים, עגבנייה, בצל, וקצת עלים הערות אילנית: שמתי בשר טחון רגיל +,שומן כבש,בצל מגורד וסחוט מנוזלים+שן שום מגורדת. הכנתי את העיסה יום לפני, טיפ:משטח העבודה שלי ברידוד ההמבורגר היה:ניר אפיה. החומרים מדוייקים,יוצא ממש כמו בבורגראנץ`,יאמי מקור המתכון: חברתי : נירהמ1